arbitrázs sportfogadás, arbitrázs tippmix
arbitrázs sportfogadás, arbitrázs tippmix
14 mai 2020

Arbitrázs sportfogadás, arbitrázs tippmix

100% biztos nyerés sportfogadással mindig?

 

Az arbitrázs sportfogadás leírása:

 

A 100%-os biztos nyerési módszert sportfogadásnál más néven "arbitrázs sportfogadásnak" hívják. Hogyan lehet 100%-os bizonyossággal nyerni sportfogadással minden egyes alkalommal? Nézzük mi az arbitrázs sportfogadási módszer lényege egy példán keresztül!:

 

Egy tennisz mecsnél csak 2 lehetséges kimenet van. Vagy az 1. vagy a 2. játékos nyer.Ha lefeded mindkét oldalt, tehát fogadsz külön mindkét félre, akkor tuti, hogy egyik fogadásod nyerni, a másik veszíteni fog. Ha ezt ugyanannál a sportfogadó irodánál teszed, akkor természetesen néhány %-ot minden alkalommal vesztenél, VISZONT:

El tudod képzelni, hogy egyes sportfogadó irodák jobbra illetve rosszabbra értékelhetik a különböző játékosokat és csapatokat? Ez számtalanszor így van, és ezért más szorzókat is rendelnek hozzájuk. Tehát ha pl. találsz egy olyan fogadóirodát, ahol az 1. félnek 2.1 -es szorzója van a másodiknak meg 1.8-as, s egy másik fogadóirodát, ahol fordítva vannak ezen szorzók mert jobbnak értékeli a másik felet, akkor így ha ezen két különböző fogadóirodánál rakod meg mindkét felet a jobbik szorzókkal, akkor lényegében 2.1-es szorzóval rakod meg az 1. játékost és a másik irodánál meg 2.1-es szorzóval a másik felet, tehát akármelyik csapat nyer, Te kapsz a befektetésedre (ami 2X) 2.1*X-et. Azaz X -et feltettél egyik irodánál, plussz X-et a másik irodánál, azaz összesen befektettél 2X-et és mégis akármelyik fél nyer 2,1X-et kapsz vissza. Azaz színtiszta 5% profit egyetlen meccs alatt, függetlenül attól, hogy ki nyer, ez az arbitrázs sportfogadás. A meccs végén szinte azonnal jóváíródik a számládon a pénz, és akár 1 órán belül már ki is utalhatják neked. Pár óra alatt 5% profit igazán jó de:

 

Valójában nagyon jól hangzik és müködik is, még mindig, azonban ha pár évvel ezelőtt nagyon szép összeget és elég könnyedén nyerhettünk az arbitrázs segitségével, manapság már egyre kevesebb az olyan fogadóiroda, amely ilyen hibákat követ el, hiszen a komolyabb fogadóirodák, ma már együtt dolgoznak, hogy úgy adják a szorzókat, hogy ne történjen ilyen hiba, odds rés, amely tuti jövedelmet biztositana a sportfogadóknak. Még mindig vannak ilyen irodák, azonban nagyrésze licensz nélkül, egyáltalán nem biztonságosak, igy mi nem tudjuk ajánlani olvasóinknak az arbitrász sportfogadási módszert, a cikkünk célja az, hogy az előnyöket, valamint hátrányokat bemutassuk nektek, a döntés a tiéd.

 

Azonban ha szeretnél igazán müködő sportfogadási stratégiákat, trükköket és tippmix tippeket csatlakozz ingyenes közösségünkhöz, olvass itt többet...

 

CSATLAKOZZ A szupertippek.com KÖZÖSSÉGHEZ

 

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek