Ezek után már csak tőled függ, hogy változtatsz a sportfogadás stratégiádon vagy továbbra is erőlteted és hiába reménykedsz. Magyarországon a legjobb tippmix tippeket adjuk de nekünk se jön minden tippünk és ahogy te akarsz nyerni nekünk se menne, hogy jobban megértsd az alábbi táblázatban láthatod augusztusi eredményeinket, amelyekkel 77 ezer forintot nyertünk, de vagy egyes kötésben tettük vagy max két eseményt egy szelvényre.

CSATLAKOZZ INGYEN KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ

Ha úgy gondolod, hogy segitségre van szükséged irj nyugodtan egy tippadónk segiteni fog neked, ha nem vagy csoporttag akkor is, természetesen nem fogsz tippet kapni, azonban ha kérdésed van, tanácsra van szükésged irj nekünk az intranet@szupertippek.com email cimre. Ha nincs elegendő időd kutatni, sportfogadás stratégiákat keresni, összerakni valamint megbizható tippeket is szeretnél, közösségünkben 7 éve adunk ingyenes tippeket, egyetlen regisztráció szükséges és életed végéig te is a szupertippek.com közösség tagja leszel, kattints az alábbi gomra és olvasd el hogyan csatlakozhatsz.

7 év alatt több ezer sportfogadóval beszélgettünk és óriási arányban mindenki ugyanazt a hibát követi el és hiába próbálsz nekik segiteni, ugyanazokat a kifogásokra hivatkozik, továbbá ezekről fogunk beszélni és érvelni.

 

Sportfogadás stratégiák: leggyakrabban elkövetett hibák

 

Egy szelvényre rengeteg eseményt tesznek és még meg is kérdezik, hogy mit szólunk a szelvényükhez. Baráti tanácsunk ha egy szelvényre több, mint 2 eseményt teszel, az már nem sportfogadás, hanem lottózás. Ne legyen az a kifogásod, hogy kevés tőkével rendelkezel és hiába teszel pédául kétszáz forintot két mérkőzésre és alacsony szorzóra, nem hiába teszed, hiszen inkább nyerj négyszáz forintot a kétszáz forintodból, mint kukába dobd a pénzed, természetesen ha csak szórakozásból játsszol akkor igen, tehetsz bármennyi eseményt egy szelvényre, azonban akkor ne panaszkodj, hogy soha nem jön, senkinek se jön, csak ha reggelire sz**t reggelizett.

       

Itt a hivatkozás, hogy látod facebookon, hogy egy bizonyos illetőnek mindig jön az ilyen szelvénye, nem nehéz hamisitani egy ilyen szelvényt vagy keresni egy tényleg nyerő szelvényt, hiszen naponta több millió szelvényt tesznek fel a lottózóban és ahogy lottón is, sportfogadásban is néha jön, azonban a szelvény nem azért az illetőé aki neked árulja a tippeket, hanem neki már megvan a forrása, honnan gyüjtse össze ezeket a szelvényeket és téged átverjen, utánna panaszkodsz, hogy átvertek, őszintén megérdemled ha ennyire naiv vagy. 

 

Más kifogás, hogy tippmixen minimum 3 eseményt kell tenni egy szelvényre, kérdezzük mi, el vagy itélve, hogy csak papiron fogadj? Természetesen nem, azonban túl lústa vagy, hogy egy online számlát nyits valamelyik licensszel rendelkező irodánál ( nézd itt a listát ), ahol a nyereményedre nem kell várnod, mint most 5 évvel ezelőtt napokig, pár óra alatt már a számládon van a nyereményed, ha pedig netellert, skrillt vagy revolutot is használsz 2 perc alatt a nyereményed a számládon van, tehát egyetlen okod nincs, hogy ne fogadj interneten. 

 

Más kifogás, hogy egy internetes irodához nagy összegeket kell befizetni, természetesen ez nem igaz, a következő irodánál akár 250 forintot is befizethetsz és 100 %- os üdvözlő bónuszban részesülsz 35 ezer forintig, katt ide és regisztrálj

 

Sportfogadás stratégiák a sikeres sportfogadáshoz

  • egy szelvényre egy vagy maximum két eseményt tegyél
  • soha ne tedd fel a tőkéd több, mint 10 %-át igy egy rosszabb sorozatot is megbirsz és kerülöd a bukást
  • ne vásárolj tippeket olyan oldalaktól akik azt mondják, hogy biztositanak havi X összeget, tuti átverés
  • játssz interneten és használd ki a bónuszokat
  • olvass utánna a mérkőzéseknek mielőtt fogadnál, vedd figyelembe a kezdő csapatot, a két csapat formáját, mennyire van szükségük a győzelemre, lesznek nézők vagy sem stb, minden részlet fontos lehet
  • ne álmodozz, hogy arról, hogy meg fogsz gazdagodni, örvendj a kisebb nyereményeknek is
  • alakits ki egy stratégiát, tőke kezelés rendszert magadnak
  • légy türelmes
03 august 2020

Sportfogadás stratégiák: Miért nem nyerek a sportfogadásból?

Sportfogadás stratégiák

 

Nagyon sok kérdést kapunk facebookon ( kövess itt facebookon) és instagramon ( kövess itt instagramon), hogy léteznek-e olyan sportfogadás stratégiák, amelyek teljesen biztosak és profitot hoznak, bárki, bárhol és bármit olvastok, ilyen nem létezik, a sportfogadási stratégiák azonban jóval növelik esélyünket, hogy profitot szerezzünk, azonban semmiképp nem 100 %-os, ha létezne ilyen akkor mindenki sportfogadna és senki nem dolgozna, egyáltalán nem arról van szó, hogy nem hallottál te még arról a stratégiáról, pontosan olyan ha valahol pénz esne az égből, azt tuti már mind megtudtuk volna, azonban tudjuk, hogy hiába próbálkozunk a sportfogadók nagy részével, egyszerüen nem képesek felfogni bizonyos dolgokat, ezek a sportfogadók általában azok a sportfogadók akik panaszkodnak, hogy átverték őkét, hát őszintén...jól tették, ha annyira naiv meg hülye vagy, tényleg megérdemled. 

 

Miért nem nyersz a sportfogadából és más sportfogadók nyernek?

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek