Csatlakozz közösségünkhöz

Hogyan mutatja meg a ROI egy tippadó teljesítményét?

A ROI a sportfogadó fogadási teljesítményét határozza meg százalékban, amely az adott időszakra vonatkozó befektetett tőkét, valamint ugyanerre az időszakra jellemző eredményt (ez lehet profit, vagy veszteség) mutatja meg százalékos arányban. Tehát itt nem az adott számok, a tétek és a nyeremények összege számít, hanem az a változási százalék, amennyire a kezdő tőkénkhez képest nyereségesek voltunk, illetve veszteségesek.  A lényeg tehát:

  • Ha a ROI pozitív, vagyis nagyobb, mint nulla, akkor nyereséges volt a fogadó teljesítménye, ezt zöld színnel jelöljük a továbbiakban!
  • Ha pedig a ROI negatív, vagyis kisebb, mint nulla, akkor veszteséges. A veszteséget piros színnel jelöljük.

Tehát mindezt összefoglalva, ha egy tippadó neve mellett a ROI mutatója zöld, akkor a tippadó nyereséget termelt a vonatkozó időszakban, ha piros, akkor veszteséges volt. Minél nagyobb, vagy kisebb a szám, annál nagyobb a foka a nyereségnek, illetve értelem szerűen a veszteségnek. És hogy mennyivel? Egyszerű. Ha mondjuk az alaptét 100.000 forint volt és a tippadó 10%-os plusszos ROI-val rendelkezik, akkor a profit, amit termelt az 10.000 forint. De még egyszer hangsúlyoznám, nem a tétek és nyeremények számadata a lényeg, hanem maga a változás mértéke százalékos arányban. Ez a ROI!  

 

ROI a sportfogadásban, sportfogadás
03 mai 2020

Mi a ROI a sportfogadásban?

Mi a ROI a sportfogadásban?

 

A pénzügyi szférában a ROI a Return on Investment, azaz megtérülés rövidítése. Ez az arányszám azt mutatja, hogy a megszerzett pénzösszeg nagysága (ez lehet profit vagy veszteség) hogyan viszonyul a befektetett pénzösszeg nagyságához. A sportfogadásban is ugyanez a szerepe, hiszen a sportfogadás nem más, mint egy pénzügyi befektetés! A ROI önmagában nem jelöli a befektetés időtartamát. A pénzügyi világban általában éves megtérülési arányként szokták értelmezni (természetesen megjelölve hogy naptári vagy pénzügyi évről van szó), de akármekkora is ez az időtartam, azt mindig fel kell tüntetni.

inițial pentru articol

 

 

1XBET BÓNUSZ 30 500 Ft <Szerezd meg itt a bónuszt >

 

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek