KAPCSOLATI ÜRLAP
Üzeneted tartalma
KÜLDÉS
KÜLDÉS
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Ha megtörtént a regisztráció töltsd ki az alábbi ürlapot, amelyben tudasd velünk melyik irodához regisztráltál, melyik csoportunkhoz szeretnél 1 éves ingyenesen tagságot, valamint telegramon vagy emailen szeretnéd kapni a tippeket naponta.

UNIBET REGISZTRÁCIÓ ITT

22BET REGISZTRÁCIÓ ITT

20BET REGISZTRÁCIÓ ITT

Csatlakozz 1 évig ingyenesen közösségünkhöz

 

 

A tippeket már 1 nappal azelőtt elküldjük emailen vagy telegramon, ahogy neked könnyebb és kényelmesebb. Azért, hogy 1 éves ingyenes tagságot kapj bármelyik csoportunkhoz semmi mást nem kell tenned csak cikkünkből regisztrálnod kell a 22bet, 20bet (minimum befizetés 4 999 Ft) vagy az Unibet (minimum befizetés 9 999 Ft) magyar felülettel rendelkező fogadóiroda bármelyikéhez.

 

A teljes befizetett összeg a tiéd marad, igy abszolút semmit nem kockáztatsz, sőt egy 100 %-os üdvözlő sportfogadás bónuszban is részesülsz, tehát ha teheted ajánlom, hogy fizess be minél nagyobb összeget, hogy nagyobb bónuszban részesülj.

 

Ha megtörtént a regisztráció töltsd ki a cikk végén található ürlapot vagy irj emailt az intranet@szupertippek.com email cimre, amelyben tudasd velünk, hogy melyik irodához regisztráltál, melyik csoportunkat választod valamint, hogy emailen vagy telegramon szeretnéd naponta kapni a tippeket.

 

 

02 iunie 2022

Majdnem tökéletes hónap kezdés, nagyon szép profit június első napján

Majdnem tökéletes hónap kezdés, közel 8 egység profit június első napján

 

Mielőtt a tegnapi eredményeinkről beszélnénk, ha első alkalommal vagy weboldalunkon, ajánljuk nézz körül weboldalunkon és csatlakozz ingyenesen facebook bemutató csoportunkhoz. 

 

>>KATT IDE ÉS OLVASS TÖBBET KÖZÖSSÉGÜNKRŐL<<

 

>>KATT IDE ÉS CSATLAKOZZ FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ<<

 

 

Tegnapi eredményeink összefoglalója

 

Fantasztikus hónap kezdés, tegnap egyetlen tippünk kivételével összes tippünk nyerő volt, egyetlen nap alatt közel 8 egység profitot szereztünk június első napján:

 

✅ nyerő volt nagyszorzós szelvényünk

 

✅ nyerő volt duplázónk

 

✅ nyerő volt tőke kezelős tippünk

 

✅ nyerő volt martingale szelvényünk

 

✅ 3 válogatott single tippünkből 2 nyerő volt

 

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek