UNIBET REGISZTRÁCIÓ

Fogadóirodák, ingyenes fogadások a Fradi BL-meccseire -

SZEREZD MEG ITT AZ INGYENES FOGADÁSOKAT

 

 

A Ferencváros 25 év után szerepelhet a labdarúgó Bajnokok Ligája főtábláján és az esemény rangjának megfelelő ajánlatokkal készültünk. Tarts velünk a Fradi BL-csoportmeccsei alatt, mert kockázatmentes élő fogadás, ingyenes fogadások és befizetési bónusz vár rád!

Köss egy élő fogadást a Fradi aktuális BL-csoportmeccse alatt legalább 3500 Ft értékben és ha nem jön be a tipped, akkor 3500 Ft értékű bónuszpénz formájában visszatérítjük a téted. Ráadásul ha mindezt egymás után három alkalommal is megteszed (október 20. és november 4. között vagy november 24. és december 8. között), akkor jóváírunk neked egy 5000 Ft értékű ingyenes fogadást. 

Ha pedig a teljes csoportkör során kötsz egy kockázatmentes élő fogadást a Fradi összes csoportmeccse alatt, akkor megduplázzuk ezt az összeget, azaz 10 ezer Ft értékű ingyenes fogadás üti a markod, plusz jóváírunk neked egy 5000 Ft értékű 100%-os befizetési bónuszt.

Sokat ér egy Fradi gól és a zöld-fehérek továbbjutása is. A promócióban résztvevő összes játékosunk minden Fradi gól után kap egy 1500 Ft értékű ingyenes fogadást.

Plusz ha legalább 4 héten keresztül részt veszel a promócióban a felhasználási feltételeknek eleget téve, valamint a Fradi továbbjut a csoportból az EL vagy a BL kiseséses szakaszába, akkor egy extra 2000 Ft értékű ingyenes fogadást adunk neked ajándékba.

 

 

Így működik kockázatmentes élő fogadás:-    A kockázatmentes élő fogadás a Ferencváros összes BL-csoportmeccse alatt elérhető lesz.-    Először győződj meg arról, hogy nincs aktív bónuszod.-    Fogadd el és aktiváld ezt az ajánlatot a mérkőzés kezdete után.-    Fogadj élőben a Ferencváros aktuális csoportmeccsére.-    A minimum tét 3500 Ft.-    A minimum odds 1.40.-    Ha elveszíted a Ferencváros BL-csoportmeccsére kötött élő fogadásodat, akkor jóváírunk neked 3500 Ft értékű bónuszpénzt.-    A bónuszpénzből akkor lesz kivehető készpénz, ha teljesíted a megforgatási követelményeket.

Így vághatsz zsebre 5000 Ft értékű ingyenes fogadást:-    Vegyél részt a fenti promócióban egymás után három alkalommal, azaz köss három Fradi BL-csoportmeccsre kockázatmentes élő fogadást egyenként legalább 3500 Ft értékben (október 20. és november 4. között vagy november 25. és december 9. között) és egy 5000 Ft értékű ingyenes fogadást kapsz.-    Ha pedig a Fradi mind a hat csoportmeccsére kötsz egy élő kockázatmentes fogadást egyenként legalább 3500 Ft értékben, akkor megduplázzuk az ingyenes fogadás értékét, vagyis 10 ezer Ft értékű ingyenes fogadást kapsz.

Így lehet tiéd az 5000 Ft értékű, 100%-os befizetési bónusz:-    Vegyél részt a fenti promócióban hat alkalommal, azaz köss kockázatmentes élő fogadást a Fradi aktuális BL-csoportmeccsére egyenként legalább 3500 forintért és jóváírunk neked egy 100%-os befizetési bónuszt 5000 Ft értékben.

UNIBET REGISZTRÁCIÓ 20 000 FORINTOS KOCKÁZATMENTES FOGADÁS REGISZTRÁCIÓ ITT

fogadóirodák
27 octombrie 2020

Fogadóirodák, ingyenes fogadások a Fradi BL-meccseire

Fogadóirodák, ingyenes fogadások az Unibetnél a Fradi BL-meccseire

 

Az Unibet a magyar fogadóirodák közül egyik legismertebb és legkedveltebb online fogadóirodák közé tartozik, bemutatásra szerintünk nagy szükésg nincs, nincs olyan sportfogadó aki legalább nem hallott volna az Unibetről . 

 

Fogadóirodák, Unibet rövid ismertető

 

✅ sportfogadás bónusz: 20 000 Forintos kockázatmentes fogadás

 

✅ kaszinó bónusz: 60 000 Ft üdvözlő bónusz + 60 ingyenes pörgetés

 

✅ élő kaszinó bónusz: 60 000 Ft üdvözlő bónusz + 60 ingyenes pörgetés

 

✅ póker bónusz: 200 euró bónusz

 

✅ magyar felület, ügyfélszolgálat és pénznem

 

✅ nagyon könnyen kezelhető felület, azok is nagyon könnyen boldogulnak akik még soha nem fogadtak interneten

 

✅ performáns mobilos applikáció

 

✅ minimum befizetés csak 500 Ft

 

✅ legjobb és leggazdagabb élő fogadási ajánlat

 

✅ licensszel rendelkező fogadóiroda

 

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek