Üzeneted
Üzented tartalma
Küldés
Küldés
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Ha megtörtént a regisztráció töltsd ki az alábbi ürlapot vagy ha kérdésed van, de ne azt ird, hogy "szeretném", "csatlakozok" stb. a cikkben irja, hogyan csatlakozhatsz ingyenesen, ha nem olvasod el az csak a te dolgod. 

Campobet Regisztráció itt

Rabona Regisztráció itt

Zulabet Regisztráció itt

A tőke kezelés csoportunkban a hangsúly a minőségen és nem a mennyiségen van, majdnem minden nap vannak tippek, azonban ha van olyan nap, hogy tippadóink úgy érzik, hogy nem érdemes erőltetni, nem erőltetünk, nincs szorzó határ, lehet kisebb, nagyobb szorzó, a lényeg , hogy a kiválasztott eseménynek nagy valószinüsége legyen, hogy nyerő legyen. Minden tippet egyes kötésben játszunk. A fenit táblázat száz ezer forintos tőkére van példázva, természetesen kezheted sokkal kisebb tőkével is, akár ötezer forinttal is, a lényeg,hogy türelmed legyen és idővel te is elfogsz jutni ehhez a tőkéhez. Minden egyes eseményt a tőkéd 5 %-al (itt profit garanciát is vállalunk, ha betartottad a lépéseinket és elbukod a tőkédet, ami soha nem történt kapsz szerkesztőségünktől 10 000 forintot), picit nagyobb kockázattal lehet játszani 10 % vagy 20 % -al is, ahogy láthatod a táblázatban 6 nap alatt 5% a profit 26,3 %, 10 %-al a profit 52,6 %, 20 %-al pedig a profit 105,2 %.

 

A tippeket ITT találod meg naponta, olvasd továbbá te is, hogyan csatlakozhatsz ingyenesen. 

 

Hogyan csatlakozhatsz ingyenesen? 

 

A csatlakozás ingyenes, semmi mást nem kell tenned csak az alábbi 3 fogadóiroda közül egyikhez regisztrálnod kell és befizess minimum nyolc ezer forintot , a tejles befizetett összeg a tiéd marad, sőt egy 100 %-os Üdvözlő Bónuszban is részesülsz 35 000 forintig, ezért tudjuk ajánlani, hogy ha teheted első befizetésed minél nagyobb legyen, hogy megkapd a maximális bónuszt.

Ha megtörtént a regisztráció irj emailt az intranet@szupertippek.com email cimre vagy töltsd ki a cikk végén található ürlapot. 

Minden csoportunkról olvashatsz weboldalunkon, ebben a cikkünkben azonban a tőke kezelés csoportunkról irunk, ez a csoport azoknak ajánlott akik kisebb de biztos profitot szeretnének szerezni a sportfogadásból. A továbbiakban, hogy megértsd, hogyan müködik a csoportunk az utolsó 6 napi eredményeinket mutatjuk be, ahol attól függően, hogy a tőkéd hány százalékát tetted, több, mint 25 %, 50 % és 100 % profitot szereztünk. A táblázat után megtalálod a magyarázatot, hogy te is megértsd. 

20 iulie 2020

Profi sportfogadás, kockázatmentesen, profit garancia

FIGYELEM: ez a csoport csak azoknak a sportfogadóknak ajánlott, akik nem akarnak kockáztatni semmit és kisebb de biztosabb profitra vadásznak. Azoknak a sportfogadóknak akik nagyobb kockázatot akarnak vállalni az intranetes és telegramos tippeinket ajánljuk, ahol megtalálod a napi duplázót, triplázót, 3/4 stratégia, óriás szorzók, nagyszorzós egyes kötésü tippek és élő tippeket. 

 

Azelőtt, hogy irnád, hogy "csatlakozok", "szeretném" stb. megkérünk olvasd el a cikket, nagy hangsúlyt fektetünk sportfogadóink kioktatására, ha tényleg te is egy sikeresebb sportfogadó akarsz lenni, ennyi erőfeszitést meg kell tenned.

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek