CSATLAKOZZ SPORTFOGADÓ KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ INGYENESEN

Következtetés, tanulság

 

Tehát ahogy láthattátok egyáltalán nem nehéz egy ilyen üdvözlő bónuszt megforgatni és érdemes kihasználni, egyetlen trükk, hogy türelmesen menjen a bónusz megforgatása és nem azonnal próbáljuk megforgatni, ha napokra osszuk ezeket a kérelmeket teljesen egyszerü bármelyik bónuszt megforgatni, igy megduplázva tőkénket és egyben esélyünket, hogy profitot szerezzük. Ha bármi kérdésed van bármelyik irodával kapcsolatosan, a kapcsolat menüben felveheted velünk a kapcsolatot és ingyenesen a rendelkezésedre állunk.

ÖSSZES LEGÁLIS FOGADÓIRODÁK LISTÁJA

VEDD FEL A BÓNUSZT

Fezbet üdvözlő bónusz: 100 % 35 000 Ft-ig

legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák

VEDD FEL A BÓNUSZT

BÓNUSZ BEMUTATÁS

Bónusz jóváirása: a bónusz jóváirása automatikus. Ha nem kéred a bónuszt lemondhatsz róla egy egyszerü kipipáláskor regisztráláskor. A 22bet bónusz megforgatása aki élőben fogadnak egyszerü, azonban akik csak mérkőzés előtti fogadásokat tesznek nehezebb hiszen csak 7 nap áll rendelkezésünkre. A szorzók Magyarországon távolról a 22betnél a legnagyobbak ezért ajánlani tudjuk a 22bet irodát mindenkinek. Egy nagy másik előny, hogy a min befizetés csak 250 Ft. 

Megforgatási kérelem: 5 X, min 1,40 odds

Megforgatási idő, amely rendelkezésedre áll: 7 nap

5 000 forint első befizetés esetén szükséges átlagos napi fogadás: 3571 Ft/ nap

Min befizetés: 250 Ft

OLVASS ITT TÖBBET A 22BET BÓNUSZRÓL


 

legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák

VEDD FEL A BÓNUSZT

22bet üdvözlő bónusz: 100 % 35 000 Ft-ig

BÓNUSZ BEMUTATÁS

Bónusz jóváirása: a bónusz jóváirása nagyon egyszerü, live chaten kérheted vagy emailt is küldhetsz a support@fezbet.com emailre és azonnal jóváirásra kerül. A Fezbet első befizetésed megduplázza 35 000 Ft-ig. 

Megforgatási kérelem: 6 X, min odds 1,50 / 2,00 . 1,50 a min odds ha egy szelvényedre min 2 eseményt teszel, egyes kötés esetén pedig 2,00 a min odds.

Megforgatási idő, amely rendelkezésedre áll: 30 nap

5 000 forint első befizetés esetén szükséges átlagos napi fogadás: 1 000 Ft/ nap

Min befizetés: 3 000 Ft

OLVASS ITT TÖBBET A FEZBET BÓNUSZRÓL 

BÓNUSZ BEMUTATÁS

Bónusz jóváirása: a bónusz jóváirása nagyon egyszerü, live chaten kérheted vagy emailt is küldhetsz a support@campobet.com emailre és azonnal jóváirásra kerül. A Campobet első befizetésed megduplázza 35 000 Ft-ig. Ajánlani tudjuk a Campobet irodát, mivel az üdvözlő bónuszon kivül hetente ingyenes fogadásokat adnak a meglévő ügyfeleknek.

Megforgatási kérelem: 6 X, min odds 1,50 / 2,00 . 1,50 a min odds ha egy szelvényedre min 2 eseményt teszel, egyes kötés esetén pedig 2,00 a min odds.

Megforgatási idő, amely rendelkezésedre áll: 30 nap

5 000 forint első befizetés esetén szükséges átlagos napi fogadás: 1 000 Ft/ nap

Min befizetés: 3 000 Ft

OLVASS ITT TÖBBET A CAMPOBET BÓNUSZRÓL


 

legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák

VEDD FEL A BÓNUSZT

Campobet üdvözlő bónusz: 100 % 35 000 Ft-ig

Unibet üdvölző bónusz: 20 000 Ft-os Kockázatmentes fogadás

BÓNUSZ BEMUTATÁS

Bónusz jóváirása: Aktiváld az ajánlatot a "Számlám", "Bónuszaim" menüpont alatt

Az Unibet első fogadásod ha vesztes visszatériti 20 000 Forintig, min odds 1,40, min tét 500 Ft. Érdemes tehát első fogadásod minél nagyobb legyen, sőt 20 000 Ft-os és lehet bátrabb, nagyobb odds-os fogadás, hiszen semmit nem kockáztatsz, ha a tipped bukó, visszakapod a teljes összeget.

Megforgatási kérelem: 6 X , min odds 1,40

Megforgatási idő, amely rendelkezésedre áll: 35 nap

5 000 forint első befizetés esetén szükséges átlagos napi fogadás: 857 Ft / nap

Min befizetés: 500 Ft

OLVASS ITT TÖBBET AZ UNIBET BÓNUSZRÓL


 

legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák
28 mai 2020

Legjobb sportfogadó oldalak, online legális fogadóirodák bónuszai és megforgatási követelmények

Hogyan tehetünk szert nagyobb tőkére sportfogadásra a legjobb sportfogadó oldalak, online fogadóirodák bónuszaiból?

 

A legtöbb sportfogadó első számu panasza, hogy nincs elegendő tőkéje, hogy egy helyes tőke kezelést kidolgozzon, azonban nagyon könnyedén átfut a sportfogadó oldalak bónuszain és annélkül, hogy átolvassa a megforgatási követelményeket, lehetlennek könyveli el ezeket a bónuszokat. Ebben a cikkünkben ezt fogjuk részletesen bemutatni, a legjobb sportfogadó oldalak, online fogadóirodák bónuszainak megforgatási követelményeit. 

 

Mielőtt belekezdenénk, megismételjük az online sportfogadás előnyeit, a legfontosabbakat csak:

  • interneten élőben is fogadhatsz, hányszor történt meg az, hogy néztél egy foci mérkőzést és a gyengébb csapat szerezte az első gólt és pár perccel a mérkőzés vége előtt, éreztett, hogy még lessz egy gól a mérkőzésen, hiszen a jobban értékelt csapat nagyon támadott és nagyon elhanyagolta a védelmet, a szorzó pedig nagyon szép volt még egy gólra, de neked nincs még internetes fogadó számlád
  • szorzók, oddsok értékei . A hagyományos papíros fogadásnál a tippmixnél egyre nevetségesek a szorzók, ezt sajnos a sportfogadók nagyrésze nem vesz figyelembe, azonban tudnod kell, hogy a különbség 20-30 % között van, ez azt jelenti, hogy ha egy sportfogadónak két nyerő tippe van és két vesztes egy olnine irodánál a szorzó 2,00 körüli, papíron pedig 1,70, max 1,80- as, ha papíron fogadtál 10 000 forintot minuszban leszel 6 000 forinttal, egy internetes irodánál azonban nullán vagy. Még érthetőbben neked mindegy, hogy ugyanazért a munkádért 30 %-al kevesebb fizut kapsz? Természetesen nem.
  • kényelem, sokkal kényelmesebb egy okos telefonnról, egy laptopról, egy számitógépről fogadni, mint mindig rohanni a lottózóban, napsütésben, esőben stb. 
  • sokan azt mondják, hogy nyeremény esetén hamarabb megkapják nyereményüket, teljesen hibás, hiszen rég elmúltak azok az idők, hogy napokat kell várnod, hogy megkapd a nyereményed egy internetes fogadóirodától, most már pár órán belül a nyereményed a számládon van, bármilyen kifizetési eszközt használsz ( kivétel a CIB bank és a K&H bank, az összes többi banknál nagyon egyszerüen és gyorsan megy a kifizetés)
  • interneten egyetlen eseményre is fogadhatsz, ez papíron nagyon ritkán lehetséges
  • a legtöbb sportfogadó oldalak és online fogadóirodáknál lehetséges a korai kifizetés funkció, ez azt jelenti, hogy nem kell az utolsó percekben remegned, hogy kiegyenlit az a csapat aki ellen fogadtál, hiszen felveheted nyereményed a mérkőzés vége előtt is
  • bónuszok, akciók, az online fogadóirodák, sporfogadó oldalak az üdvözlő bónuszon kivül rengeteg más bónuszt is felajánlanak, ingyenes fogadásokat, hüségbónuszt, megnövelt odds, élő fogadási promóciók, mobilos fogadási promóciók és folytathatnánk tovább.

 

Ezek csak a legfontosabb előnyei az internetes fogadásnak, de még rengeteget sorolhattunk volna föl, azonban térjünk arra amit a cikk elején igértünk, a legális fogadóirodák, sportfogadó oldalak bónuszainak bemutatására és a megforgatási követelményekre. 

 

Azért, hogy jobban megértsd, szétosszuk, hogy milyen átlag összeget kell fogadnod naponta, azért, hogy teljesitsd a megforgatási követelményeket, 5000 forintos befizetés esetén, ajánlani tudjuk, hogy először fizesd be a maximális összeget, hogy megkapd a maximális bónuszt.

 

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek