01 martie 2024

Tippmix fogadások, statisztikánk és ingyenes csatlakozás

Tippmix fogadások, mindhárom csoportunk profitos januárban és februárban is. Próbáld ki 2 hónapig ingyenesen mindhárom csoportunkat. 10 éves ingyenes, megbízható és tisztességes magyar sportfogadó közösség.

 

Februárban is folytatódtak fantasztikus eredményeink. Ahogy januárban is, februárban is mindhárom tippmix fogadások csoportunk profitos volt, tehát profitos januárban és februárban is mindhárom csoportunk (duplázó csoport, nagy szorzós csoport és tőke kezelős csoportunk). Mielőtt rátérnénk statisztikánk részletes bemutatására, valamint a márciusi ingyenes csatlakozási lehetőségekre, 3 új megbízható online fogadóirodát ajánlunk, amelyek természetesen nagyon jó tipmix fogadások bónuszokkal várják az új sportfogadókat.  

 

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Bónusz Igénylés

Bónusz Igénylés

DachBet Üdvözlő Bónusz 

 

40 000 Ft

Spinanga Üdvözlő Bónusz 

 

35 000 Ft

Bónusz Igénylés

tippmix fogadások

OlympusBet Üdvözlő Bónusz 

 

40 000 Ft

tippmix fogadások
tippmix fogadások

Ajánlott új fogadóirodák és üdvözlő sportfogadás bónuszok

Mit kell tudnod 10 éves ingyenes magyar tippmix fogadások, sportfogadó közösségünkről?

 

Három csoportunk van ahol naponta vannak tippek: duplázó csoport, tőke kezelős csoport és nagy szorzós csoport. A tippeket már 1 nappal azelőtt elküldjük, így bőven van időd megrakni ajánlott szelvényeinket, az ingyenes tippeken kívül a kezdő sportfogadóknak segítünk abban is, hogy helyesen kezeljék a sportfogadás tőkéjüket. 

 

 • duplázó csoportunkban hétköznap egy duplázót, hétvégén pedig két duplázót ajánlunk. Duplázó szelvényünk 2 foci mérkőzésből tevődik összes 2 fölötti átlag szorzóval
 • nagy szorzós csoportunkban naponta egy 5 átlag szorzós fölötti tipmix szelvényt ajánlunk, amely 3 foci mérkőzésből tevődik össze
 • tőke kezelős csoportunkban naponta 1 tippet ajánlunk, a nap legbiztosabb tippjét és ez a statisztikában is látszik hiszen utolsó 16 hónapból 13 profitos

 

Honnan tudom, hogy ez a tippmix fogadások csoport is nem átverés és mi a garancia?

 

A jó tippeken kívül a legfontosabb nekünk, hogy őszinték és tisztességesek legyünk minden sportfogadónkkal és ez sikerült is, hiszen rengeteg olyan sportfogadónk van akik már 10 éve csoportunkban vannak és profitot szereznek ingyenes tippeinkkel. Továbbá felsoroljuk azokat a legfontosabb dolgokat, amelyek megkülönbözetnek az összes többi magyar sportfogadó közösségtől. 

 

1️⃣ Soha nem igértünk tutti tippeket, bunda mérkőzéseket vagy ehhez hasonló azonnali meggazdagodási lehetőségeket, ilyen nem létezik. Vannak jobb és rosszabb napjaink a lényeg, hogy amikor vonalat húzunk profiton legyünk. 

 

2️⃣ A csatlakozás teljesen ingyenes, abszolút semmit nem kockáztatsz, hogy kipróbáld közösségünket és meggyőződj, hogy nálunk minden teljesen korrekt, tisztességes és átlátszó. Igen kell egy regisztráció, az általunk ajánlott bármelyik megbizható magyar felülettel rendelkező fogadóirodához és egy befizetés, azonban a kockázat nulla, nem létezik, hiszen a teljes befizetett összeg a tiéd marad, sőt egy üdvözlő sportfogadás bónuszban is részesülsz. 

 

3️⃣10 éve már müködik csoportunk, mindig a szupertippek.com névvel, nem kellett nevet változtatnunk, ahogy a többi tippmix csoport teszi, mert az internet megtelik panaszokkal, elégedetlenséggekkel stb. Közösségünkről kutathatsz bárhol, sehol nem fogsz ilyent találni, hiszen mi amit igértünk 10 éve teljesitettük is, pontosabban profitot hosszú távon a sportfogadásból. Követheted facebook csoportunkat is, soha nem törüljük a hozzászólásokat, és naponta követheted ott reális statisztikánkat. 

 

Márciusi akció, próbáld ki ingyenesen 2 hónapig mindhárom tippmix fogadás csoportunkat

 

(ha e 2 hónap alatt nem szerzel legalább 30 egység profitot a tagságod ingyenesen meghosszabitódik)

 

Azért, hogy 2 hónapos ingyenes tagságot kapj duplázó, nagy szorzós és tőke kezelős csoportunkhoz, semmi mást nem kell tenned csak regisztrálnod kell ebből a cikkből a piros gombra kattintva bármelyik magyar felülettel rendelkező fogadóirodához és befizetned legalább 4 999 Forintot (22bet,20bet vagy ivibet fogadóiroda) vagy 8 999 Forintot (slots palace, dachbet, olympusbet, spinanga, rabona, librabet, nomini vagy casinia fogadóiroda). Bármelyik fogadóirodát választhatod, egyetlen regisztráció szükséges.

 

 

FONTOS!!!

 

▶️ egyetlen egy regisztráció és befizetés szükséges

 

▶️ az összes fogadóiroda  müködési engedéllyel valamint magyar felülettel rendelkezik

 

▶️ a teljes befizetett összeg a tiéd marad, azonban tudnod kell, hogy első befizetésed megduplázódik, így ajánljuk ha teheted, hogy fizess be nagyobb összeget, hogy nagyobb üdvözlő sportfogadás és kaszinó bónuszban részesülj

 

Tudjuk, hogy vannak olyan sportfogadók akik nem akarják a bankkártyájukat használni bizonyos okokból, ezek a sportfogadók nagyon egyszerüen feltölthetik a számlájukat akár bankkártya nélkül is a paysafecard segitségével. A paysafecardos befizetésről többet olvashatsz a www.paysafecard.com weboldalon vagy ha segitségre van szükséged irj emailt nekünk az intranet@szupertippek.com email cimre.

Más befizetési lehetőségek bankkártya nélkül a skrill, neteller és a revolut. 

 

⛔️ Az összes ajánlott fogadóiroda müködési engedéllyel rendelkezik és teljesen megbízható, tehát mi elsősorban a bankkártyás befizetést ajánljuk, a fenti opciókat csak másodlagos opcióként ajánljuk.

 

Miután megtörtént a regisztráció az alábbi online fogadóiroda bármelyikéhez írj emailt az intranet@szupertippek.com email címre, amelyben tudasd velünk melyik irodához regisztráltál és melyik csoportunkat választod. Ha kényelmesebb kitöltheted a cikkben található kapcsolati ürlapot is.

 

tippmix fogadások

Tippmix fogadások, januári és februári statisztikánk összefoglajója, mindhárom csoportunk profitos januárban és februárban is

 

Az alábbi táblázatban reméljük érthetően mindenkinek, megtalálod mindhárom csoportunk statisztikáját, ahogy táblázatban is látható profitos volt duplázó, nagy szorzós és tőke kezelős csoportunk is úgy januárban, mint februárban is. Összes 2 hónap alatt e három tippmix fogadások csoportunk 44,28 egység profitot hozott több száz magyar sportfogadónknak akik már évek óta profitot szereznek ingyenes tippeinkkel. A táblázatban azt is láthatod, hogy konkrétan mekkora profitot szereztünk különböző egységnyi téttel, tehát mennyit nyertünk összesen ha minden szelvényünkre 2500 Ft, 5000 Ft, 10 000 Ft vagy 20 000 Forintot téttel. Természesen a tét lehet kisebb vagy nagyobb, mindenki más sportfogadás tőkével rendelkezik. Közösségünkben a kezdő sportfogadóknak abban is segitünk, hogy a tőkéje hány százalékát tegye az ajánlott tippmix szelvényekre. Ha bármi nem érthető kérdezhetsz minket emailen intranet@szupertippek.com vagy facebookon. Az alábbi linkre kattintva ingyenesen csatlakozhatsz facebook csoportunkhoz és naponta követheted eredményeinket, statisztikánkat. 

 

>> KATT IDE ÉS CSATLAKOZZ INGYENESEN FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ <<

Regisztrálj Most!

🎁22Bet Sportfogadás Bónusz

 

45 000 Ft


 

✔️mobilos app

✔️legjobb szorzók

✔️rengeteg fizetési lehetőség

tippmix fogadások

Regisztrálj Most!

🎁IviBet Sportfogadás Bónusz

 

52 000 Ft


 

✔️legjobb bónuszok

✔️VIP program

✔️gyors kifizetések

tippmix fogadások

Regisztrálj Most!

🎁20Bet Sportfogadás Bónusz

 

35 000 Ft


 

✔️mobilos app

✔️nagyon jól müködő felület

✔️könnyen kezelhető felület

tippmix fogadások

Regisztrálj Most!

🎁Palace Sportfogadás Bónusz

 

35 000 Ft


 

✔️széleg fogadási ajánlat

✔️online fogadóiroda és kaszinó is

✔️rengeteg fizetési lehetőség

tippmix fogadások

Regisztrálj Most!

🎁DachBet Sportfogadás Bónusz

 

40 000 Ft


 

✔️nagyon jó élő fogadás

✔️ingyenes fogadások

✔️nagyon jó szorzók

tippmix fogadások

Regisztrálj Most!

🎁Olympusbet Sportfogadás Bónusz

 

40 000 Ft


 

✔️intuitiv felület

✔️nagyon jó bónusz ajánlat

✔️gyors fizetések

tippmix fogadások

Regisztrálj Most!

🎁Spinanga Sportfogadás Bónusz

 

35 000 Ft


 

✔️modern felület

✔️legjobb szorzók

✔️rengeteg fizetési lehetőség

tippmix fogadások

Regisztrálj Most!

🎁Rabona Sportfogadás Bónusz

 

35 000 Ft


 

✔️mobilos app

✔️ingyenes fogadások

✔️rengeteg fizetési lehetőség

tippmix fogadások

Regisztrálj Most!

🎁Casinia Sportfogadás Bónusz

 

35 000 Ft


 

✔️régi és megbizható iroda

✔️VIP program

✔️jól müködő felület

tippmix fogadások

Regisztrálj Most!

🎁Libra Sportfogadás Bónusz

 

35 000 Ft


 

✔️mobilos app

✔️könnyen kezelhető felület

✔️VIP program

tippmix fogadások

Regisztrálj Most!

🎁Nomini Sportfogadás Bónusz

 

35 000 Ft


 

✔️mobilos app

✔️legjobb szorzók

✔️rengeteg fizetési lehetőség

tippmix fogadások
KAPCSOLATI ÜRLAP
Üzeneted tartalma
Küldés
Küldés
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Ha megtörtént a regisztráció és a befizetés a fenti fogadóiroda bármelyikéhez, töltsd ki az alábbi kapcsolati ürlapot, amelyben tudasd velünk melyik fogadóirodához regisztráltál és, hogy emailen vagy telegramon szeretnéd naponta ingyenesen kapni a tippeket. 

NATIONAL REGISZTRÁCIÓ

tippmix fogadások

MyEMPIRE REGISZTRÁCIÓ

tippmix fogadások

 

NEON54 REGISZTRÁCIÓ

tippmix fogadások

Ajánlott Magyar Online Kaszinók és Bónuszok

A Tippmix fogadásokkal kapcsolatban a leggyakrabban felmerülő kérdések (FAQ) általában a következők:

 

 • Mi az a Tippmix?

  • A Tippmix egy fogadási rendszer, amely lehetővé teszi a sporteseményekre történő fogadást Magyarországon. A fogadásokat különböző sportágakra lehet helyezni, például labdarúgásra, kézilabdára, kosárlabdára stb.

 

 • Hogyan fogadhatok Tippmixen?

  • A Tippmixen való fogadáshoz először regisztrálni kell egy fogadási fiók létrehozásához. Ezután kiválaszthatja a kívánt sporteseményeket és fogadási opciókat, majd megadhatja a fogadási összeget.

 

 • Mik a leggyakoribb fogadási opciók?

  • A leggyakoribb fogadási opciók közé tartoznak a mérkőzés kimenetelére történő fogadás (1X2), a gólok száma, az első félidei eredmény, a pontos eredmény és egyéb speciális fogadások.

 

 • Hogyan működik a Tippmix kifizetés?

  • Ha a fogadás nyertesnek bizonyul, a nyereményt a fogadási összeg és az oddsok szorzata határozza meg. A nyereményeket általában automatikusan jóváírják a fogadó számláján.

 

 • Mikor és hogyan lehet kifizetni a nyereményeket?

  • A nyereményeket általában a fogadási szolgáltató előírásainak megfelelően lehet kifizetni, például banki átutalással vagy elektronikus pénztárcák segítségével. A kifizetési módok és feltételek az adott fogadási szolgáltatótól függnek.

 

Ezek általában a leggyakrabban feltett kérdések a Tippmix fogadásokkal kapcsolatban. Fontos azonban megjegyezni, hogy a részletes információk és a szabályok eltérhetnek a különböző fogadási szolgáltatóknál, ezért mindig érdemes áttanulmányozni a konkrét fogadási platform szabályzatát és feltételeit.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek