legjobb fogadóirodák

Hogyan válogassunk országunkban levő legjobb fogadóirodák közül?

 

Célunk, hogy megkönnyitsük dolgotokat és segítsünk nektek, hogy a megfelelő fogadóirodát a lehető legkönnyebben ki tudjátok választani, weblapunkon az összes ajánlott online fogadóiroda legális és teljesen megbízható. Több, mint ötven a magyar sportfogadó oldalak száma jelenleg, de mi csak a legjobb 11-et választottuk ki, miután hónapokon keresztül teszteltük ezeket a szolgáltatókat és több nagyon fontos tényezőt vettünk figyelembe, mint például:

 • legyen magyar felület, ügyfélszolgálat és pénznem
 • müködési engedély, licensz, weboldalunkon mindig csak legális legjobb fogadóirodákat fogsz találni
 • fogadási ajánlat, nagyon fontos, hogy minél nagyobb legyen a választék és több fogadási lehetőségünk legyen egy sport eseményre
 • a kifizetés gyorsasága
 • a be- és kifizetések sokasága
 • bónuszok
 • élő fogadás
 • cash out opció
 • mobilos felület
 • a felület kezelési könnyedsége

 

Ezek csak a legfontosabb krítériumok, amelyeket figyelembe vettük értékelésünk során, részletes értékelést külön mindegyik szolgátatóról a cikk további részében fogsz találni.

 

Biztonság és támogatás

 

Természetesen a garantált rendelkezésre állás mellett az is kiemelten fontos, hogy a sportfogadó oldalaknál nem csak a pénzünk, de adataink is biztonságban legyenek. Az oldalunkon bemutatott online fogadási lehetőségekkel kecsegtető irodák mindegyike rendelkezik az összes szükséges európai sportfogadási és adatvédelmi engedéllyel is. Ezen felül fontosnak tartjuk a felelős játékszervezés elvét is, így olyan oldalakat fogunk bemutatni, amelyek valóban figyelnek a felhasználóikra.

Az ügyfélszolgálatok válaszadási gyorsaságát, pontosságát és az esetleges magyar nyelvű ügyfélszolgálat meglétét is értékelni fogjuk. Szerintünk is kiemelten fontos, hogy egy fogadó portál gyorsan, hatékonyan és a felhasználó igényeit és kéréseit előtérbe helyezve foglalkozzon a felmerülő ügyekkel és problémákkal. Kötelességünknek érezzük, hogy tájékoztassunk mindenkit esetleges visszatérő ügyfélszolgálati bakikról, lassú kifizetésekről, vagy szelvényekkel kapcsolatos megoldatlan problémákról. Bízhattok bennünk, hogy utána járunk, hogy melyik oldal rendelkezik a lehető legjobb ügyfélszolgálattal!

 

A regisztráció menete

 

Az alábbiakban igyekszünk segítséget adni a regisztrációhoz. Természetesen az egyes legjobb fogadóirodák regisztrációs folyamata között lehet némi különbség, ám szinte mindenhol az alábbi lépéseken kell keresztül verekednünk magunkat:

 • Számla létrehozása: Új számla létrehozásához mindössze egy létező email címre van szükségünk, illetve egy felhasználónévre. Amennyiben nincs még email címünk érdemes a legnagyobb ingyenes szolgáltatókat előnyben részesíteni (ilyen a Gmail például), hiszen itt a szerverek minősége és a magas sávszélesség miatt hamar megérkeznek leveleink. Felhasználónévnek mindenképpen olyat válasszunk, amelyre könnyedén emlékezünk, hiszen nincs is bosszantóbb az elfelejtett felhasználóneveknél!
 • Regisztrációs bónusz kiválasztása: A legtöbb fogadóiroda a regisztráció során megkérdezi, hogy milyen regisztrációs ajánlatot szeretnénk igénybe venni. Szinte mindenhol több opció között választhatunk, fontos, hogy olyan méretű bónuszt válasszunk, amelynek a megforgatási követelményeit (ezekről a későbbiekben írunk részletesen) teljesíteni tudjuk. Egy regisztrációs bónuszt általában 2-3, de akár 4 alkalommal is meg kell forgatnunk, mielőtt kiutalhatjuk, így csak akkor válasszunk több tízezer forintos bónuszt, amennyiben hajlandók vagyunk magas összegben fogadni.
 • Befizetés: Minden oldal esetében kiemelten fontos a befizetési opciók sokasága. Természetesen a legegyszerűbb bankkártyáról befizetnünk, de használhatunk különféle online pénztárca opciókat is (Skrill, Neteller és társai), amelyek szintén gyorsak is kényelmesek.Keressük meg az általunk megfogadni kívánt eseményt: A legtöbb fogadóoldal sportágfát használ, így ha például angol focira szeretnénk online fogadni, akkor a Labdarúgás -> Anglia -> Premier League kattintásokkal jutunk el a heti aktuális kínálat kilistázásáig.
 • Válaszd ki a piacot: A mérkőzés győztese mellett számos más dologra is fogadhatsz. Szögletszám, lapok száma, gólok száma, gólszerzők. Lesz tizenegyes? Kiállítanak valakit? Melyik csapat fogja többet birtokolni a labdát? Lehetőségeink szinte végtelenek.
 • Kifizetés: Amint megnyertünk néhány fogadást és teljesítettük kiválasztott bónuszunk fogadási követelményeit (azaz legalább háromszor – négyszer megforgattuk az általunk befizetett összeget) kezdeményezhetünk kifizetést a számlánk teljes összegére. A kifizetés gombra kattintva kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő kifizetési módot (banki átutalás, vagy a már említett online pénztárca opciók) és fogadóirodától függően néhány napon belül már számlánkon is lesz nyereményünk és a bónuszunk is. Ugye milyen egyszerű az online sportfogadás?

 

Fizetési módok Magyarországon

 

Az általunk javasolt sportfogadó oldalak esetében a rendelkezésre álló fizetési módokat (fizetési fajták/típusok, biztosított opciók száma) is figyelembe vettük. Ugyanis egy cseppet sem mellékes, hogy hányféle biztonságos be- és kifizetési metódus áll az ember rendelkezésére, illetve, hogy ezek használata mennyire kényelmes.

Manapság az alternatív, online metódusok térhódításának köszönhetően az online sportfogadó oldalak már jóval több pénzügyi tranzakciós opciót kínálnak a felhasználóknak, mint néhány évvel ezelőtt. A titkosítási technológiák fejlődésének hála ezek is ugyanolyan biztonságosak, mint például a banki átutalás vagy a bankkártyával, hitelkártyával történő tranzakciók. Egyebek mellett maximálisan biztonságos, alternatív fizetési módnak számít a hazánkban is népszerű PayPal, a Skrill vagy a Neteller. Egyes szolgáltatók a kriptovalutákban történő tranzakciókat is lehetővé teszik (pl. Bitcoin).

 

Online sportfogadás előnyei

 

Az internetes sportfogadásnak rengeteg előnye van, ha a hagyományos papíros fogadással hasonlitjuk össze, mi továbbá csak a legfontosabbakat fogjuk felsorolni:

 

 • az online sportfogadás legális és teljesen biztonságos, a licensszel rendelkező sportfogadó oldalak SSL biztonsági tanusítvánnyal rendelkeznek, ez azt jelenti, hogy egy titkositott csatorna van a szerver és a kliens között, pontosabban, hogy a személyes és fizetési adataink teljes biztonságban vannak. 
 • bónuszok, promóciók a fogadóirodák legalább megduplázzák első befizetésed, így startból dupla tőkével indulsz, de ezenkívül rengeteg más akciókban, ingyenes fogadásokban részesülsz
 • sokkal magasabb szorzók, oddsok az internetes sportfogadó oldalak sokkal jobb szorzókat adnak, mint a hagyományos papíros fogadás
 • élo fogadások, fogadhatsz élőben bármilyen mérkőzésre
 • gyors kifizetések, napjainkban már nem kell napokig várj a nyerményedre, már pár óra alatt is megkaphatod nyerményed 
 • otthonod kényelme, nem kell lottózóba menned, hogy feladd szelvényedet, megteheted ezt számítógépről, telefonról vagy bármilyen más készülékről
 • sokkal több fogadási lehetőség interneten, mint papíron

 

Konkluzió: 

Csak a legfontosabb előnyöket soroltuk fel, de szerintünk ez elég ahhoz, hogy meggyőződj, hogy ha interneten sportfogadsz sokkal nagyobb esélyed van nyerni, mint papíron, ezeket hivatalos felmérések is bizonyítják, azok a sportfogadók akik interneten fogadnak, sokkal nagyobb sikerrel járnak, mint azok a sportfogadók akik még mindig papíron fogadnak. 

 

 

legjobb fogadóirodák
legjobb fogadóirodák
legjobb fogadóirodák
legjobb fogadóirodák
legjobb fogadóirodák

20.000Ft

Értékelés 4.5/5.0

3000 Ft

>> Betclic Regisztráció

legjobb fogadóirodák

20.000Ft

Értékelés 4.5/5.0

3000 Ft

>> Bwin Regisztráció

legjobb fogadóirodák
legjobb fogadóirodák
legjobb fogadóirodák
legjobb fogadóirodák
legjobb fogadóirodák
legjobb fogadóirodák

>> FEZbet Regisztráció

legjobb fogadóirodák

35.000Ft

Értékelés 4.8/5.0

3000 Ft

>> 20bet Regisztráció

legjobb fogadóirodák

35.000Ft

Értékelés 4.8/5.0

3000 Ft

>> Casiniabet Regisztráció

35.000Ft

Értékelés 4.8/5.0

3000 Ft

>> Zulabet Regisztráció

legjobb fogadóirodák

35.000Ft

Értékelés 4.8/5.0

3000 Ft

>> Librabet Regisztráció

legjobb fogadóirodák

35.000Ft

Értékelés 4.9/5.0

3000 Ft

>> Campobet Regisztráció

legjobb fogadóirodák

35.000Ft

Értékelés 4.9/5.0

3000 Ft

>> Betinia Regisztráció

legjobb fogadóirodák

35.000Ft

Értékelés 4.9/5.0

3000 Ft

>> Rabona Regisztráció

legjobb fogadóirodák

>> 22bet Regisztráció

250 Ft

Értékelés 5.0/5.0

legjobb fogadóirodák

35.000Ft

legjobb fogadóirodák
legjobb fogadóirodák

35.000Ft

Értékelés 5.0/5.0

3000 Ft

legjobb fogadóirodák

10.000Ft

Értékelés 5.0/5.0

3000 Ft

>> Unibet Regisztráció

14 aprilie 2021

Legális és legjobb fogadóirodák Magyarországon

A legjobb fogadóirodák Magyarországon ezek bónuszai, értékelése és ismertetője

 

Egyre nagyobb a sportfogadó oldalak száma Magyarországon, azonban nem mindegyik egyforma, nem mindegy, hogy hol játszunk és ami a legfontosabb nem mindegyik megbízható. Csapatunk naponta követi az összes Magyarországon létező legjobb fogadóirodák listáját és ezeket rendszeresen ellenőrzi, hogy olvasóinknak csak a legjobb fogadóirodákat ajánljuk. Jelenleg több, mint 50 bukmékert találtunk országunkban, az összeset kipróbáltuk azonban nagyrésze nem felelt meg elvárásainknak, ezért csak a legjobb fogadóirodák listáját fogod tovább megtalálni a továbbiakban, amelyeket tényleg ajánlani tudunk olvasóinknak. Részletes útmutatót és mindent amit tudnod kell az online sportogadásról a cikk végén találod meg.

 

A legjobb fogadóriodák listája Magyarországon

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek