ingyen tippek
ingyen tippek
ingyen tippek
ingyen tippek
ingyen tippek
ingyen tippek
ingyen tippek
ingyen tippek
ingyen tippek

Miért vagyunk jobbak minden más magyar sportfogadó közösségnél?

 

✅ soha nem igérünk annál többet, mint amennyit tudunk és lehetséges teljesiteni

 

✅ mi is követünk más tippadókat, úgy külföldi, mint Magyarországi tippadókat is és innen is meritünk ötleteket mielőtt tippeket adnánk tagjainknak

 

✅ a csatlakozás ingyenes és életre szóló, tehát nem kell azért aggódj, hogy lejár a tagságod, csatlakozhatsz egy ideig csak követhetsz és csak mikor megyőződsz eredményeinkről foghatsz neki fogadni

 

✅ ingyenes tippmix tippek naponta, megállás és kivétel nélkül, akár mennyire gyenge az ajánlat legalább egy duplázó tippmix szelvényt összerakunk 

 

✅ a tippeket megkaphatod telegramon, intranet felületünken vagy emailen ahogy neked kényelmesebb

 

✅ a tippek megjátszhatóak, úgy papiron, mint internetes fogadóirodáknál is  

 

 

Ingyen tippek, tegnapi pár nyerő szelvényünk, amelyeket tagjaink küldenek be

KAPCSOLATI ÜRLAP
ÜZENETED
KÜLDÉS
KÜLDÉS
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

MELBET REGISZTRÁCIÓ ITT

22BET REGISZTRÁCIÓ ITT

39 000 HUF BÓNUSZ

(bónuszkód TIPPMIX nagybetükkel)

 

 • magyar felület, ügyfélszolgálat
 • online kaszinó is
 • licensszel rendelkező iroda
 • mobilos applikáció
 • gyors kifizetések
 • könnyen kezelhető felület
 • gazdag fogadási ajánlat
 • min befizetés 250 Ft 

35 000 HUF BÓNUSZ

(nem kell bónuszkód)

 

 

 • min befizetés 250 Ft
 • magyar felület, ügyfélszolgálat
 • legmagasabb szorzók
 • licensszel rendelkező iroda
 • mobilos applikáció
 • gyors kifizetések
 • könnyen kezelhető felület
 • gazdag fogadási ajánlat
ingyen tippek
ingyen tippek

Ingyen tippek, tippmix stratégiák, tanácsok

 

Rengeteg módja van, hogy te is profitot szerezz az ingyen tippek segitségével, rakhatod külön a tippeket, szelvényeket úgy ahogy mi adjuk, napi duplázók és napi triplázók, nem számit a tét, vannak sportfogadóink akik pár száz forinttal, vannak akik pár ezer forinttal és vannak olyan sportfogadóink is akik pár tizezer forinttal teszik szelvényeinket. Kezdheted tehát kis téttel és ahogy a tőkéd nő, emeled a tétet is . Azoknak akik a nagyszorzókat kedvelik azt ajánljuk, hogy naponta akkor az összes tippeket egy szelvényre tegyék azonos téttel, tegnap ahogy már fenébb is irtuk 86,31 össz szorzónk volt, amely nyerő volt. 

 

CSATLAKOZZ INGYENESEN KÖZÖSSÉGÜNKHEZ, HA NEM TERMELNEK PROFITOT TIPPEINK KAPSZ TŐLÜNK 10 000 FORINTOT OLVASS TÖBBET KATT IDE

 

Hogyan csatlakozz ingyenesen közösségünkhez?

 

A csatlakozás ingyenes és életed végéig érvényes, tehát nem kell aggódnod, hogy lejár a tagságod, igy csatlakozhatsz, egy ideig követhetsz és amikor meggyőződsz, hogy igenis mi teljesen megbizható, hiteles és korrekt közösség vagyunk, ezt minden cikkünkben megemlitjük mivel tudjuk, hogy a tippadó oldalak óriási aránya átverés, nálunk semmit nem kockáztatsz hiszen ingyenes a csatlakozás.

 

Regisztrálj az alábbi gombról vagy bannerről a 22bet (min befizetés 3 199 Ft) vagy melbet (min befizetés 4 999 Ft) irodához, mindkét iroda magyar nyelvü könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, licensszel rendelkező teljesen megbizható irodák. Az ingyenes tagságon kivül egy 100 %-os üdvözlő bónuszban is részesülsz, tehát ha teheted fizess be nagyobb összeget, hogy megkapd a maximális bónuszt. 

 

A befizetett összeg a tiéd marad, nem vagy köteles ezeknél az irodáknál játszani, nem vagy kötelezve, hogy játsszd a tippeinket amig nem győződsz meg eredményeinkről. Mindkét iroda licensszel rendelkező iroda, általunk tesztelt és teljesen megbizható és könnyen kezelhető felülettel rendelkeznek.

 

Ha megtörtént a regisztráció irj emailt intranet@szupertippek.com email cimre vagy töltsd ki a cikk végén található ürlapot. 

 

A nyerő szelvényeket megtalálod a cikk végén, görgess tovább

ingyen tipek
ingyen tippek
01 noiembrie 2020

Ingyen tippek, tökéletes hónap kezdés, minden szelvényünk nyerő volt tegnap, 86,31 össz szorzó, csatlakozz ingyenesen

Ingyen tippek, minden szelvényünk nyerő volt tegnap ismét, 86,31 össz szorzó

 

Tegnap is bizonyitották tippadóink, ahogy ezt már 7 éve teszik, hogy a legjobb ingyen tippek naponta a szupertippek.com közösségben vannak, 5 szelvényt ajánlottunk tegnap az összes nyerő volt, azok akik a nagyszorzókat kedvelik 86,31-es össz szorzójuk volt. 

 

Ingyen tippek azoknak akik a nagyszorzókat szeretik

 

Többen jelezték, természetesen azok a sportfogadók akik még nem csatlakoztak ingyenes közösségünkhez, hogy nagyobb szorzókat szeretnének, mi úgy gondoltuk, hogy logikus, hogy ha nagyobb szorzókat akarsz naponta, mint a napi duplázó, triplázó egy szelvényre pakolhatod az összes tippet, hiszen nem kevés az a nap, hogy minden tippünk nyerő. Mi azonban igazán profi sportfogadók vagyunk és ezt már nyolcszáz magyar sportfogadónak bizonyitottuk és mi a kisebb kockázatot szeretjük és a biztosabb jövedelmet, de igen, akik a nagyszorzókat kedvelik azt ajánljuk, hogy az összes tippünket egy szelvényre pakolja.

 

Mennyit nyertél volna tegnap ha egy szelvényre tetted volna az ingyen tippeket?

 

 • 200 forint téttel a nyereményed 17 262 Ft lett volna
 • 500 forint téttel a nyereményed 43 155 Ft lett volna
 • 1 000 forint téttel a nyereményed 86 310 Ft lett volna
 • 5 000 forint téttel a nyereményed 431 550 Ft lett volna

 

Ingyen tippek, tegnapi eredményeink táblázatban (a teljes hitelesség kedvéért a cikk végén találsz pár nyerő szelvényt, amelyet ingyenes tagjaink küldtek be nekünk)

 

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek