Június 14-én kezdődik a 2024-es labdarúgó-Európa-Bajnokság, amely Németországban kerül sorra és ahol ismét a magyar válogatott is jelen van, ahol reméljük minél jobb eredményeket fog elérni válogatottunk. Ha nem most,
Conținut inițial pentru articol În fiece articol nou creat va apărea acest conținut. Deci aici, amplasează conținutul inițial al articolului nou sau instrucțiunea creării unui articol nou pentru clientul Tău.
Tippmix fogadások, mindhárom csoportunk profitos januárban és februárban is. Próbáld ki 2 hónapig ingyenesen mindhárom csoportunkat. 10 éves ingyenes, megbízható és tisztességes magyar sportfogadó közösség. Februárban is folytatódtak fantasztikus eredményeink.
Mobil kaszinó appok vs. böngésző alapú játék Magyarországon az utóbbi néhány évben jelentősen megnőtt az okostelefont használók száma. 2022-ben már 7,3 millió ember rendelkezett valamilyen mobileszközzel, és mobilinternete is volt
KAPCSOLATI ÜRLAP
Üzeneted
KÜLDÉS
KÜLDÉS
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

22BET REGISZTRÁCIÓ ITT 35 000 FT BÓNUSZ

Miért éri meg regisztrálni a 22bet irodához?

  • magyar felület, magyar ügyfélszolgálat és magyar pénznem
  • 100 %-os üdvözlő bónusz 35 000 Ft-ig
  • minimum befizetés a legkisebb az összeg fogadóirodák közül csak 250 Ft
  • 30 000 Ft hüségbónusz minden pénteken
  • legmagasabb szorzók
  • gyors kifizetések, licensszel rendelkező fogadóiroda
  • SSL titkositás (ami azt jelenti, hogy teljesen megbizható, biztonságos iroda)
  • mobilos applikáció, könnyen kezelhető felület
profi sportfogadás

Naponta ingyenesen te is megkaphatod a napi duplázónkat és triplázónkat, semmi mást nem kell tenned csak az alábbi banneről vagy gombról regisztrálnod kell a 22bet irodához és befizetned legalább ötezer forintot, természetesen a teljes befizetett összeg a számládon marad, amivel sportfogadhatsz, sőt egy 100 %-os üdvözlő bónuszban is részesülsz 35 000 forintig,tehát ha teheted fizess be akár nagyobb összeget, hogy nagyobb bónuszban részesülj. Nem vagy köteles a befizetett összeget a tippeinkre tenni, amig nem győződsz meg eredményeinkről. 

A profi sportfogadás tippek amelyeket ajánlunk papiron is megjátszhatóak, a tippeket telegramon vagy emailen is kaphatod, ahogy neked könnyebb és kényelmesebb. Ha megtörtént a regisztráció irj emailen intranet@szupertippek.com vagy töltsd ki a cikk végén található ürlapot. 

 

Ha már van számlád a 22bet  irodánál, bármilyen más irodát választhatsz a következő listából katt ide, minimális befizetés tizenkétezer forint.  

Csatlakozz közösségünkhez ingyenesen életed végéig

profi sportfogadás
profi sportfogadás
07 septembrie 2020

Profi sportfogadás: egy újabb profitban gazdag hétvége ingyenes tippmix közösségünkben, csatlakozz ingyenesen

Profi sportfogadás, 5 nyerő szelvény, egyetlen vesztes hétvégén

 

Egy újabb sikeres hétvége ingyenes közösségünkben hétvégén, 4 triplázó szelvényt ajánlottunk és 2 duplázó szelvényt, amelyből 5 nyerő lett, egyetlen egy vesztes. Ha a profi sportfogadás tippeinket 10 000 forinttal tetted, két nap alatt 57 400 forintod szereztél, természetesen lehet kisebb nagyobb összeggel tenni, olyan sportfogadóink is vannak akik pár száz forintos téttel játsszanak és szorgalmasan gyüjtenek nagyobb tőkére. 

 

Profi sportfogadás tippek ingyenesen naponta 7 éve, nincs tagsági, nincs csalás, nincs átverés, nincs kamuzás

 

Közösségünk csak értelmes emberekhez szól, nem számít az, hogy van vagy nincs tapasztalatod a sportfogadásban, nálunk megtanulod mit jelent a profi sportfogadás. Azonban ha még mindig fixed, tutti tippekről, bundamérkőzésekről álmodozol akkor harag nélkül egy bunkó vagy és valószínüleg már átvertek, de te még mindig reménykedsz, de ha még nem verődtél át, akkor bizonyára eljön ez a pillanat is és utánna panaszkodni fogsz, hogy az illettő csaló azonban " nem a víz a hülye ha a kacsa nem tud úszni", ha nem inged ne vedd magadra és ha megértetted amit mondani szerettünk volna, csoportunban a helyed. 

 

Naponta 7 éve profi sportfogadás tippeket adunk ingyenesen több száz magyar sportfogadónak, ritka az olyan hónap, hogy minuszon végzünk, olyan évünk is volt, hogy minden hónapot profittal zártunk, a legrosszabb évünkben három olyan hónapunk volt, hogy nem jött össze a profit. A legjobb reális profi sportfogadás tippeket adjuk Magyaroszágon, itt nem igérgetésekről beszélünk, hanem eredményekről, számokról, igérni mindenki tud és utánna vagy eltünnnek vagy magyarázatot keresnek, hogy miért nem jöttek a tippek. 

 

A teljes hitelesség kedvéért kövess minket facebookon és instagramon, oda naponta kitesszük egyrészét a beküldött szelvényeknek.

 

Profi sportfogadás: hétvégi tippmix statisztika táblázatban 

 

 

 

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek