Campobet Regisztráció

22 Bet Regisztráció

Betclic Regisztráció

Campobet - 35 000 Ft Üdvözlő Bónusz

 

Regisztrálj az CAMPOBET irodához fizess be minimum 50 000 forintot  ( május 10-ig 10 000 forintot) és életed végéig ingyen közösségünk tagja lehetsz és az összes szupertippek.com előnyökben naponta ingyen részesülsz

22 Bet - 35 000 Ft Üdvözlő Bónusz

 

Regisztrálj az 22 BET irodához fizess be minimum 40 000 forintot  ( május 10-ig 8 000 forintot) és életed végéig ingyen közösségünk tagja lehetsz és az összes szupertippek.com előnyökben naponta ingyen részesülsz. 

Betclic - 20 000 Ft Freebet

 

Regisztrálj az betclic irodához fizess be minimum 40 000 forintot  ( május 10-ig 8 000 forintot) és életed végéig ingyen közösségünk tagja lehetsz és az összes szupertippek.com előnyökben naponta ingyen részesülsz.

Ha már mindhárom irodánál van számlád vagy csak papíron fogadsz, írj emailt az intranet@szupertippek.com címre és ez esetben tudunk ajánlani egy online kaszinót ahová regisztrálhatsz, hogy megkapd az intranet jelszót és egyúttal a csatlakozást közösségünkhöz. 

07 mai 2020

Utolsó 3 nap, hogy kedvezményesen csatlakozz közösségünkhöz és megkapd az intranet jelszót. Továbbra is tagsági díj nélkül. 

Ma hivatalosan is megtudtuk, hogy jövő hétvégén, május 15-én újrakezdődik a foci Németországban, pontosabban az első és második liga, már a programot is tudjuk. Nem az egyetlen bajnokság, amely elindul, köztük az OTP Bank Liga is, amely május 23-ám indul újra, de már bajnokságok is indulnak a kötkező három hétben, mint például a török, izrael, szerb, román, kóreai és sok más bajnokság is. 

 

A spanyol csapatok is már összegyültek, tehát várható, hogy a következő napokban már a La Liga újrakezdési időpontjáról is pontos dátumot kapunk. 

 

Mi történt a koronavírus alatt közösségünkben?

 

Mi nem szüneteltünk eddig sem, naponta voltak tippek közösségünkben, ezt a nehezebb időszakot is nagyon eredményesen átlábaltuk, most pár napja fogtunk egy 32-es oddsot  (azoknak akik komibaban fogadnak), az egyes kötésü tippek is nagyon jól mentek, reméljük még jobban fogunk tevékenykedni ezután is. 

 

"Az okos ember nyáron szánt és télen szekeret vesz. "

 

Mindenki aki csatlakozni akart közösségünkben nagyon előnyösen megtehette az utóbbi két hónapban, hiszen az első befizetési követelményeket 80 %-al csökkentettük az összes irodához, de ha kevesebb tippünk is volt, a profitunk igy is nagyon jó volt, sőt nagyobb volt az átlagnál 24 % volt a ROI a mai napig március 15-től.

 

Utolsó 3 nap, hogy kedvezményes feltételekkel csatlakozhatsz közösségünkhöz és megkapd az intranet jelszavunkat

 

Május 10 lessz az utolsó nap, hogy kedvezményes feltételekkel csatlakozz közösségünkhöz, megkapd az intranet jelszavunkat, ahol nem csak tippmix tippeket fogsz találni, hanem rengeteg olyan dolgot tanulhatsz, amely segítségedre lessz, hogy egy jobb sportfogadóvá válj. 

 

Megtalálod közösségünkben:

 

Olvass itt többet csoportunkról

 

 

Csatlakozás sportfogadó közösségünkhöz, hogyan kapod meg naponta ingyenes tippmix tippeket?

 

Nincs tagsági díj, egyetlen egyszer kell teljesitened a feltételeket, hogy belépj közösségünkben. A weboldal fenntartása nem ingyenes, sőt a legjobb tippeket próbáljuk összegyűjteni, a legjobb tippmesterektől, mindez költségekkel jár, ezeket a költségeket a partner irodáink fedezik nekünk, így amit tenned kell, hogy belépj közösségünkbe és megkapd az INTRANET jelszót, választanod kell az alábbi három ajánlott fogadóiroda közül és regisztrálnod kell bármelyikhez. 

 

FONTOS: A koronavírus időszaka alatt is adunk tippeket, sajnos kevesebbet, de próbálunk naponta a legjobb tippeket összegyüjteni, sőt megéri most csatlakozz a szupertippek.com közösségbe mivel bármelyik irodát választod az első befizetési követelmény 80 %-al kevesebb és ahogy már mondtuk nem egy hónapra érvényes, hanem egyetlen egysyzer kell regisztrálnod és a tagság "élet végéig" érvényes. 

 

Ha megtörtént a regisztráció írj e-mailt a következő e-mail címre: intranet@szupertippek.com, amely tartalmazza az e-mail címedet és melyik irodához regisztráltál és legtöbb 24 óra alatt megkapod a jelszavat vagy vedd fel kapcsolatot egyik munkatársunkkal a KAPCSOLAT menüben található ürlapon keresztül.

Nincs tagsági díj, nincs átverés, nincs prémium csoport, nincs VIP csoport, egyszerüen szupertippek.com közösség, a tippmix tippeket a regisztrált tagok az intranet oldalon találják meg. 

szupertippek.com

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek