10 √©ves magyar sportfogad√≥ k√∂z√∂ss√©g√ľnk ismertetŇĎje, bemutat√≥ja

 

10 √©ve naponta t√∂bb sz√°z magyar sportfogad√≥nak a legjobb tippeket adjuk naponta ingyenesen. Igen, ingyenesen hiszen ahogy fenn√©bb is olvashattad egyetlen regisztr√°ci√≥ra van sz√ľks√©ged az√©rt, hogy megkapd a hozz√°f√©r√©st k√∂z√∂ss√©g√ľnkh√∂z. 

Soha nem ig√©rt√ľnk tutti tippeket, bundam√©rkŇĎz√©seket √©s ehhez hasonl√≥ baroms√°gokat, amelyek nem l√©teznek. Vannak jobb √©s rosszabb napjaink, azonban 10 √©ve bizonyitottuk, hogy hossz√ļ t√°von az egyetlen re√°lis profitos magyar sportfogad√≥ k√∂z√∂ss√©g vagyunk. Nemcsak tippeket adunk, hanem segit√ľnk, hogy a tŇĎk√©det is kezeld, annak √©rdek√©ben, hogy hossz√ļ t√°von te is profitot szerezz a sportfogad√°sb√≥l.

 

Jelenleg 3 olyan csoportunk van ahol naponta vannak tippek, ezekrŇĎl a csoportokr√≥l a tov√°bbiakban olvashatsz p√°r sz√≥t. 

 

‚Ė∂ÔłŹ Dupl√°z√≥ csoport

Ahogy a csoport neve is mondja, dupl√°z√≥ csoportunkban naponta egy 2 foci m√©rkŇĎz√©sbŇĎl √∂sszerakott tippmix szelv√©nyt aj√°nlunk, amelyet naponta azonos t√©ttel aj√°nljuk tenni. 

 

‚Ė∂ÔłŹTŇĎke kezelŇĎs csoport

TŇĎke kezelŇĎs csoportunk legstabilabb csoportunk, utols√≥ 10 h√≥napb√≥l 9 h√≥napot profittal v√©gezt√ľnk. Itt naponta egy tippet aj√°nlunk 1,55 √°tlag szorz√≥val √©s nemcsak tippet adunk, hanem azt is aj√°nljuk, hogy a tŇĎk√©d h√°ny sz√°zal√©k√°val tedd ezt a tippet. TŇĎke kezelŇĎs csoportunkat azoknak a sportfogad√≥knak 

aj√°nljuk akik keveset szeretnek kock√°ztatni √©s stabil j√∂vedelmet szeretn√©nek hossz√ļ t√°von szerezni a sportfogad√°sb√≥l. 

 

‚Ė∂ÔłŹNagy szorz√≥s csoport

Nagy szorz√≥s csoportunk hossz√ļ t√°von a legprofitosabb csoportunk, azonban e csoport h√°tr√°nya mivel naponta 5 √°tlag szorz√≥s f√∂l√∂tti tippmix szelv√©nyeket aj√°nlunk, megt√∂rt√©nt az is, hogy t√∂bb h√≥nap is minuszos volt sorozatban, azonban √∂sszben a legprofitosabb csoportunk. Ezt a csoportot nagyon t√ľrelmes sportfogad√≥knak aj√°nljuk. A szelv√©nyeket naponta azonos t√©ttel aj√°nljuk tenni.

 

 

Tov√°bb√° v√°laszokat kaphatsz azokra a k√©rd√©sedre, amelyek a leggyakrabban felhangzanak k√∂z√∂ss√©g√ľnkben. 

 

Honnan tudom, hogy ez a csoport is nem átverés, mint az összes többi?

ElsŇĎsorban mi nem csin√°ljuk azt amit a csoportok nagyr√©sze, nem ig√©r√ľnk tutti tippeket, bundam√©rkŇĎz√©seket √©s ehhez hasonl√≥ baroms√°gokat, aki √©rtelmes az m√°r tudja, hogy ilyen tippek nem l√©teznek. Nem ig√©r√ľnk azonnali meggazdagod√°st, sŇĎt ahogy minden tippad√≥ √©let√©ben, vannak jobb √©s rosszabb idŇĎszakok is. Azonban amit ig√©r√ľnk √©s bizonyitottunk, hogy hossz√ļ t√°von egyetlen magyar sportfogad√≥ k√∂z√∂ss√©g vagyunk, amely profitot szerez 10 √©ve a sportfogad√°sb√≥l. Facebook csoportunkban ahogy az al√°bbi fot√≥n is l√°thatod egy szavaz√°st inditottunk ahol eddig m√°r 86 tagunk szavazott az eredm√©ny ŇĎszint√©n m√©g minket is meglepett, hiszen √∂sszes tagunk aj√°nlan√° k√∂z√∂ss√©g√ľnket m√°s sportfogad√≥knak. Az al√°bbi linkre kattintva te is csatlakozhatsz facebook bemutat√≥ csoportunkhoz.

 

>>KATT IDE √ČS CSATLAKOZZ FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ<<

 

Minden nap vannak tippek?

Igen, szerencs√©re a sportesem√©nyek zajlanak √°lland√≥an, igy naponta adunk tippeket. Egy √©vben 365 napb√≥l legal√°bb 355 nap vannak tippek k√∂z√∂ss√©g√ľnkben.

 

Hogyan kapom meg a tippeket?

A csatlakoz√°s ingyenes, errŇĎl a tov√°bbiakban majd olvashatsz t√∂bbet. A tippeket minden regisztr√°lt tagnak emailen vagy telegramon k√ľldj√ľk naponta.

 

Mikor kapom meg a tippeket?

A tippeket m√°r 1 nappal azelŇĎtt elk√ľldj√ľk. Tudjuk, hogy mindenkinek kev√©s a szabad ideje, ez√©rt nem kell az√©rt agg√≥dnod, hogy nem kapod meg idŇĎben a tippeket, hiszen m√°r 1 nappal a m√©rkŇĎz√©sek kezdete elŇĎtt megkapod a tippeket.

 

Tal√°lok statisztik√°t?

Csoportunkban csak re√°lis statisztik√°t fogsz tal√°lni, m√©g akkor is ha rosszabb idŇĎszakunk van. N√°lunk semmif√©le kozmetik√°l√°s nem t√∂rt√©nik a statisztik√°nkban, hiszen 10 √©ve bizonyitottuk, hogy ha vannak rossz napjaink is, amikor vonalat h√ļzunk n√°lunk mindig profiton v√©gz√ľnk.

 

A tippek lottózóban, papiron is megjátszhatóak?

Igen, a tippeket √ļgy papiron, mint b√°rmilyen internetes fogad√≥irod√°n√°l is megj√°tszhatod.

 

Aj√°nlott k√∂z√∂ss√©g√ľnk kezdŇĎ sportfogad√≥knak?

Term√©szetesen igen, sŇĎt k√∂z√∂ss√©g√ľnkben a tagjaink nagyr√©sze kezdŇĎ sportfogad√≥, akik k√∂z√∂ss√©g√ľnkben megtanult√°k, hogy mit jelent profi m√≥don sportfogadni. Ha a k√∂vetkezŇĎ szintre szeretn√©l te is t√©rni, tudnod kell, hogy szivesen v√°runk, √ļgy kezdŇĎ, mint halad√≥ sportfogad√≥kat is.

 

Milyen stratégiát ajánlotok a tippeitekre?

TŇĎke kezelŇĎs csoportunkban nemcsak tippeket adunk, hanem azt is aj√°nljuk, hogy a sportfogad√°s tŇĎk√©d h√°ny sz√°zal√©k√°t tedd tippeinkre, teh√°t neked semmi m√°s nem marad h√°tra, mint tenni a tippeket. G√∂rgetŇĎs csoportunk strat√©gi√°j√°t elolvashatod weboldalunkon vagy csoportunkban miut√°n csatlakozt√°l. Dupl√°z√≥ √©s nagy szorz√≥s csoportunkban pedig naponta azonos t√©ttel aj√°nljuk tenni tippeinket.

 

KAPCSOLATI √úRLAP
√úzeneted tartalma
K√úLD√ČS
K√úLD√ČS
Formularul a fost expediat - √ģ»õi mul»õumesc.
Te rugńÉm sńÉ √ģndepline»ôti toate c√Ęmpurile obligatorii!

Ha megt√∂rt√©nt a regisztr√°ci√≥, t√∂ltsd ki az al√°bbi kapcsolati √ľrlapot, amelyben tudasd vel√ľnk, hogy melyik irod√°hoz regisztr√°lt√°l √©s, hogy emailen vagy telegramon szeretn√©d naponta kapni a tippeket ingyenesen.

REGISZTR√ĀLJ ITT

BANKONBET SPORTFOGAD√ĀS B√ďNUSZ

 

35 000 HUF

20BET SPORTFOGAD√ĀS B√ďNUSZ

 

35 000 HUF

22BET SPORTFOGAD√ĀS B√ďNUSZ

 

35 000 HUF

OLYMPUSBET SPORTFOGAD√ĀS B√ďNUSZ

 

40 000 HUF

DACHBET SPORTFOGAD√ĀS B√ďNUSZ

 

40 000 HUF

REGISZTR√ĀLJ ITT

SLOTS PALACE SPORTFOGAD√ĀS B√ďNUSZ

 

35 000 HUF

√Črt√©kel√©s

√Črt√©kel√©s

√Črt√©kel√©s

√Črt√©kel√©s

REGISZTR√ĀLJ ITT

IVIBET SPORTFOGAD√ĀS B√ďNUSZ

 

52 000 HUF

REGISZTR√ĀLJ ITT

√Črt√©kel√©s

REGISZTR√ĀLJ ITT

√Črt√©kel√©s

REGISZTR√ĀLJ ITT

ūüĒĚ SZEREZD MEG A B√ďNUSZT ITT

28 decembrie 2023

Új akció, próbáld ki ingyenesen 3 hónapig mindhárom csoportunkat (minimum 30 egység profit)

√Črt√©kel√©s

REGISZTR√ĀLJ ITT

Pr√≥b√°ld ki ingyenesen 3 h√≥napig tŇĎke kezelŇĎs, dupl√°z√≥ √©s nagy szorz√≥s csoportunkat (minimum 30 egys√©g profit) az akci√≥ janu√°r 31, 2024-ig √©rv√©nyes

 

 

10 √©ve naponta t√∂bb sz√°z magyar sportfogad√≥nak a legjobb tippeket adjuk naponta ingyenesen. Soha nem ig√©rt√ľnk tutti tippeket, bundam√©rkŇĎz√©seket √©s ehhez hasonl√≥ baroms√°gokat, amelyek nem l√©teznek. Vannak jobb √©s rosszabb napjaink, azonban 10 √©ve bizony√≠tottuk, hogy hossz√ļ t√°von az egyetlen re√°lis profitos magyar sportfogad√≥ k√∂z√∂ss√©g vagyunk. Nemcsak tippeket adunk, hanem seg√≠t√ľnk, hogy a tŇĎk√©det is kezeld, annak √©rdek√©ben, hogy hossz√ļ t√°von te is profitot szerezz a sportfogad√°sb√≥l.

 

Ha elsŇĎ alkalommal vagy weboldalunkon aj√°nljuk, hogy k√∂vess minket facebook csoportunkban ahol ma m√°r k√∂zel t√≠z ezer magyar sportfogad√≥ van, itt k√∂vetheted naponta statisztik√°nkat √©s idŇĎnk√©nt ingyenes tippmix tan√°csokat is adunk. 

 

>>KATT IDE √ČS CSATLAKOZZ FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ<<

 

 

√öj akci√≥, pr√≥b√°ld ki ingyenesen 3 h√≥napig tŇĎke kezelŇĎs, dupl√°z√≥ √©s nagy szorz√≥s csoportunkat vagy ameddig legal√°bb 30 egys√©g profitot szerez√ľnk

 

Azoknak akik √©vek √≥ta k√∂vetnek m√°r ismert, hogy 3 √°lland√≥ csoportunk van ahol naponta adunk tippeket: tŇĎke kezelŇĎs csoport, nagy szorz√≥s csoport √©s dupl√°z√≥ csoport. E cikk√ľnk v√©g√©n mindh√°rom csoportunkr√≥l r√©szletesen olvashatsz, miut√°n megtudhatod, hogyan csatlakozhatsz teljesen ingyenesen mind√°rom csoportunkhoz 3 h√≥napig, ha pedig e h√°rom h√≥nap alatt nem szerz√ľnk legal√°bb 30 egys√©g profitot, a tags√°god automatikusan meghosszab√≠t√≥dik ann√©lk√ľl, hogy valamit tenned kellene

 

Mi√©rt √©rdemes csatlakozni k√∂z√∂ss√©g√ľnkh√∂z √©s mit kell tudnod r√∂viden r√≥lunk?

 

  • 3 √°lland√≥ csoportunk van ahol minden nap vannak tippek ( tŇĎke kezelŇĎs csoport, nagy szorz√≥s csoport √©s dupl√°z√≥ csoport)

 

  • a tippeket m√°r 1 nappal a m√©rkŇĎz√©s kezdete elŇĎtt elk√ľldj√ľk, √≠gy bŇĎven van idŇĎd megrakni

 

  • 10 √©ve bizony√≠tottuk, hogy n√°lunk minden teljesen re√°lis √©s tiszetess√©ges, ma m√°r t√∂bb sz√°z magyar sportfogad√≥ szerez profitot ingyenes tippeinkkel

 

  • soha nem k√©rt√ľnk √©s nem is fogunk p√©nzt k√©rni a tippek√©rt

 

  • a tippeket kaphatod √ļgy telegramon, mint emailen is, ahogy neked k√©nyelmesebb

 

 

 

Hogyan próbáld ki te is ingyenesen mindhárom csoportunkat 3 hónapig?

 

Az√©rt, hogy h√°rom h√≥napos ingyenes tags√°got kapj mindh√°rom csoportunkhoz (vagy legal√°bb 30 egys√©g profit), semmi m√°st nem kell tenned csak regisztr√°lnod kell ebbŇĎl a cikkbŇĎl a piros gombra kattintva b√°rmelyik magyar fel√ľlettel rendelkezŇĎ fogad√≥irod√°hoz √©s befizetned legal√°bb 8 999 Forintot. 

 

SZUPER AKCI√ď DECEMBER 31-ig.

Ha a SLOTS PALACE magyar fel√ľlettel rendelkezŇĎ fogad√≥irod√°t v√°lasztod december 31-ig ehhez a minim√°lis sz√ľks√©ges befizet√©s csak 3 999 Forint, ha b√°rmelyik m√°s irod√°t v√°lasztod a minim√°lis befizet√©s 8 999 Ft.

 

FONTOS!!!

 

‚Ė∂ÔłŹ egyetlen egy regisztr√°ci√≥ √©s befizet√©s sz√ľks√©ges

 

‚Ė∂ÔłŹ az √∂sszes fogad√≥iroda  m√ľk√∂d√©si enged√©llyel valamint magyar fel√ľlettel rendelkezik

 

‚Ė∂ÔłŹ a teljes befizetett √∂sszeg a ti√©d marad, a minim√°lis sz√ľks√©ges √∂sszeg 8 999 Forint, azonban tudnod kell, hogy elsŇĎ befizet√©sed megdupl√°z√≥dik, √≠gy aj√°nljuk ha teheted, hogy fizess be nagyobb √∂sszeget, hogy nagyobb √ľdv√∂zlŇĎ sportfogad√°s √©s kaszin√≥ b√≥nuszban r√©szes√ľlj

 

Tudjuk, hogy vannak olyan sportfogad√≥k akik nem akarj√°k a bankk√°rty√°jukat haszn√°lni bizonyos okokb√≥l, ezek a sportfogad√≥k nagyon egyszer√ľen felt√∂lthetik a sz√°ml√°jukat ak√°r bankk√°rtya n√©lk√ľl is a paysafecard segits√©g√©vel. A paysafecardos befizet√©srŇĎl t√∂bbet olvashatsz a www.paysafecard.com weboldalon vagy ha segits√©gre van sz√ľks√©ged irj emailt nek√ľnk az intranet@szupertippek.com email cimre.

M√°s befizet√©si lehetŇĎs√©gek bankk√°rtya n√©lk√ľl a skrill, neteller √©s a revolut. 

 

‚õĒÔłŹ Az √∂sszes aj√°nlott fogad√≥iroda m√ľk√∂d√©si enged√©llyel rendelkezik √©s teljesen megb√≠zhat√≥, teh√°t mi elsŇĎsorban a bankk√°rty√°s befizet√©st aj√°nljuk, a fenti opci√≥kat csak m√°sodlagos opci√≥k√©nt aj√°nljuk.

 

Miut√°n megt√∂rt√©nt a regisztr√°ci√≥ az al√°bbi online fogad√≥iroda b√°rmelyik√©hez √≠rj emailt az intranet@szupertippek.com email c√≠mre, amelyben tudasd vel√ľnk melyik irod√°hoz regisztr√°lt√°l √©s melyik csoportunkat v√°lasztod. Ha k√©nyelmesebb kit√∂ltheted a cikkben tal√°lhat√≥ kapcsolati √ľrlapot is.

szupertippek.com

Nincs tags√°gi d√≠j, nincs √°tver√©s, t√∂bb sz√°z magyar sportfogad√≥ k√∂z√∂ss√©g√ľnkben, csak re√°lis statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek √©s exkluz√≠v sportfogad√°s strat√©gi√°k. Pr√≥b√°ld ki ingyenesen.

Iratkozz fel h√≠rlevel√ľnkre hogy elsŇĎk√©nt √©rtes√ľlhess minden aktualit√°sunkr√≥l.
K√ľld√©s
K√ľld√©s
K√∂sz√∂nj√ľk.
Te rugńÉm sńÉ √ģndepline»ôti toate c√Ęmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek