Kapcsolati űrlap
Üzeneted
Küldés
Küldés
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Ha csak egyik csoport érdekel:

 

Ha csak a telegram tippmix tippek csoport érdekel vagy csak az intranet felület, akkor elegendő ha 10 000 Forintot fizetsz be, regisztráció után pedig tudasd velünk, hogy melyik csoportba szeretnél bekerülni.

Ha bármi kérdésetek van irj nekünk és pár óra alatt válaszolni fogunk. 

AJÁNLOTT FOGADÓIRODÁK LISTÁJA

31 mai 2020

Új !!! Júniustól már a telegram tippmix tippek csoport is elérhető mindenkinek

A telegram csoportunk is már jó ideje müködik, azonban eddig csak egy bizonyos átszürés alapján lehetett oda bejutni, mivel a telegram tippmix tippek csoport más alapokra épült, mint intranet tippadó felületünk. 

 

Mi a különbség a "telegram tippmix tippek csoport" és az intranetes tippadó felületünk között?

 

Mindkét csoportunkban nagy figyelemmel elemzük a sporteseményeket, nagyrészben foci, tehát ami a tippek szürését illeti semmi különbség nincs a két csoport közt, azonban ha más szemszögből tekintjük a dolgokat mégis lényeges a különbség a két csoportunk közt.

Amig intranet oldalunkon a tippeket mindig jó pár nappal azelőtt tesszük ki, pontosabban hétfőn és csütörtökön, hétfőn a keddi, szerdai és csütörtöki mérkőzésekből, csütörtökön peidg a pénteki, szombati, vasárnapi és a hétfői eseményekből, a telegramos csoportban a pre match telegram tippmix tippek pár órával a mérkőzés kezdése előtt is érkezhetnek, ez nekünk mint tippadók könnyebb, hiszen mindig érkezhetnek új információk amelyek befolyásolhatják egy sportesemény eredményét, végkimenetelét.

 

Az intranetes felületen csak nagyszorzós tippeket adunk, pontosabban  csak 2,00 fölötti oddsokat találhatsz itt, ez hosszú távon 7 éve sikeres, természetesen nálunk vannak rossz napok is, nem mint mindenféle tuti tippek csoportban, remélem értitek az iróniánkat, ha nem akkor pedig próbáld ki a tuti tippeket igérő csoportokat. :-) 

 

Mit találsz pontosabban a "telegram tippmix tippek csoportban" ? 

 

  • egyes kötésü tippek
  • napi duplázó
  • élő tippek
  • sportfogadás trükkök, tanácsok majdnem naponta

 

Fontos tudnod, hogy ezt a csoportot csak azoknak ajánljuk akik nem az arany halat keresik, hanem kevesebb kockázatot akarnak felvállalni és kisebb jövedelemnek is örülnek. Ha a nagyobb jövedelemet keresed, próbáld inkább az óriás szorzós tippeket intranet felületen, de tudnod kell, hogy ott nagyobb, sokkal nagyobb a kockázat, lehet fantasztikus hónap is, azonban bukó is. Ugyancsak itt tudnod kell, hogy itt vannak olyan napok, hogy egyetlen tippet sem adunk, mivel a minőség a lényeg és mikor nincs ajánlat nem erőltetjük a tippmixelést. 

 

HÉTVÉGENKÉNT ITT NAGYON JÓKAT ÉS EREDMÉNYESEN SZOKTUNK ÉLŐZNI IS. 

 

Mit találsz az intranetes felületen? 

 

Már rengeteget irtunk erről a csoportunkról de röviden ismét, itt megtalálhatod egy csoportba négy csoport tippjeit:

  1. napi triplázó
  2. egyes kötéses tippek
  3. óriás szorzók
  4. 3/4 stratégia

Olvass itt többet...

 

Hogyan csatlakozz? 

 

Mindkét csoportban:

 

Ha mindkét csoportunkhoz szeretnél csatlakozni, amit tenned kell, hogy regisztrálj az általunk ajánlott bármelyik fogadóirodához és fizess be min

15 000 forintot és élet végéig ingyenes hozzáférést kapsz mindkét csoportunkhoz és természetesen az üdvözlő bónuszban is részesülsz a választott irodánál. Ha nem tudod kiválasztani a kedvenc irodádat a cikk végén találsz egy kapcsolati űrlapot és irhatsz nekünk és egyik ügyfélszolgálónk segíteni fog neked. 

Tehát a csatlakozás ingyenes, a teljes befizetett összeg a sportfogadó számládon marad, igy nem kockáztatsz. Ha megtörtént a regisztráció, tudasd velünk az intranet@szupertippek.com emailen vagy töltsd ki a cikk végén található űrlapot.

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek