Milyen email cimmel regisztráltál?
Küldés
Küldés
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Győződj meg ingyenesen, hogy a szupertippek.com közösség a legjobb és leghitelesebb sportfogadó közösség Magyarországon, ha regisztráltál a fenti gombról vagy banneről a 22bet irodához és befizettél legalább négy ezer forintot ingyenes hozzáférést kapsz életed végéig közösségünkhöz, a teljes befizetett összeg a tiéd marad és részesülsz az óriás bónuszban is. Ha megtörtént a regisztráció tudasd velünk emailen intranet@szupertippek.com vagy töltsd ki az alábbi ürlapot. 

22bet rövid ismertető:

  • 35 000 Ft Üdvözlő Bónusz
  • 30 000 Ft hüség bónusz minden pénteken
  • magyar felület, magyar pénznem és magyar ügyfélszolgálat
  • min befizetés csak 250 Ft
  • licennsszel rendelkező fogadóiroda
  • legmagasabb oddsok
  • gazdag élő fogadási ajánlat
  • gyors kifizetések, azonnali elektronikus pénztárca, pár óra bankkártya

22BET REGISZTRÁCIÓ ITT 35 000 HUF BÓNUSZ

sportfogadás stratégiák

Szeretnéd ingyenesen a napi duplázónkat?

 

7 éve adunk ingyenesen tippmix tippeket, mi soha nem igértünk többet, mint amennyit tudjuk, hogy képesek vagyunk nyújtani, sőt inkább legtöbbször kevesebbet igértünk, mint eredményeink, de ezzel nyertük el sportfogadóink bizalmát. 

 

Ha szeretnéd naponta kapni a duplázónkat, ingyenesen kapdhatod naponta telegramon vagy emailen, ahogyan neked jobban megfelel. Ha nagyobb szorzókat keresel vászthatsz más csoportot is, olvass többet itt

 

Regisztrálj az alábbi gombról a 22bet irodához, magyar nyelvü iroda, amely egy 35 000 forintos üdvözlő bónusszal vár téged, valamint minden pénteken 30 000 forintos hüségbónusszal, sőt a 22beten találod a legmagasabb szorzókat. 

 

Tanácsunk, hogy kezd kisebb tőkével és ahogy nő a tőkéd növelheted a kezdő tétedet, türelemmel pár ezer forintos tőkével pár hónap alatt nagyon szép összeget nyerhetsz és egy kis szerencsével.

Sportfogadás stratégia bemutatása

 

Természetesen az első megoldás és teljesen kockázatmentes az, hogy naponta ugyanazzal a téttel tegyétek a duplázókat, azonban igy kevesebb a profit, egy tétemelős stratégiával sokkal többet nyerhetünk, azonban figyelni kell, hogy hogyan állitjuk össze ezt a duplázót, hogy kerüljünk egy hosszabb rossz sorozatot. Közösségünkben ez nagyon jól sikerül, nagyon ritka az olyan is, hogy három vesztes duplázónk legyen sorozatba, max kétszer történt ez meg, ha vesztes duplázóról beszélünk akkor legtöbbször egy max két vesztes duplázónk volt egymás után. 

 

A havi átlag nyerő duplázónk száma 18-20 nyertes szelvény. Ez azt jelenti, hogy ha 2 000 forinttal kezdünk havi 40 000 forint profitot szerzünk, sőt ez lehet nagyobb is, mivel a szorzók általában nagyobbak mint 2,00. 

 

Példa

 

Például az első duplázóra teszel kétezer forintot, ha nyerő a duplázó, a következő duplázóra ismét kétezer forintot teszel, ha vesztes akkor pedig duplázod a téted és a második duplázóra négyezer forintot teszel, ha jön a szelvény összesen minimum nyolc ezer forintot nyersz, igy visszanyered a a két duplázóra feltett összeget és maradsz két ezer forint profittal.

 

Stratégia előnye: stratégia előnye, hogy akkor is profitot szerzel ha több vesztes duplázód van egy hónapban, mint nyerő, ez természetesen nem érvényes közösségünkre, mivel nálunk minden hónapba több a nyerő duplázó, mint a vesztes, azoknak mondom inkább akik saját duplázójukra alkalmazzak ezt a stratégiát.

A teljes hitelesség kedvéért, facebbokon itt és instagramon itt naponta megtalálod a nyerő szelvényeket.

sportfogadás stratégiák
sportfogadás stratégiák
sportfogadás stratégiák
sportfogadás stratégiák

Kövess minket

04 august 2020

Legegyszerübb és legsikeresebb sportfogadás stratégiák

A sikeres sportfogadáshoz a jó tippek mellett szükséges a legjobb sportfogadás stratégiák alkalmazása is. Cikkünkben egy nagyon egyszerü sportfogadás stratégiáról fogunk beszélni, amelyet te is alkalmazhatsz, hogy sikeress legyél, annélkül, hogy csatlakoznál sportfogadó közösségünkhez. 

 

Duplázó sportfogadás stratégiák

 

Ebben a cikkünkben a duplázó sportfogadás stratégiákról fogunk beszélni és nem véletlenül, hanem mert közösségünkben a legkedveltebb szelvény, augusztust 3 nyerő duplázóval kezdtük, azok kedvéért akik még nem tudják, hogy mit jelent a duplázó, feltöltöttük az augusztusi duplázókat és utánna rátérünk a sportfogadás stratégiákra. 

 

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek