CAMPOBET REGISZTRÁCIÓ ITT

OLVASS TÖBBET KÖZÖSSÉGÜNKRŐL

20 mai 2020

Triplázó tippmix stratégia

Tippmix stratégia

 

Közösségünkben egyik kedvenc tippmix kategória a napi triplázónk, több infót a napi triplázóról itt olvashatsz .  Röviden azonban a napi triplázó azt jelenti, hogy két mérkőzésből összeállitunk naponta egy minimum 3-as szorzós szelvényt, természetesen ezt lehet több mérkőzésből is, azonban mi sokkal esélyesebbnek látjuk, ha ezt két mérkőzésből rakjuk össze, ha nagyon alacsony szorzókból és több mérkőzésből áll a szelvényünk, sokkal nagyobb a kockázat, hogy kihalászunk egy meglepetést. 

 

A napi triplázó sikeres ha naponta ugyanazzal a téttel is teszed, azonban ha a Fibonacci stratégiát alkalmazzuk még kevesebbet kockázatot vállalunk és nagyobb profitot is ha egy közepes hónapot kapunk el még akkor is.

 

A Fibonacci sorozat, egy matematikai sorozat, amelyet Leonard of Pisa hozott létre még a középkorban. Ez a sorozat következőképpen néz ki:1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, …. .

 

Hogy alkalmazzuk ezt a napi triplázóval?

 

Azért, hogy jobban megértsd vegyük kezdő tétnek 500 forintot.

Tehát az első triplázóra 500 forintot teszünk, ha nyerő lessz a triplázó a bevétel több, mint 1 500 forint. A tétet mindig a fenti számok segitségével határozzuk meg 1, 1, 2, 3, 5, 8 stb. Minden nyerő triplázó után a kezdő tőkével tesszük a triplázót, tehát 500 Ft . Vesztes triplázó esetén pedig haladunk a Fibonacci sorral, például ha 4 vesztes triplázónál állunk  (ami elég ritka), akkor a 4. számot a 3-at szorozzuk a kezdő téttel ( 500 forint), tehát a tét 1 500 forint, nyerő triplázó esetén pedig a bevétel 1 500 X 3,00 (átlag odd) = 4 500 forint a bevétel, eddig pedig a feltett összeg 500 + 500 +1 000 + 1 500 Forint = 3 500 Forint, tehát a profitunk minimum 1 000 forint. Természetesen nagyobb kezdő tőkével sokkal nagyobb a jövedelem, azonban 3 500 forintos téttel egyáltalán nem rossz ez a jövedelem se. 

 

A stratégia előnye, hogy nagyon nehezen lehet elbukni a tőkénket, ha az elejétől jól felosszuk. 

 

Ha szeretnél több ilyen stratégiát megtudni csatlakozz a szupertippek.com közösséghez, a napi triplázón kivül megtalálod az óriás szorzókat, egyes kötésü tippeket valamint a 3/4 stratégiát, ezekről is a stratégiákról is olvashatsz weboldalunkon.

 

A csatlakozás ingyenes, egyetlen egyszer regisztrálnod kell a CampoBet irodához és be kell fizetned minimum 7 500 Forintot, ingyenes tagság mellet, első befizetésed megduplázódik és 15 ezer forintos sportfogadási tőkéd lessz. Miután regisztráltál az alábbi banneről/ gombról a Campobet irodához tudasd velünk az intranet@szupertippek.com email cimen, megkapod az intranet jelszavunkat és az összes szupertippek.com közösség előnyeit, nem egy hónapig, hanem életed végéig. 

 

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek