KÜLDÉS
KÜLDÉS
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Tehát, hogy ingyenesen csatlakozz életed végéig közösségünkhez, regisztrálj a fenti Melbet bannerről vagy gombról a Melbet irodához, regisztráláskor ird be a KASZINOZZ bónuszkódot, fizess be minimum 6 000 Ft-ot és az ingyenes tagságon kivül egy exkluziv 130 %-os bónuszban is részesülsz 39 000 Forintig.

 

Ha megtörtént a regisztráció irj emailt az intranet@szupertippek.com email cimre vagy töltsd ki az alábbi ürlapot. 

Melbet Regisztráció 39 000 Ft Bónusz - Bónuszkód: KASZINOZZ

Mit kell tudnod a Melbet fogadóirodáról / kaszinóról?

  • a spanyol első liga, La Liga, fő szponzora, ez mindent elmondd, hogy az iroda teljesen megbizható
  • Spanyolországban és Törökországban az első számú fogadóiroda
  • magyar felület, ügyfélszolgálat és pénznem
  • 30 000 Ft Üdvözlő Sportfogadás bónusz, regisztráláskor ird be a bónusz kódhoz (promo code) a KASZINOZZ bónusz kódunkat és a 30 000 Ft-os bónusz helyett, 39 000 forintos üdvözlő bónuszban részesülsz ( ne tévesszen meg a bónuszkód, sportfogadás bónusz és nem kaszinó bónusz, a kaszinó bónuszról a következő sorban olvashatsz)
  • 512 000 Ft + 290 ingyenes pörgetés kaszinó bónusz, használd a KASZINOZZ bónuszkódot regisztráláskor és 665 000 forintos kaszinó üdvözlő bónuszban részesülsz, valamint 290 ingyenes pörgetésben

Ne tévesszen meg az, hogy az iroda kezdő lapján a bónuszok értéke dollárba jelenik meg, amikor regisztrálsz lehetőséged van kiválasztani a forintot is, vagy bármilyen más pénznemet.

16 august 2020

Csatlakozási akció: augusztus 16-31 + sportfogadás bónusz kupon

Újabb ingyenes csatlakozási akció augusztus 16-31 + sportfogadás bónusz kupon

 

Óriási sikerrel járt augusztus 15-ig tartó akciónk, közel száz magyar sportfogadó csatlakozott 15 nap alatt 7 éves tippmix közösségünkhez, igy úgy döntöttünk, hogy egy újabb akcióval jövünk, amely augusztus végéig érvényes, emellett egy exkluziv sportfogadás bónusz kupont is adunk nektek, amelyett akkor is felhasználhatsz ha nem akarsz közösségünkhez csatlakozni. 

 

Ingyenesen a napi duplázó és triplázó életed végéig

 

Csatlakozz közösségünkhez, kapd meg ingyenesen életed végéig a napi duplázót és triplázót, telegramon vagy emailen ahogy neked kényelmesebb egy egyszerü regisztrációval és egy 130 %-os exkluziv bónuszkódot is kapsz tőlünk 39 000 forint értékben a spanyol első osztály fő média partnerétől a Melbet online fogadóirodától és kaszinótól.

 

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek