Ha egyes kötésben játsszol ajánlani tudom a 22bet fogadóirodát, mindig itt fogod találni a legmagasabb szorzókat, ha az alábbi linkről regisztrálsz egy 100 %-os Üdvözlő Bónuszt is kapsz 35 000 Forintig.

Csatlakozás

06 mai 2020

A legbiztosabb módja, hogy profitot szerezzünk a sportfogadásból

Nagyszorzós tippmix tippek vs kisszorzós tippmix tippek

 

A legtöbb sportfogadó portálon, főleg a magyarországi tippadó portálokon a tippadók alacsony oddszos tippmix tippeket ajánlanak, amivel én egyáltalán nem értek egyet, tapasztalatom során nem lehetünk sikeres sportfogadók ha állandóan az alacsony, úgymond papír formájú tippmix tippeket keressük, hosszú távon soha nem leszünk eredményesek, egyre több a meglepetés a sportfogadás világában, így én személyesen csak 2,00 fölötti oddszokra fogadok és ilyen tippmix tippeket ajánlok közösségünknek is. Továbbá érvelni is fogom választásomat, stratégiámat, természetesen nem elvárásom ,hogy minden egyet értsen velem, főleg ha nagyon magas a nyerési arányod a kis szorzós tippmix tippek eltalálásában. 

 

Ne vegyünk nagyon alacsony szorzót, de például ha 10 fogadást teszünk 1,50 átlagos szorzóval, hogy profitot termeljünk legalább 7 tippmix tippet kell eltalálnunk, hogy a ROI pozítiv legyen ( hogy profitot termeljünk), ha ez meg is történik a nyereményünk majdnem jelentéktelen 7 eltalált tippel, hiszen:

 

7 X 10 000 Ft (tét/ példa) X 1,5 odds = 105 000 Ft, az összes feltett összeg pedig 100 000 Ft, tehát a profit 5 000 Ft (5 % ROI)

 

Közösségünkben az átlagos odds 2,86 ( a koronavírus ideje alatt igaz visszaesett egy picit, de nagyon keveset), de vegyük példának a 2,86 átlagos szorzót és ugyancsak 10 fogadást. Első látásra nagyon nehéznek tűnhet, hogy helyes tippmix tippeket adni 2,86 szorzóval, azonban gondoljatok bele, hogy egy több, mint 3,5 gólos mérkőzésre simán meg van ez a szorzó és ha kutatunk és helyes mérkőzés elemzéseket végzünk, sokkal valószinűbb eltalálni 10 mérkőzésből 4 olyan mérkőzést, hogy meg legyen a minimum 4 gól (ez csak példa, de rengeteg más fogadási lehetőségre összpontosithattok, mint pl szögletek, döntetlen, 1,5 gól alatt, mindkét együttes szerez gólt, itt egy nagyon erős és egy gyengébb csapat mérkőzésre találunk ilyen szorzót, de rengetszer megtörténik, hogy a gyengébbnek számitott csapatnak is sikerül gólt szerezni a mérkőzésen). 

 

Térjünk vissza példánkra, ha csak 4 tippmix tippet találunk el 10 mérkőzésből ezzel az átlag oddsal a számításunk így néz ki:

 

4 X 10 000 (tét/ példa) X 2,86 = 114 000 Ft, tehát a profitunk majdnem háromszorosa, négy helyesen megtippelt mérkőzéssel, de sokkal több esélyünk van eltalálni itt 5 mérkőzést, mint kis oddsal 8 mérkőzést. 

 

Nem kell egyet értened velem, ha neked jól megy kisszorzókkal nem ajánlom, hogy stratégiádon változtass, azonban ha eddig nem jártál szerencsével egy próbát megér a stratégia váltás, ha pedig úgy gondolod, hogy ehhez tippekre is szükséged van, várunk csoportunkba .

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek