Üzeneted
Küldés
Küldés
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Ha megtörtént a regisztráció, töltsd ki az alábbi ürlapot, amely tartalmazza az email cimet amivel regisztráltál és a befizetett összeget és pár óra alatt megkapod a hozzáférést csoportunkhoz.

Rabona Regisztráció itt 35 000 Ft Bónusz

Rabona ismertető:

 • magyar nyelvü felület, magyar ügyfélszolgálat és magyar pénznem
 • licensszel rendelkező fogadóiroda, gyors kifizetések
 • 35 000 Ft Üdvözlő Bónusz

Más bónuszok:

 • 45 000 Ft cash back bónusz élő fogadásra
 • 50 % heti újratöltés bónusz
 • sport jackpot 5 200 000 Ft

Campobet Regisztráció itt 35 000 Ft Bónusz

Campobet ismertető:

 • magyar nyelvü felület, magyar ügyfélszolgálat és magyar pénznem
 • licensszel rendelkező fogadóiroda, gyors kifizetések
 • 35 000 Ft Üdvözlő Bónusz

Más bónuszok:

 • mérkőzéssnapi free bet 90 000 Ft
 • tenisz free bet 30 000 Ft
 • cash back 150 000 Ft
 • helyes pontszám free bet 45 000 Ft

3. Intranet csoportunk

 

Intranet felületünkön találod a legtöbb tippeket

 • napi triplázó
 • nagyszorzós egyes kötésü tippek
 • 3/4 stratégiá
 • óriás szorzók

 

Ezekről a tippekről a kezdő oldalon külön mindegyikről részletesen olvashatsz, de ha kérdésed van irj emailen és válaszolni fogunk intranet@szupertippek.com.

 

 

Csatlakozz ingyenesen július 25 és július 31 között egyetlen regisztrálással mindhárom csoportunkhoz életed végéig

 

Július végéig egyetlen regisztrálással ingyenesen életed végéig mindhárom csoportunkhoz  csatlakozhatsz és meggyőződhetsz annélkül, hogy valamit kockáztatnál, hogy miért vagyunk 7 éve Magyarország egyik legmegbizhatóbb tippmix közössége. Regisztrálnod kell csak az alábbi banneről a Rabona vagy Campobet irodához és befizetned minimum nyolc ezer forintot és mindhárom csoportunkhoz ingyenes hozzáférést kapsz életed végéig, ha csak egyik csoportunk érdekel elegendő a minimális befizetés is. Ha megtörtént a regisztrálás irj emailt az intranet@szupertippek.com email cimre vagy töltsd ki a cikk végén található ürlapot. 

 

Fontos: a befizetett összeg teljesen a tiéd marad, nem vagy köteles utánna ezeknél az irodáknál játszani, habár hosszú ideje teszteljük őket és bátran merjük mindenkinek ajánlani, tökéletesen müködő magyar nyelvü felület, gyors kifizetések és a bónuszajánlatuk sokkal de sokkal jobb, mint a bet365nél és nincs korlátozás.

 

A regisztrálás senkinek nem kellene akadályt jelentsen, hiszen egyetlen erőfeszités amit tenned kell, hogy regisztrálj és részesülj az üdvözlő bónuszban, ismételjük nem leszel köteles itt játszani, játszhatsz akár papiron is és az élet végi tagságod megmarad. 

FOGADJ ONLINE A LEHETŐ LEGEGYSZERÜBB MÓDON CSAK A TELEFONSZÁMOD SZÜKSÉGED REGISZTRÁLÁSHOZ 150 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ + 5 EURÓ INGYEN MINDEN HÉTEN KATT IDE

Három csoportunk van, mindegyikről külön fogunk beszélni a továbbiakban.

 

1. Tőke kezelés csoportunk + a nap "tuti" tippje

 

Ezt a csoportunkat azoknak a sportfogadóknak ajánljuk akik semmi nem akarnak kockáztatni és biztosabb jövedelemre pályáznak ha ez kisebb is, nem a tőkéd számit, kezdheted nagyon kevés tőkével is csak türelmed kell legyen és betartanod tanácsainkat, hiszen itt pontosan mondjuk, hogy a tőkéd hány százalékát kell tenned egy mérkőzésre. Naponta itt lehet 1,2,3 akár 5 tippmix tipp is.

 

Ugyanitt találod a nap "tuti" tippjét is, pontosabban minden nap kiválasztunk egy tippet, amelynek nagy valószinüsége van, hogy nyerő legyen, itt a nyerési arány óriási, 70-80 % között van és egyetlen egyszer történt meg, hogy két vesztes tipp volt vesztes egymás után, tehát itt játszhatsz akár görgetőst is és mikor elérsz egy bizonyos kitüzött nyereményt újra kezded. 

 

A tippeket a felületünken találod meg ITT miután csatlakoztál közösségünkhöz kapsz egy jelszót, amely segitségével naponta beléphetsz. 

 

2. Telegram csoportunk

 

Itt találod meg Magyarország legjobb napi duplázóját :-) Naponta telegram csoportunkban megtalálod a napi duplázót, élő tippeket és sportfogadási tanácsokat adunk, amely segitsen, hogy egy jobb sportfogadóvá válj. Ha nem ismered, nem tudod használni a telegram aplikációt, nagyon egyszerü, szólj és elküldjük a linket és egy egyszerü kattintással ingyenesen telepitheted telefonodra, számitógépedre. 

 

A napi duplázó két foci mérkőzésből áll, amely össz átlag szorzója 2,00 körül van, játszhatod naponta azonos téttel vagy tétduplázós stratégiával is, hiszen nagyon ritka, hogy több, mint 2,3 vesztes duplázónk van sorozatban, azonban nem egyszer történt az, hogy 4,5 volt nyerő egymás után.

EXKLUZIV BÓNUSZ: 150 000 FORINT + 200 INGYENES PÖRGETÉS - VEDD FEL A BÓNUSZT

25 iulie 2020

Csatlakozz ingyenes mindhárom csoportunkhoz július 25 és július 31 között

Rövid bemutató azoknak akik még nem ismernek

 

Habár a magyar sportfogadók nagyrésze legalább egyszer hallott már a szupertippek.com közösségről, úgy döntöttünk egy rövid bemutatót, ismertetőt még irunk azoknak akik szeretnének csatlakozni közösségünkhöz. 

 

7 éves ingyenes tippmix közösség, hitelesség, megbizthatóság és tisztességes közösség

 

Nincs már olyan magyar sportfogadó aki ne csalódott volna legalább egyszer úgynevezett VIP csoportokban és ez teljesen normális hiszen mindenhol különböző igérgetéseknek előbb utóbb bedőlünk és mindig csak a csalódás, nagyon jól ismerjük mi ezeket a csoportokat, de nem fogjuk megnevezni őket, azonban minden sportfogadónak tudnia kell, hogy Magyarországon egy kezünkön megszámolhatjuk az igazás tisztességes és jó tippeket adó csoportokat. 

 

Miben különbözünk más csoportoktól és miért biznál meg bennünk?

 

Elsősorban minden értelmes sportfogadónak sokat kellene mondjon az, hogy 7 éve vagyunk, kevés csoport mondhatja el ezt magáról, más csoportok rossz sorozat után, eltünnek, újra elő jönnek más néven, mindig találnak magyarázatot azért, hogy nem jönnek a tippek, az úgymond tippadók soha nem nyertek sportfogadásból, igy tagsági dijakból próbálnak meg nem érdemelt hasznot szerezni. Három csoportunk van, amelyről a cikk további részében olvashatsz többet. 

 

Nemcsak a jó tippekre fektetjük a hangsúlyt, hanem célunk, hogy sportfogadóink megtanuljanak közösségünkben sikeres sportfogadó trükköket, stratégiákat és nem utolsó sorban sikeresen kezeljék a tőkéjüket attól függetlenül, hogy kisebb nagyobb összeggel rendelkeznek, egyszóban nemcsak odadobunk pár tippet, hanem segitünk a tőkéd kezelésében is. 

 

Büszkén állitjuk azt, hogy közösségünkben csak értelmes sportfogadók vannak, mivel már kezdettől visszautasitjuk, az olyan sportfogadókat akik tuti tippeket, bundamérkőzéseket, félidő végeredmény tippeket kérnek vagy olyan "elvárásaik" vannak, hogy van kétezer forintjuk és szeretnének nyerni ötvenezret, százezret egy nap alatt stb. Nem azzal van a gond, hogy kevés a kétezer, kezdheted ennél kisebb tőkével is, azonban ha nem érted meg, hogy a sportfogadás egy hosszú távu futam és türelmed kell legyen, hogy szép jövedelmet szerezz, sajnos semmi értelme csatlakozz közösségünkhöz, azonban baráti tanácsunk ne csatlakozz sehová, ha e sportfogadók közé tartozol, mert ami kérsz nem létezik és csak átverésben lessz részed, gondolj bele, ha ilyen könnyen menne senki nem dolgozna hanem sportfogadna. 

 

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek