Üzeneted
Ird ide üzeneted
Küldés
Küldés
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Ha megtörtént a regisztráció töltsd ki az alábbi ürlapot,  a cikkben irja, hogy mit kell csinálj, hogy ingyenesen csatlakozz, ezt azért irjuk, mivel vannak olyan felületes emberek akik nyerni akarnak, azonban lusták pár sort elolvasni. Hiteles kapcsolatot alakitottunk ki több száz magyar sportfogadóval, ez továbbá is igy akarjuk, hogy maradjon.

 

Rabona regisztráció itt

megbizható tippmix tippek

Fezbet regisztráció itt

megbizható tippmix tippek

Zetcasino regisztráció itt

megbizható tippmix tippek

Csatlakozz ingyenesen életed végéig közösségünkhöz, ingyenes tippmix tippek

 

Ha úgy érzed, hogy eddig nem ment egyedül a sportfogadás és tanulni szeretnél, valamint megbizható tippmix tippeket szeretnél, csatlakozz közösségünkhöz, három csoportunk van, ezekről itt olvashatsz többet. 

 

Az ingyenes tagság, életed végéig szól, tehát nem egy hónapra, egy évre szól, hanem életed végéig a szupertippek.com ingyenes tagja lehetsz egyetlen regisztrálással. Ha mindhárom csoportunk érdekel, semmi más nem kell tenned csak regisztrálnod kell az alábbi bannerről vagy gombról a Zet Kaszinóhoz magyar nyelvü kaszinó, amely 200 ingyenes pörgetéssel vár minden magyar játékost, valamint 150 000 Forint Üdvözlő Bónusszal, a minimális befizetés nyolc ezer forint. 

 

Ha nem akarsz kaszinózni egy másik csatlakozási lehetőség, hogy regisztrálj ugyancsak a cikkben levő banneről vagy gombról a rabona vagy fezbet irodához és attól függően, hogy mennyi az első befizetésed egy, kettő vagy mindhárom csoportunkhoz ingyenes hozzáférést kaphasz életed végéig. 

 

Rabona, Fezbet regisztráció:

1. első befizetés minimum ötezer forint, egy csoporthoz kapsz ingyenes hozzáférést életed végéig

2. első befizetés minimum tizezer forint, két csoporthoz kapsz ingyenes hozzáférést életed végéig

3. első befizetés minimum húszezer forint, minhárom csoporthoz kapsz ingyenes hozzáférést életed végéig

 

Regisztrálás után irj nekünk az intranet@szupertippek.com email cimre vagy töltsd ki a cikk végén található ürlapot, amely tartalmazza melyik irodához regisztráltál és milyen összeget fizettél be. 

 

Mi történik abban az esetben ha már van online számlád és nem akarsz más irodához térni?

 

Ez esetben azt ajánljuk, hogy regisztrálj a Zet Kaszinóhoz, rendben, tudjuk, hogy kaszinó, azonban nyolc ezer forintos befizetéssel mindhárom csoportunkhoz ingyenes hozzáférést kapsz életed végéig és egy hatalmas üdvözlő bónuszban is részesülsz a Zet Kaszinótól, 200 ingyen pörgetés, valamint 150 000 Ft üdvözlő bónusz. Látogass el itt a zet kaszinó oldalra és győződj meg, hogy egy próbát megér. 

Pár ingyenes tanács sikeres sportfogadáshoz

  • azelőtt, hogy neki kezdel sportfogadni, határozd meg a tőkédet, hogy egy X összeggel kezded

 

  • egy szelvényre soha ne tegyél többet, mint a meghatározott tőkéd 5-10 %-át, igy elkerülöd a bukást egy rosszabb sorozat esetén

 

  • legyen türelmed, senki nem gazdagodott meg a sportfogadásból, csak azok a sportfogadók nyernek a sportfogadásból, akik megértették, hogy türelemre van szükség, hogy profitot szerezzenek

 

  • egy szelvényre soha ne tegyél több mérkőzést 2 eseménynél, igy sokkal több esélyed van, hogy nyerj, igen, igaz, hogy kevesebbet de itt a siker kulcsa, hogy megelégedj sok kisebb nyereménnyel, ellenkezőleg lehetséges, hogy a nagy nyereményre hiába vársz és már nem sportfogadás, hanem lottózás

 

  • játssz interneten, online fogadóirodáknál ahol egyetlen mérkőzésre is fogadhatsz, élőben is fogadhatsz, sokkal nagyobb szorzókat találsz, ingyenes fogadásokat és bónuszokat is kapsz, nézd itt a legjobb bónuszokat
megbizható tippmix tippek

Ahogy láthatod a fenti táblázatban ha a tegnap minden tippünkre 10 000 Forintot tettél, a profitod 51 500 Forint volt, ez nem azt jelenti, hogy te is ennyivel kell játszanod, mindenki a saját tőkéje szerint kell fogadjon, a teljes hitelesség kedvéért megkértünk két tagunkat, hogy küldje be tegnapi szelvényeit, ahogy láthatod játszhatsz pár száz forinttal is pár ezer forinttal, a lényeg, hogy türelmed legyen és higyj abban, hogy kicsiből lessz a sok. 

 

Tegnapi ajánlott tippmix tippek, nyertes szelvények

megbizható tippmix tippek
30 iulie 2020

Megbizható tippmix tippek, eredményeink, csatlakozz ingyenesen

Megbizható tippmix tippek 7 éve, ingyenes sportfogadó közösség

 

Egy újabb sikeres napot könyvelhettünk el tegnap, mindhárom csoportunkban sikerült profitot szereznünk, 7 éve találsz közösségünkben megbizható tippmix tippeket ingyenesen. 

 

Az alábbi táblázatban megtalálod tegnapi eredményeinket, ajánljuk olvasd el a cikket, mivel cikkünkben fogsz találni pár sportfogadó tanácsot is, amely segitségedre lehet a sportffogadásban. 

 

szupertippek.com közösség - 7 éves ingyenes tippmix közösség, megbizható tippmix tippek, hiteles és korrekt kapcsolat sportfogadóinkkal

 

Tegnapi tippmix tippek

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek