Üzeneted
Küldés
Küldés
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Ha megtörtént a regisztráció töltsd ki az alábbi ürlapot, figyelj, hogy ird be helyesen az email cimedet, hogy tudjunk válaszolni és amire elküldjük a jelszavad. A regisztráció mindenképp a mi weblapunkról kell történjen, tehát nem kapsz ingyenes hozzáférést ha máshonnan regisztráltál.

22bet regisztráció itt 35 000 Ft Üdvözlő Bónusz

tippmix

Cadoola Regisztráció itt - 450 % Bónusz 275 850 Ft-ig + 250 ingyen pörgetés

Ingyenes csatlakozás augusztus 1 és augusztus 15 között életed végéig bármelyik tippmix csoportunkhoz

 

Ha meguntad, hogy átverjenek és egy tisztességes tippmix közösséget keresel csatlakozz ingyenesen bármelyik csoportunkhoz életed végéig egyetlen regisztrációval. 

 

1 csoporthoz való csatlakozás feltétele: Regisztrálj az alább lévő 22bet bannerről a 22bet magyar nyelvü sportfogadó irodához és fizess be minimum négy ezer forintot és válaszd ki melyik csoportunkhoz szeretnél ingyenesen csatlakozni. Ha már van számlád a 22bet irodánál vagy más irodát választanál nézd itt a legjobb sportfogadó irodákat Magyarországon és regisztrálj bármelyikhez, a 22bet irodán kivül a minimális befizetés nyolc ezer forint. Az ingyenes tagságot csak akkor kapod meg ha a regisztrálás a szupertippek.com oldalról történik. Ha megtörtént a regisztrálás irj az intranet@szupertippek.com email cimre vagy töltsd ki a cikk végén található ürlapot. 

 

2 csoporthoz való csatlakozás feltétele: Regisztrálj az alább lévő 22bet bannerről a 22bet magyar nyelvü sportfogadó irodához és fizess be minimum nyolc ezer forintot és válaszd ki melyik csoportunkhoz szeretnél ingyenesen csatlakozni. Ha már van számlád a 22bet irodánál vagy más irodát választanál nézd itt a legjobb sportfogadó irodákat Magyarországon és regisztrálj bármelyikhez, a 22bet irodán kivül a minimális befizetés tizenötezer forint. Az ingyenes tagságot csak akkor kapod meg ha a regisztrálás a szupertippek.com oldalról történik. Ha megtörtént a regisztrálás irj az intranet@szupertippek.com email cimre vagy töltsd ki a cikk végén található ürlapot. 

 

3 csoporthoz való csatlakozás felétele: Regisztrálj az alábbi gombról a Cadoola magyar nyelvü kaszinóhoz, fizess be minimum nyolc ezer forintot és életed végéig mindhárom csoportunk ingyenes tagja maradsz, ezenkivül 250 ingyenes pörgetésben részesülsz, valamint egy 450 % -os Üdvözlő bónuszban részesülsz. Ha megtörtént a regisztráció irj emailt az intranet@szupertippek.com emailre vagy töltsd ki a cikk végén lévő ürlapot.

 

tippmix
tippmix
tippmix

Tőke kezelés tippmix csoport:PROFIT GARANCIA

 • egyes kötéses tippek
 • a nap "tuti tippje"

 

A tippeket itt éred el regisztrálás után

 

Rövid leirás: itt megadjuk, hogy a tőkéd hány %-át játsszd, kisebb profit de minimális kockázat

 

 

Nyertes/vesztes hónapok aránya:

                    100 % - 0 %

Telegram tippmix csoport:

 • napi duplázó
 • élő tippek
 • tippmix stratégiák és tanácsok
 • egyébb tippek

 

A telegram linket regisztrálás után emailen küldjük el. 

 

Rövid leirás: tökéletes csoport fix tétes és tetemelős stratégiákhoz

 

Nyertes/vesztes hónapok aránya:

            78 % - 22 %

Intranet tippmix csoport:

 • napi triplázó
 • óriás szorzók
 • 3/4 stratégia
 • egyes kötésü nagyszorzós tippek
 • sportfogadás stratégiák

 

A tippeket itt éred el regisztrálás után

 

Rövid leirás: nagyobb kockázat nagyobb lehetséges nyeremény

 

Nyertes/vesztes hónapok aránya:

                      65 %-35 %

01 august 2020

Tippmix: szupertippek.com tippmix közösség, ingyenes csatlakozás augusztus 1 - augusztus 15 között

Túl vagyunk júliuson is, egy újabb sikeres hónapot könyvelhettünk el, mindhárom tippmix csoportunkban, szelvényeket, statisztikákat találsz ha körül nézel weblapunkon, időnkét mindig kitettük tippmix eredményeinket, azonban ha naponta szeretnéd tudni mi történik csoportjainkban a tippmix tippekkel kövess minket instagramon, ott naponta kitesszük a nyerő szelvényeinket és statisztikánkat. Kövess itt minket instagramon

 

Ahogy már tudjátok 3 tippmix csoportunk van, részletesen olvashatsz ezekről weboldalunkon, de ha kérdésen van irj emailen intranet@szupertippek.com de megkérünk mielőtt irnál olvasd el az infókat weblapunkon, igy neked is könnyebb kérdezni, valamint nekünk is válaszolni.

 

Tippmix csoportjaink rövid bemutatása

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek