Csak ha regisztráltál valamelyik irodához töltsd ki
Üzeneted
KÜLDÉS
KÜLDÉS
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

22BET REGISZTRÁCIÓ ITT

22 bet ismertető:

  • magyar felület, pénznem és ügyfélszolgálat
  • legmagasabb oddsok
  • 35 000 HUF üdvözlő bónusz
  • 30 000 HUF hüség bónusz
  • licensszel rendelkező iroda
  • gyors kifizetések
ingyenes tippmix tippek

Csatlakozz ingyenesen és kockázatmentesen 7 éves közösségünkhöz (az akció augusztus 15-ig érvényes)

 

Egy egyszerü regisztrációval életed végéig te is csatlakozhatsz Magyarország legjobb és legrégebbi tippmix közösségéhez, ami tenned kell, hogy regisztrálj az alábbi 22bet gombról vagy banneről a 22bet magyar nyelvü irodához ( azért, hogy megkapd az ingyenes tagságot kötelező a cikkben lévő bannerről regisztrálnod) és befizetned legalább négyezer forintot és nemcsak ingyenes tagságban részesülsz, hanem egy 35 000 forintos üdvözlő bónuszban.

Ha megtörtént a regisztráció tudasd velünk emailen intranet@szupertippek.com vagy a cikk végén találsz egy ürlapot amit kitölthetsz, tartalmaznia kell az email cimed amivel regisztráltál és a befizetett összeget. A tippeket megtalálhatod intranet oldalunkon ahová a regisztrálás után megkapod a jelszavad, telegramon vagy emailen. 

 

Ha már van számlád a 22bet irodánál, regisztrálhatsz a következő listából katt ide bármelyik irodához, minimális befizetés kilencezer forint.

Tudjuk rengeteg átverő, szélhámos, kamu oldal van, erről 7 év alatt rengeteg irtunk, de ha először vagy weboldalunkon követheted a nyerő szelvényeinket, amelyeket tagjaink küldenek be szekesztőségünkre Facebookon itt és Instagramon itt

ingyenes tippmix tippek
ingyenes tippmix tippek
ingyenes tippmix tippek
ingyenes tippmix tippek
10 august 2020

Ingyenes tippmix tippek, hihetetlen eredmények még nekünk is ezen a hétvégén, 95,65 % nyerési arány

Ingyenes tippmix tippek, óriásat kaszáltak ingyenes sportfogadóink ezen a hétvégén is

 

23 tippmix tippet ajánlottunk hétvégén, az eredmények hihetetlenek voltak még nekünk is, habár hozzá vagyunk szokva, hogy minden hétvégén profitot szerzünk az ingyenes tippmix tippek segitségével, 22 nyerő tippünk volt és egyetlen vesztes tippünk volt, ami 95,65 % nyerési arányt jelent. Az alábbi táblázatban láthatod pontosan az ajánlott tippmix tippeket. 

 

Sportfogadj itt egyszerüen a telefonszámoddal 150 euró üdvözlő bónusz

 

Nincs tagsági díj, nincs átverés, nincs prémium csoport, nincs VIP csoport, egyszerüen szupertippek.com közösség, a tippmix tippeket a regisztrált tagok az intranet oldalon találják meg. 

szupertippek.com

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek