szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Sportfogadás - Tippmix tippek ingyen 11 éve

 

Ingyenes sportfogadás tippmix tippek közösségünk 11 éves szülinapját ünnepli májusban, ez alkalommal elsősorban meg szeretném köszönni annak a több száz magyar sportfogadónak akik már évek óta megtisztelnek bizalmukkal. E 11 év alatt voltak majdnem tökéletes, fantasztikus, közepes, azonban volt pár minuszos hónapunk is, azonban összben nagyon örvendek, hogy több száz magyar sportfogadónak tudtam segíteni a sportfogadásban és, hogy ingyenes tippmix tippeink nagyon sok sportfogadónak hozott e 11 év alatt kisebb, nagyobb jövedelmet. Ezt a tizenegy sikeres évet nem ünnepelhetjük másképp, mint egy nagyszerű akcióval: pontosabban két hónap ingyenes tagsággal minden három csoportunkban. Az ajánlat június 14-ig érvényes.

sportfogadás tippmix

Amit tudnod kell rövíden sportfogadás tippmix tippek közösségünkről

 

Ebben a cikkben nem fogok hosszas történeteket mesélni, sem senkit rábeszélni, hogy csatlakozzon hozzánk. Úgy vélem, több száz elégedett magyar sportfogadó a legnagyobb motiváció számomra, hogy folytassam a 11 éve tartó munkámat. Ez a motiváció segít abban is, hogy minőségi, ingyenes sportfogadási tippmix tippeket nyújtsak azoknak, akik csalódottak a sportfogadásban és a sok átverős és fizetős tippmix csoportokban, és szeretnének egy kis plusz jövedelemre szert tenni ezen a területen.

 

Soha nem ígértem, és nem is fogok garantált nyerési tippeket, manipulált mérkőzéseket vagy egyéb irreális dolgokat hirdetni. Csoportunk realista, tájékozott sportfogadóknak szól, akik tisztában vannak vele, hogy az azonnali meggazdagodás illúzió és a sportfogadás hosszútávú tevékenység. Természetesen vannak jobb és kevésbé sikeres időszakok, de a célom az, hogy hosszú távon mindegyik ingyenes tippmix csoportunkban pozitív egyenleget érjünk el. 

 

Következőben felsorolom azt a tíz dolgot, amit érdemes tudnod tippmix közösségünkről, mielőtt csatlakoznál hozzánk. Ezek után rögtön áttérünk a tizenegy éves szuper akciónkra, amely lehetővé teszi, hogy két hónapig ingyenesen teszteld az összes csoportunkat.

 

  • három állandó csoportunk van: duplázó, nagy szorzós és tőke kezelős csoport

 

  • hosszú távon mindhárom csoportunk profitos

 

  • a sportfogadás tippmix tippeket már 1 nappal azelőtt megkapod, így bőven van időd megrakni a tippmix szelvényeket

 

  • a tippeket rakhatod úgy papíron, mint bármilyen online fogadóirodánál is

 

  • nem tutti tippek, hanem profi sportfogadás tippek

 

  • a tippeket kaphatod emailen vagy telegramon ahogy neked kényelmesebb

 

  • kezdő és teljesen kezdő sportfogadóknak segítünk elindulni és, hogy helyesen kezeljék a sportfogadás tőkéjüket

 

  • nem azonnali meggazdagodást igérünk, hanem hosszú távú profitot, tehát ha azonnali megoldásokat keresel pénzügyi gondjaidra akkor semmiképp nem a sportfogadás a megoldás

 

  • naponta reális statisztikát vezetünk telegram csoportunkban, attól függetlenül, hogy jobb vagy rosszabb napunk volt, legfontosabb szabályunk 11 éve, hogy tisztességesek legyünk sportfogadóinkkal

 

  • mindenkinek ajánlom, hogy kövessen facebook csoportunkban ingyenesen, hiszen ott is követheted az előzi napi statisztikánkat

 

Szuper Akció! Próbáld ki 2 hónapig ingyenesen sportfogadás tippmix közösségünket!

 

11 éves szuper tippek születésnapunkat csak egy különleges akcióval ünnepelhetjük meg, amelyet minden sportfogadónak szívesen ajánlunk, hogy kihasználja, és meggyőződjön arról, hogy mi nemcsak a legjobb, hanem a legtisztességesebb és legkorrektebb magyar sportfogadó közösség vagyunk.

 

Hosszú beszéd szegénység, tehát térjünk az akcióra:

 

🔥💣 Ahhoz, hogy 2 hónapos ingyenes tagságot kapj a Duplázó Tippmix, Tőkekezelős és Nagy Szorzós sportfogadás csoportjainkban, egyszerűen csak regisztrálnod kell valamelyik magyar felülettel rendelkező és megbízható fogadóirodához, 22bet, ivibet vagy 2Obet, és legalább 4 099 forintot kell befizetned. Csak az ebből a cikkből történő új regisztrációkat tudjuk elfogadni a kedvezmény igényléséhez.

 

A teljes befizetett összeg a tied marad, ráadásul egy 100%-os üdvözlő sportfogadás bónuszban is részesülsz, így ajánljuk, hogy célszerű legyen a minimálist meghaladó összeget befizetned az első alkalommal, hogy nagyobb bónuszt kapj. Egy új regisztráció semmivel sem terheli meg a pénztárcádat, hiszen a sportfogadáshoz szükséged van pénzre. A regisztrációval támogatod közösségünket a fejlődésben, cserébe pedig hozzáférést kapsz ingyenesen Magyarország talán legjobb, legtisztességesebb és legátláthatóbb sportfogadó közösségéhez. Győződj meg róla, hogy semmilyen kockázattal nem jár, és semmilyen plusz költséggel nem jár.

Amennyiben már regisztráltál vagy kérdésed van, írj nekünk emailt az intranet@szupertippek.com címre vagy töltsd ki a cikk végén található kapcsoli ürlapot, és jelezd, hogy szeretnéd ingyenesen, naponta megkapni a tippeket emailben vagy Telegramon keresztül a következő két hónapban.

22Bet Regisztráció

22Bet Sportogadás Bónusz

 

100 % akár

 

35 000 Ft-ig

22Bet pozitívumok:

 

✅legjobb szorzók

 

✅mobilos app (iOs és Android)

 

✅rengeteg fizetési eszköz

 

✅minimális befizetés csak 300 Ft

 

✅nagyon jó fogadási ajánlat

sportfogadás tippmix

 

IviBet Regisztráció

IviBet Sportogadás Bónusz

 

100 % akár

 

52 000 Ft-ig

IviBet pozitívumok:

 

✅legjobb üdvözlő bónusz

 

✅nagyon jól müködő mobilos felület

 

✅könnyen kezelhető, modern felület

 

✅nagyon jó élő fogadási ajánlat

 

✅nagyon jó kaszinó felület is

sportfogadás tippmix

 

20Bet Regisztráció

20Bet Sportogadás Bónusz

 

100 % akár

 

35 000 Ft-ig

20Bet pozitívumok:

 

✅gyors fizetések

 

✅nagyon jól müködő mobilos felület

 

✅könnyen kezelhető, modern felület

 

✅nagyon jó fogadási ajánlat

 

✅VIP program és rengeteg más akció

sportfogadás tippmix

Ha megtörtént a regisztráció a fenti fogadóiroda bármelyikéhez töltsd ki az alábbi kapcsolati ürlapot, amelyben tudasd velünk, hogy melyik irodához regisztráltál és, hogy emailen vagy telegramon szeretnéd naponta ingyenesen kapni a tippeket. 

Kapcsolati űrlap
Üzeneted tartalma
Küldés
Küldés
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések Sportfogadás Tippmix Közösségünkről

 

Miért kell a regisztráció ha a sportfogadás tippmix csoport ingyenes?

 

A sportfogadás tippmix tippekért közösségünkben soha nem vettünk el pénzt és nem is fogunk, azonban a regisztráció mindenkinek kötelező. Weboldalunk, marketing eszközeink bizonyos költségekkel járnak, és nem titok, hogy minden regisztráció után kapunk egy jutalékot az illető irodától. Költségeinket ezekből a jutalékokból fedezzük, téged egy új regisztráció semmivel nem zavar. 

 

Mi történik ha már van számlám az általatok ajánlott sportfogadás oldalon?

Ha már van számlád az általunk ajánlott egyik tippmix oldalon egy olyan fogadóirodához kell regisztrálnod weboldalunkról ahol még nincs számlád. Ha mindhárom irodánál van számlád akkor írj email az intranet@szupertippek.com email címre és együtt keresünk egy olyan megbízható irodát ahol még nincs számlád.

 

Kötelezve vagyok, hogy az általatok ajánlott tippmix oldalon sportfogadjak azért, hogy továbbra is kapjam az ingyenes sportfogadás tippmix tippeket?

Nem. Ha teljesítetetted a csatlakozási feltételt a 2 hónapos ingyenes tagságod megmarad és továbbra is ingyenesen fogod kapni a sportfogadás tippmix tippeket, attól függetlenül, hogy melyik sportfogadási oldalt használod.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek