01 mai 2020

Felhasználási feltételek

szupertippek.com (továbbiakban weboldal, portál) látogatásával elfogadod az alábbi felhasználási feltételeket. Olvasd át figyelmesen. Amennyiben az alábbi feltételekkel nem értesz egyet, akkor a weboldal látogatásának beszüntetéséhez, vagy az esetleges tagságod megszüntetéséhez (fórumos regisztrációd törléséhez) folyamodhatsz.

 

A weboldal

A szupertippek.com egy nemzetközi magyar nyelvű sportfogadás portál, mely segítséget nyújt azok számára akik szeretnék kipróbálni az internetes sportfogadást. A szupertippek.com egy információs weboldal, nem egy fogadóiroda!

A szupertippek.com mindazok számára próbál segítséget nyújtani akik ismerik a magyar nyelvet, s nem egy adott ország játékosait célozza meg.

 

A weboldal (beleértve a rajta található információkat/szolgáltatásokat) elérése teljesen ingyenes, s ezt bárki megteheti amennyiben betöltötte a 18. életévét.

 

A weboldalon, illetve a hozzá tartozó fórumon található információk tájékoztató jellegűek, úgy a szerkesztők, mint a regisztrált felhasználók által írottak, s a weboldal nem vonható felelősségre a publikált tartalomért semmilyen körülmények közt. A saját döntésed, hogy a weboldalon talált információkat figyelembe veszed, vagy sem.

Az online szerencsejáték bizonyos országokban illegális tevékenységnek számít (pl. Egyesült Államok), így a te felelősséged megállapítani, hogy a szupertippek.com látogatása nem ütközik-e a vonatkozó jogszabályokba, és nem illegális az adott országban.

Weboldalunk partnerei bizonyos országokban tiltott szerencsejáték szervezőként vannak elkönyvelve, így ezeknek hirdetéseire csak akkor kattints, illetve a partnereinkkel közösen megrendezett versenyeinken/promóciókon csak akkor vegyél részt, ha biztos vagy benne, hogy cselekedeted nem ütközik a helyi jogszabályokba. A szupertippek.com üzemeltetői nem vonhatók felelősségre emiatt.

 

Felhasználási feltételek módosítása

A szupertippek.com fenntartja a jogot, hogy a felhasználási feltételeket bármikor megváltoztassa, előzetes bejelentés nélkül, s a látogató/felhasználó kötelessége, hogy e feltételekről tájékozódjon. A weboldal látogatásával egyetértesz a fenti feltételekkel.

 

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek