MELBET - 30 000 Ft Üdvözlő Sportfogadó bónusz - SZEREZD MEG A BÓNUSZT

05 mai 2020

Hogyan nyerjünk a sportfogadásból? Sportfogadás trükkök, tuti tippmix tippek, bundamérkőzések, profit garancia 

"Van mára tutid? ", " mi a garancia, hogy nyerek?", "én megelégszek, hogy ha havi száz ezret is nyerek, csak legyen biztos" stb. Ismerős? Nagyrészeteknek tuti, hogy igen, sajnos. Ebben a cikkünkben arról szeretnénk beszélni, hogy létezik valami tuti, biztos a sportfogadásban és hogyan lehet az esélyünket növelni a sportfogadásban.

 

Tuti tippmix tippek, profit garancia, bundamérkőzések

 

Nagyrészetek ezek után kerestek a google-ban, facebookon vagy más közösségi oldalakon. Ezt ti is ellenőrizhetitek a google trends-ben, a sportfogadással kapcsolatos leggyakrabban keresett kulcsszavak "tuti tippek", "tuti tippmix tippek", "bundamérkőzések", "profit garancia" . 

Ezért is van annyi átverés és be nem tartott igéret a tippmix oldalakon, mert ha ilyen igéreteket kaptok gyorsan a sportfogadók nagyrésze bedőlve az igérgetéseknek azt mondják, egy próbát megér pár ezer forintért. Igen, pár ezer forint nem a világ vége, azonban gondoljatok bele, több ezer ilyen naív sportfogadó ha bedől egy ilyen oldalnak a tulajdonosa akár több millió forintot is nyerhet és így egyetlen aki megtalálta a tuti tippmix tippet ezek oldalak tulajdonosai. 

 

A sportfogadás is egy szerencsejáték, ha léteznének tuti tippmix tippek, bundamérkőzések, amelyek csak úgy felkerülnek internetre már rég nem lenne hol fogadjunk, hiszen a sportfogadó oldalak már eltüntek volna ha nem termelnének profitot. Semmi garancia nincs a sportfogadásban, sehol, ahol ilyenek olvastok ajánljuk tartsátok távol magatokat, persze ha túl sok a "pár ezer forint" a zsebedben és nem találsz jobb helyet neki, akkor hajrá gazdagitsd ezeket a kamu oldalakat. 

 

Hogyan nyerjünk a sportfogadásból?

 

Természetesen lehet nyerni a sportfogadásból, vannak erre bizonyos sportfogadás trükkök, sportfogadás stratégiák amellyel jóval lehet növelni az esélyünket, hogy mi is nyerjünk, de ez nem azt jelenti, hogy van erre valami garancia, még egy befektetésben sincs garancia, nemhogy egy szerencsejátékban, de jó sportfogadó stratégiával, jól elemzett tippmix tippek segítségével és egy helyes tőke kezelési stratégiával  növelhetjük esélyünket és csökkenthetjük a kockázatot, hogy egy kis plussz jövedelmet szerezzünk a sportfogadásból. 

 

Hét éve adunk tippmix tippeket, jó ideig csak közösségi oldalakon, mindig is ingyen adtuk ezeket tippmix tippeket, stratégiákat, tanácsokat, habár amilyen eredményeink vannak rengeteg pénzt összeszedhettünk volna a sportfogadóktól, azonban soha nem ez volt célunk és nem is lessz. Weboldalunk azzal a céllal jött létre, hogy mi is jobb sportfogadók legyünk, sokkal jobbak azóta az eredményeink mióta tudjuk, hogy több ezer sportfogadó játssza meg a tippeinket, bizonyára a felelőség tudat miatt több időt és energiát fektetünk a mérkőzések elemzésére. 

 

A sportfogadásból csak türelemmel lehet profitot szerezni, az elejétől abból kell kiindulnunk, hogy lesznek olyan hetek is, hogy nem fogunk nyerni és ennek gondolatában kell a tőkénket kezelni, persze ha nem talász egy "tuti tippmix oldalra", ott segítséget fogsz kapni, hogy pár nap alatt elveszítsd az összes tőkédet. Tudjuk, hogy ezekkel az állitásokkal sok álmot összetörünk, sőt sok sportfogadó távozni fog felületünkről, de ezt mindig is vállaltuk.

 

Hét éve adunk tippeket, a mi stratégiánk csak a 2,00 fölötti oddsok voltak, így egy kisebb nyerési aránnyal is profitot termeltünk, hiszen az átlag szorzónk 2,86 körül forog, így már egy 40 %-os aránnyal is profitot termelünk. 

 

86 hónapból 74 hónapot sikerült plusszon zárjunk, voltak olyan hónapok, hogy rengeteget nyertünk, voltak olyan hónapok, hogy a jövedelem kisebb volt és igen volt 12 olyan hónapunk is, hogy minusszon végeztünk, a jelenlegi ROI 19 % körüli (Olvasd itt el, hogy mit jelent a ROI a sportfogadásban)

 

A következő napokban konkrét tanácsokat is fogunk adni, hogy ti is növeljétek az esélyeteket a sportfogadásban. 

 

Ha szeretnél hozzáférést kapni intranet oldalunkhoz és az összes tippmix tippekhez hozzáférni, valamint más hasznos sportfogadó tanácsokhoz is, katt ide és tudj meg többet közösségünkről.

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek