Azelőtt, hogy kitöltenéd az ürlapot, olvasd is el, hogyan tudsz ingyenesen csatlakozni, ha nem szeretsz/tudsz olvasni semmi keresni valód közösségünben, senki sem jött, mint szakértő, de volt türelme elolvasni útmutatásainkat. Ha elolvastad és valamit nem értessz irj nyugodtan ürlapon keresztül vagy email : intranet@szupertippek.com

FONTOS: Ha lefele görgetsz megtalálod a nyertes szelvények nagyon kicsit részét, igy is unalmas lessz végig görgetni, több ezer nyerő szelvényünk van, lehetetlen lenni az összeset feltölteni, ahogy látod a tétek nagyon alacsonyak, tehát nem a tőkédtől függ, hogy sikeres leszel vagy nem, hanem csak tőled, hogy türelmes legyél valamint akarnod kell tudni tanulni tippadóinktól. 

Ha regisztráltál töltsd ki az ürlapot
Üzeneted
Küldés
Küldés
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

CAMPOBET REGISZTRÁCIÓ ITT 35 000 FT BÓNUSZ

RABONA REGISZTRÁCIÓ ITT 35 000 BÓNUSZ

22 BET REGISZTRÁCIÓ ITT 35 000 FT ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ

Egyetlen regisztrációval és ingyenesen életed végéig a szupertippek.com közösség tagja leszel. Regisztrálj az alábbi gombról a 22 bet (min befizetés 4000 Ft), Rabona (min befizetés 8 000Ft) vagy Campobet ( min befizetés 8 000 Ft). Ha teheted befizethetsz nagyobb összeget, hogy kapd meg a maximális üdvözlő bónuszt, a tippeket más irodánál is játszhatod természetesen.


Regisztrálás után töltsd ki az alább levő ürlapot, ugyancsak ha kérdésed van irhatsz nyugodtan. 

INGYENES CSATLAKOZÁS ÉLETED VÉGÉIG

Ha tényleg sikeres sportfogadó akarsz lenni, olvasd végig a cikket, akkor is nagyon hasznos ha nem akarsz ingyenes csoportunkhoz csatlakozni. 

Az első felében röviden fogjuk bemutatni csoportunkat, azok kedvéért akik nem szeretnek olvasni, azonban a cikk további részében részletes útmutatást, tanácsokat is fogsz találni.

 

Közösségünk 7 éve és pár hónapja már létezik, legrégibb sportfogadó közösség vagyunk ezt csak nagyon jó minőségü tippekkel és teljes hitelességel sikerült. 

 

Közösségünk 3 részre oszlik 

 

1. Intranet felület: óriás szorzók, 3/4 stratégia, napi triplázó és egyes kötésü tippek. 

 

Ezekről olvashatsz külön weblapunkról, részletes leirást kapsz mindegyikről a fő menüben. Ide a tippek minden hétfőn (keddi, szerdai és csütörtöki tippmix tippek) és csütörtökön(péntek, szombat, vasárnap és hétfői tippek)  tesszük ki, tehát bőven ban időd megjátszani a tippeket, ez a csoport azoknak ajánlott, akik csak papiron, lottózóban fogadnak . A tippeket ITT éred el, miután megkapod a jelszavat .

 

2. Telegram csoport : napi duplázó, élő tippek és naponta ingyenes sportfogadás trükkök tanácsok telegram csoportunkban. 

 

A telegram csoportunkban van a sztár, a napi duplázó, naponta két mérkőzésből egy 2,00-es szorzót állitunk össze, amelyet lehet játszani azonos téttel vagy tétemeléssel is, eddig a legtöbb bukó sorozatban 3 volt . A duplázót meglehet játszani úgy internetes fogadóirodáknál, mint papiron is. 

Ugyancsak itt majdnem naponta, de főképp hétvégén élő tippeket is adunk, amellyel nagyon szépen szoktunk nyerni. A tippeket kivül új sportfogadási ötleteket és stratégiákat is adunk .

 

3. VIP tőkekezelés csoport + a nap tuti tippje 

 

Ez a csoportunk azoknak a sporfogadóknak való akik nem szeretnek kockáztatni és kevesebb de biztosabb profitot szeretnének, itt van a nap tutti tipje ,1,4 - 1,5 odds között, naponta egyetlen tippet adunk, amelyet biztosnak látunk és ez sikerült is eddig hiszen 90 % fölötti nyerési arányunk van. Ezenkivül még profibb rendszerünk a tőke kezelés, ahol te megmondod milyen tőkével szeretnél indulni, mi pedig naponta mondjuk milyen összeget tegyél minden tippre, cél minimum 120 %/ profit 3 hónap alatt, nulla kockázattal, eddig bevállt ez is. 

 

STATISZTIKA

 

Mivel rengeteg tippünk van nagyon nehéz, sőt lehetetlen minden statisztikánkat felölteni, de a legfontosabbakat fel fogjuk tölteni ide minden hétvégén.MINDEN SZOMBATON/ VASÁRNAP TESSZÜK FEL STATISZTIKÁNKAT. 

28 iunie 2020
Statisztika, miért csatlakozz és hogyan?

szupertippek.com - 7 éves ingyenes sportfogadó közösség: HITELES TIPPEK ÉS STATISZTIKÁK

 

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek