szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Ingyen tippmix tipp

 

Legjobb ingyen tippmix tipp tippek 11 éve naponta több száz magyar sportfogadónak közösségünkben.  Három állandó csoportunk van, ahol naponta találhatsz ingyenes sportfogadási tippeket, függetlenül attól, hogy az ajánlat jobb vagy gyengébb. Ebben a cikkünkben megtudhatod, hogyan csatlakozhatsz fél évig ingyenesen mindhárom csoportunkhoz, valamint minden szükséges információt megtalálsz a csatlakozás előtt. Kövesd ingyenes statisztikáinkat, valamint találj több ingyenes csatlakozási lehetőséget Facebook bemutató csoportunkban.

 

Csatlakozz Facebook Csoportunkhoz Itt

Ingyen tippmix tipp csoportjaink

 

Három ingyen tippmix tipp csoportunk van, ahol naponta találhatsz ingyenes sportfogadási tippeket: a duplázó csoport, a tőkekezelős csoport és a nagy szorzós csoport. Ezekben a csoportokban naponta osztunk meg tippeket, amelyeket már egy nappal korábban elküldünk a Telegram vagy e-mail csoportunkban. Az összes tippünket felhasználhatod papíron, illetve bármilyen internetes fogadóirodánál is. Továbbá, rövid ismertetőt is olvashatsz mindhárom csoportunkról.

Nagy szorzós ingyen tippmix tipp

 

 • átlag szorzó 5,00 fölött
 • naponta azonos téttel ajánljuk tenni
 • 3 foci mérkőzésből tevődik össze
 • nyerési arány itt kisebb, mivel a szorzó is nagyobb, azonban hosszú távon a legprofitosabb csoportunk

 

Tőke kezelős csoport

 

 • átlag szorzó 1,60- 1,70
 • a tippek mellett azt is ajánljuk, hogy mekkora téttel tedd a tippeket
 • naponta 1 mérkőzés, azt a mérkőzést választjuk, amelyben a legjobban bízunk
 • nyerési arány: 75 %-80 %

Duplázó ingyen tippmix tipp

 

 • átlag szorzó 2,00
 • naponta azonos téttel ajánljuk tenni
 • hétköznap napi 1 duplázó, hétvégén 2 duplázó naponta
 • napi duplázónk 2 foci mérkőzésből tevődik össze
 • nyerési arány: 55% -60 %

Statisztikánkról

 

Mindhárom csoportunk hosszú távon profitot hoz, és itt nem csupán néhány hónapról, hanem 11 évről beszélünk. Közösségünkben 11 év után már több száz elégedett magyar sportfogadó található. Legfontosabb szabályunk az, hogy a jó, ingyenes tippmix tipp mellett közösségünkben őszinteség, korrektség és teljes átláthatóság uralkodjon. Nem ígérünk biztos tippeket, bundameccseket vagy hasonló lehetetlen ígéreteket. Vannak jobb és rosszabb napjaink, de a lényeg az, hogy amikor mérleget vonunk, ingyenes tippeink kisebb vagy nagyobb profitot hozzanak tagjainknak.

Te is naponta követheted statisztikáinkat a Facebook csoportunkban, amelynek linkjét a cikk felső részén találod. Csatlakozz ingyenesen, és győződj meg róla, hogy nálunk minden teljesen tisztességes és korrekt.

 

Próbáld ki ingyenesen 4 hónapig mindhárom csoportunkat

 

Ahhoz, hogy 6 hónapos ingyenes tagságot kapj mindhárom ingyen tippmix tipp csoportunkban, nincs más dolgod, mint regisztrálni az RT Bet, Ivibet vagy Playio magyar nyelvű fogadóirodák egyikén keresztül ebből a cikkből, és befizetni legalább 8 199 Forintot. A teljes befizetett összeg a tiéd marad, sőt, egy 100%-os üdvözlő sportfogadási bónuszban is részesülsz. Tehát a csatlakozás ingyenes és teljesen kockázatmentes.

Ha megtörtént a regisztráció, vagy egy másik fogadóirodához szeretnél regisztrálni bármilyen okból, írj emailt az intranet@szupertippek.com címre, vagy töltsd ki a cikkben található kapcsolati űrlapot.

 

Regisztrálj Itt

Regisztrálj Itt

Ivibet értékelés

 

9.8/10

 

Sportfogadás Bónusz

 

52 000 HUF

Playio értékelés

 

9.6/10

 

Üdvözlő Bonus

 

35 000 HUF

Regisztrálj Itt

RT Bet értékelés

 

9.7/10

 

Sportfogadás Bónusz

 

35 000 HUF

tippmix fogadás
tippmix fogadás
tippmix fogadás
Kapcsolati Ürlap
Üzeneted tartalma
Küldés
Küldés
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Ha megtörtént a regisztráció a fenti fogadóirodák bármelyikéhez és az első befizetés, töltsd ki az alábbi kapcsolati ürlapot, amelyben tudasd velünk, hogy melyik irodához regisztráltál és, hogy emailen vagy telegramon szeretnéd naponta ingyenesen kapni a tippeket. 

Gyakran Ismételt Kérdések Tippmix Fogadás csoportunkkal kapcsolatosan

 

1. Miért kell a regisztráció ha a csatlakozás ingyenes?

 

11 éve soha nem kértünk és nem is fogunk pénzt kérni a tippekért, azonban a regisztrációddal segítesz nekünk, hogy fedezzük a weboldalunk költségeit. Semmivel nem zavar össze téged egy új regisztráció és egy befizetés. Ha bármilyen okból nem tetszik a fogadóiroda ahová regisztráltál, a tippmix fogadás tippeinket bárhol megrakhatod, úgy bármilyen más internetes fogadóirodánál, akár papíron is. Az ingyenes tagságod továbbra is megmarad.

 

2. Honnan tudom, hogy ez a tippmix fogadás csoport is nem átverés? Már sokszor próbálkoztam és mindig csak a csalódás ért.

 

Elsősorban nem igérünk tutti tippeket, bundamérkőzéseket ahogy ez szokás más tippmix fogadás csoportokban. Közösségünk azokhoz a sportfogadókhoz szól akik nem azonnali meggazdagodásban reménykednek, hanem hosszú távon szeretnének profitot szerezni a sportfogadásból, ez történik 11 éve közösségünkben. Abszolút semmibe nem kerül, hogy te is ingyenesen meggyőződj és csatlakozz közösségünkhöz. 

 

3. Hol találhatok statisztikát?

 

A statisztikánkat követheted naponta ingyenesen facebook csoportunkban, a linket a cikk első felében találod meg. Ezenkívül telegram csoportunkban naponta frissítjük statisztikánkat külön mindhárom csoportunkban. 

 

4. Kezdő sportfogadóknak is ajánlott tippmix fogadás csoportotok?

 

Legtöbb tagunk kezdő sportfogadó, akik ingyenes tippmix közösségünkben megtanulták, hogy a mi profi sportfogadás és most már havonta profitot szereznek ingyenes fogadás tippeinkkel, tehát közösségünk ajánlott úgy kezdő, mint tapasztaltabb sportfogadóknak is. Teljesen kezdő sportfogadóknak szívesen segítünk. 

 

Ezek a leggyakrabban ismételt kérdések közösségünkről, ha bármilyen más kérdésed van töltsd ki a fenti kapcsolati ürlapot vagy írj emailt az intranet@szupertippek.com email címre.

 

Utószó

 

Ha meguntad, hogy átverjenek és nem akarsz már fizetni tippekért, de nem azonnali meggazdagodásról álmodozol, hanem hosszú távon szeretnél plussz jövedelmet szerezni a sportfogadásból akkor próbáld ki 6 hónapig ingyenesen tippmix fogadás csoportjainkat. Bátran vállaljuk és állítjuk, hogy nemcsak a legkorrektebb és lesztisztességesebb, de a legjobb magyar sportfogadó közösség vagyunk. 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek