Irj nekünk
Üzeneted
Küldés
Küldés
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

LIBRABET REGISZTRÁCIÓ

35 000 Ft Bónusz

tippmix tippek ingyen minden nap

A fenti táblázatban 5 mérkőzést vettünk példának, a szorzók hasonlóak amelyeket megtalálsz naponta az általunk ajánlott egyes kötésü tippmix tippek csoportban is, soha nem ajánlunk 2-es odds alatt egy kötésü tippmix tippeket, 7 éve ez a stratégiánk, amely nagyon jól bevállt és ezen nem fogunk változtatni, előnye ezeknek a nagy szorzóknak, hogy egy alcsonyabb winrate esetén is nyerünk, ezért is számolunk ROI-ban. Más tippadó oldalak, természetesen nem a profi oldalak, winrate-et mutatnak fel, de ennek semmi értelme ha az átlagos odds alacsony.

 

Ahogy a táblázatban láthatjátok, ha 5 mérkőzésből 3 jön és 2 bukó, a fenti szorzókkal a profitunk 33 300 forint, tehát 67 % ROI.

 

Egyes kötésü tippmix tippek ingyen minden nap vannak csoportunkban, pár hete már azelőtt pár napja adjuk a tippeket, hogy mindenkinek legyen ideje megrakni a tippeket, pontosabban hétfőn már kitesszük a kedd, szerdai és a csütörtöki tippeket, csütörtökön pedig a pénteki, szombati, vasárnapi és hétfői tippmix tippeket. 

 

Következtés, tanács ha nem akarsz ingyenes közösségünkhöz csatlakozni

 

A te döntésed, hogy csatlakozol vagy sem közösségünkhöz, habár ha eddig nem nagyon ment a sportfogadás neked, csoportunk mindenképp hasznos lehet neked hiszen nemcsak ingyenes tippmix tippeket találsz, hanem ha szükséged van útmutatóra tippadóink ebben is segitenek, ha mégse érdekel, ajánlani tudjuk minden sportfogadónak, hogy ha a siker útját keresi, a fenti módszer a legbiztonságosabb és legkevesebb kockázattal jár, ha a tőkédet megfelelő képpen osztod el. Ugyancsak az egyes kötésü tippmix tippek előnye, hogy ha nagyobb kockázatot vállalsz fel tétemelős stratégiát is alkalmazhatsz. 

 

Tippmix tippek ingyen minden nap a szupertippek.com közösségben - csatlakozz te is, 7 éve adunk már tippeket

 

Egyetlen egyszer kell csatlakoznod közösségünkhöz és életed végéig megkapod az összes négy csoportunkban található tippmix tippeket ingyen minden nap

 

A csatlakozás ingyenes: Egy egyszerü regisztrációval csatlakozhatsz egy olyan közösséghez ahol nincs kamu, nincs igérgetés, de ahol már több száz sportfogadó elégedett több éve, úgy a tippekkel, mint a csoportunkban szerzett tapasztalattal. 

 

Semmi mást nem kell tenned csak regisztrálnod kell az alábbi reklám fotóról, banneről a LIBRABET irodához és befizetned min. 7 500 Ft-ot, első befizetésed megudplázódik 35 000 Ft-ig, tehát baráti tanácsunk aki megteheti fizessen be minél nagyobb összeget előre, hogy nagyobb bónuszt kapjon, a megforgatási feltételek nagyon barátságosak és sőt 30 napod van erre.

MÁS INGYENES CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉGET KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ ITT TALÁLSZ

 

Ha megtörtént a regisztráció tudasd velünk az intranet@szupertippek.com emailen vagy irj a cikk végén található űrlapon keresztül, ugyanitt várjuk kérdéseidet is.

tippmix tippek ingyen minden nap
26 mai 2020

tippmix tippek ingyen minden nap

Egyes kötésü tippmix tippek ingyen minden nap

 

Ugyancsak a kérésetekre úgy döntöttük, hogy egy újabb cikket irunk, amely reméljük hasznos lessz, úgy azoknak akik közösségünhöz tartoznak, de az egyszerü látogatóknak is. 

Nagyon sok kérdés felhangzott az egyes kötésü tippmix tippekről, erről irunk ebben a cikkünkben, ahogy már tudjátok a napi triplázó csoportunk mellett ez a másik kedvenc csoportja közösségünknek és nem véletlen, hiszen ezt a stratégiát alkalmazzák a profi sportfogadók is, amennyire egyszerü a legbiztonságosabb is, hogy profitot hozzunk ki a sportfogadásból. 

 

Induljunk ki a következő táblázatból és utánna térjük ennek értelmezésére

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek