tippmix
tippmix
14 mai 2020

Csatlakozz közösségünkhöz tagsági díj nélkül (május 14 - június 1 között)

Lassan visszatér a sport az életünkben, egyre több már a sportfogadási lehetőség, már közösségünkben is egyre nagyobb a türelmetlenség, hiszen végre van mire sportfogadjunk, már lassan kezdett elegünk lenni a fehérorosz fociból, hétvégén újra indul a Bundeslia 1 és a Bundesliga 2, következnek más bajnokságot is már a következő héten, köztük a magyar foci is újra életre tér. 

 

Nagyon meglepett minket, hogy már a héten óriási volt a weblapunkat látogatók száma, nagyon sokat irtatok, hogy hosszabitsuk meg a kedvezményes csatlakozási feltételeket közösségünkben, hát nemcsak meghosszabitottuk hanem leegyszerüsitettük is . 

 

TUDJ MEG TÖBBET ITT A szupertippek.com TIPPMIX KÖZÖSSÉGRŐL 

 

Hogyan csatlakozz és hogyan kapod meg az intranet jelszavat, hogy megkapd az ingyenes tippmix tippeket, tippmix stratégiákat, tanácsokat? (május 14 - június 1 között)

 

 

Miután elolvastad, hogy miről szól a csoportunk is úgy döntöttél, hogy beszállnál te is, nagyon egyszerü a csatlakozási folyamat:

 

1. Regisztrálj az alábbi licensszel rendelkező online fogadóirodák bármelyikéhez, fizess be minimum 7 500 Ft-t a számládra, üdvözlő bónuszban is részesülsz, a 22bet esetén a minimális befizetés 10 000 Ft . Az üdvözlő bónusz azt jelenti, hogy első befizetésed meguplázódik, tehát ha befizetsz

7 500 Ft-t a számládra 15 000 Ft-os egyenleget kapsz sportfogadásra, ha befizetsz pedig például 20 000 Ft-t 40 000 Ft-os egyenleged lessz tippmixelni, tehát akinek módjában áll, ajánljuk, hogy minél nagyobb összeget fizessen be, hogy megkapja a maximális bónuszajánlatot, mivel csak az első befizetésre érvényes. 

 

CampoBet 100 % 35 000 Ft Üdvözlő Bónusz - REGISZTRÁLJ ITT

 

Rabona 100 % 35 000 Ft Üdvözlő Bónusz - REGISZTRÁLJ ITT

 

22bet 100 % 35 000 Ft Üdvözlő Bónusz - REGISZTRÁLJ ITT

 

Ha már van számlád a felsorolt online sportfogadóirodáknál, látogass el a BÓNUSZ menüpontba és regisztrálhatsz az ott található bármelyik irodához, az ott található irodáknál a minimum befizetés 15 000 Ft .

 

2. Ha megtörtént a regisztrálás és az első befizetés írj emailt az intranet@szupertippek.com email címre vagy látogass el a KAPCSOLAT menübe és irhatsz nekünk az ott található űrlapon keresztül. Ha kérdésed is van,  írj nyugodtan egyik tippadónk válaszolni fog a kérdésedre.

 

NÉZD ITT AZ ÖSSZES TIPPMIX BÓNUSZOKAT MAGYARORSZÁGON

Nincs tagsági díj, nincs átverés, nincs prémium csoport, nincs VIP csoport, egyszerüen szupertippek.com közösség, a tippmix tippeket a regisztrált tagok az intranet oldalon találják meg. 

szupertippek.com

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek