22BET REGISZTRÁCIÓ ITT 35 000 FT BÓNUSZ

22bet ismertető:

 

A 22bet 2017-ben alakult fogadóiroda, Ciprusi fogadóiroda, amely a TECHSOLUTIONS GROUP LIMITED cég tulajdonában lévő sportfogadási oldal és online casino, természetesen azok a sportfogadási oldalak közé tartozik, amely licensszel rendelkezik, No. 8048/JAZ licensszámmal.

 

Magyar felületettel, ügyfélszolgálattal és pénznemmel rendelkező iroda, amely nagyon gyorsan megnyerte az európai sportfogadók bizalmát magas szinvonalú szolgáltatással, kiváló sportfogadás bónuszokkal  és távolról minden más irodát elkerült ami szorzókat illeti, hiszen a legjobb szorzókat itt találjuk, sokkal nagyobbak, mint bármely más sokkal ismertebb sportfogadási oldalaknál.

 

22bet sportfogadás bónuszok

 

Ami a sportfogadás bónuszokat illeti a 22bet kiemelkedik a többi sportfogadási oldalak közül, hiszen a szokásos üdvözlő bónuszon kivül, amely 35 000 Forint értékü (vagyis első befizetésed megduplázódik és a minimális befizetés csak 250 Ft), minden pénteken egy 30 000 forintos úrjatöltési bónuszban is részesülnek a meglévő felhasználók, tehát a 22bet megtiszteli a hüséges játékosakat. 

 

22bet kaszinó bónuszok

 

A 22bet felületén nagyszerü kaszinó szolgáltatás is található, egyik legelismertebb Európa szerte. Hetente változnak a bónuszok, azonban az üdvözlő bónusz se maradhat el, amely 100 000 Forint értékü. 

 

A sportfogadás bónuszok és a kaszinó bónuszok is automatikusan iródnak jóvá a számlára, csak regisztráláskor ki kell pipálnod, hogy szeretnéd az üdvözlő bónuszt. 

 

22bet biztonság

 

Az online platform rendelkezik SSL tanúsítvánnyal, amely ahhoz szükséges, hogy adataink és az oldalon keresztül végzett pénzügyi műveletek titkosítva legyenek. Az SSL tanúsítvány meglétét a böngésző címsávban az oldal URL-je előtti https előtag jelöli. Ha ez megvan, akkor biztonságos kommunikáció zajlik az oldal és annak felhasználói között. A fizetési módok tekintetében is biztonságos a kommunikáció, ezért nem kell attól tartanunk, hogy be vagy kifizetéseink során bárminemű kár érne minket.

 

Mobilos applikáció, megjelenés

 

A 22bet mobilos felülete nagyon jól sikerült, nagyon könnyen kezelhető még azoknak is akik soha nem fogadtak interneten. Természetesen külön mobilos applikáció és van, amelyet letölthetsz Android vagy IOS készülékre. 

 

KATT IDE ÉS TÖLTSD LE A MOBILOS APPLIKÁCIÓT

 

Regisztráció menete

 

A regisztráció folyamata nagyon egyszerüen müködik, katt ide és meg fog nyilni a regisztrációs ürlap, ahová a személyes adataidat kell beirnod, magyar karakterek nélkül kell kitölteni, úgy a nevedet, mint a lakcimet is ( példa Szabó András helyett Szabo Andras), ne feledd bepipálni, hogy szeretnéd az üdvözlő sportfogadás bónuszok ajánlatot, hogy részesülj az üdvözlő bónuszban. Ha ez megtörtént kapsz egy visszaigazoló emailt, az emailben lévő linkre pedig rá kell kattintanod és utánna már fel is töltheted a számládat és játszhatsz.  

 

 

VEDD FEL A BÓNUSZT KATT IDE

sportfogadási oldalak, sportfogadás bónuszok
09 septembrie 2020

Sportfogadási oldalak, sportfogadás bónuszok: internetes sportfogadás csak 250 forintos befizetéssel, akár 35 000 Ft Bónusz

Sportfogadási oldalak, sportfogadás bónuszok

 

22BET - 100 % BÓNUSZ AKÁR 35 000 FT (min befizetés csak 250 Ft)

 

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek