Kezdeteim a sportfogadásban   Mindenki valahol kezdte, igy történt ez nálam is a sportfogadásban, ugyanazokat a hibákat követtem el, mint az összes kezdő sportfogadó. Habár mindig is nagy sport kedvelő, imádó
17 august 2021

Sportfogadó suli, 2. rész

Kezdeteim a sportfogadásban

 

  Mindenki valahol kezdte, igy történt ez nálam is a sportfogadásban, ugyanazokat a hibákat követtem el, mint az összes kezdő sportfogadó. Habár mindig is nagy sport kedvelő, imádó voltam és én is okosnak, minden tudónak hittem magamat az elején, rájöttem, hogy a sportfogadás nemcsak annyiból áll, hogy ismerjünk bizonyos sportágakat és úgymondd egy jól informált ember legyek. Rengeteget olvastam profi sportfogadókról és sőt bátran merem azt állitani, hogy a legtöbb igazás profi sportfogadók, nem igazán a legjobb,legnagyobb sport szakértők. Legfontosabb ervem erre az, hogy nem igazán találni volt sportolókat akikből profi sportfogadók lettek, habár elméletileg egy volt sportolónak pénze és ismerete is van, amivel belevághatna a sportfogadásban.

 

  Tapasztalatom alapján a legfontosabb kritérium, hogy valakiből profi sportfogadó legyen, hogy egy átlag embernél több türelme és autókontrolja legyen.

Amikor neki kezdtem a tippmixnek, ugyanúgy gondolkodtam, mint minden más sportfogadó, hogy mi értelme annak, hogy egy szelvényre feltegyek 2-3 eurót és nyerjek 4-5 eurót. Én is pontosan úgy képzeltem, hogy vannak emberek akik képesek eltalálni 5,6,7 stb. mérkőzést, mert ők tényleg jók és mert ők órákat töltenek, hogy egy mérkőzést elemezzenek és igy szereznek profitot a sportfogadásból. Ugyanigy próbálkoztam én is, vettem a laptopot, egy papirt és éjszakákat tölöttem el azzal, hogy mérkőzéseket elemezzek, de mindig ugyanaz történt 1,2 mérkőzés nem jött, bármilyen szorzókkal is próbálkoztam. A legidegesitőbb az volt, hogy láttam interneten más sportfogadók nyerő szelvényét, óriás szorzókkal, ez most 15 éve történt, amikor számomra még az internet elég az elején volt, nem gondoltam, hogy minden csak arra megy, hogy igy átverjenek. Eszembe se tért meg, hogy ezeket a szelvényeket lehet photoshopolni, vagy egyszerüen le lehet lopni bizonyos oldalakról stb. Természetesen vannak ilyen csoda szelvények, hiszen ahogy az ötös lottót is néha valaki eltalálja az ilyen szelvényeket is, és akkor természetesen ilyen olyan oldalakra felöltenek. Igen, én is naiv voltam.

 

  Telt az idő, egyre többet kezdtem bukni, függő nem voltam soha, azonban sokkal több pénzt buktam, mint amennyit terveztem, mindig is hajtott az ösztön, hogy minél gyorsabban visszanyerjem azt amit az előző hónapokban elveszitettem. Mindig azt igértem (magamnak), hogy nem fogom meghaladni ebben a hónapban azt az X összeget. amit a sportfogadásra szántam, természetesen ezt soha nem tudtam betartani.

Voltak napok, hogy nyertem, azonban ez még rosszabb volt, hiszen ilyenkor mindig növeltem a tétet és úgy képzeltem, hogy igenis, megkaptam a siker receptet és, hogy rájöttem, hogy azelőtt hol tévedtem.

 

  A legtöbb kezdő sportfogadó a siker hiányt a szerencsére, szerencse hiányára fogja, ez nálam másképp müködött, én úgy képzeltem, hogy valamit nem csinálok jól és azért nincs sikerem, igy még több időt szántam a sportfogadásra, azonban sajnos hiába, hiszen össze vissza minden hülyeségek olvasásával töltöttem az időmet, nem tudtam helyesen szürni az interneten kapott információkat, minden baromsággal próbálkoztam, azonban semmi nem vált be.

  A legnagyobb bukások a nyerő szelvényeket után jöttek, nem kellett több, mint 2-3 nap és abszolút az összes nyert összeget visszatettem és utánna kezdhettem az elejétől, természetesen mindig plussz pénzzel kellett jönnöm, mivel hajtott az ösztön, hogy minél gyorsabban visszanyerjem azt amit elbuktam.

  Évek után visszagondolva mindezekre és sok függő sportfogadóval beszélve, utánna rájöttem, hogy csak egy lépésre

voltam én is a függőségtől.Addig jutottam, hogy a pénzemet alig tudtam beosztani, sőt voltak hónapok amikor nem maradt pénzem

szórakozásra, hobbyra, ruhára stb., egyetlen jó dolog ami történt, hogy nem kezdtem kölcsönöket venni, ahogy sok függő sportfogadó teszi, de csak egy lépésre voltam ettől.

 

   Tapasztalatomból azt szeretném, hogy megtanuld, hogy nagyon szigorú legyél saját magaddal amikor a sportfogadás tőkédről van szó. Addig amig nem beszélünk életedben a profi sportfogadásról soha ne szánd jövedelmed több, mint 5 %-át a sportfogadásra, természetesen erre még ki fogunk külön térni.

   Ha még nagyon kevés tapasztalattal rendelkezel a sportfogadásban, ne az legyen a célod, hogy egyből áttérj a profi sportfogadók világában, ez teljesen lehetetlen, bármennyire jó az önkontrolod és a saját fegyelmed. Célod az legyen, hogy tanulj, tapasztalatot szerezz, a következő fejezetkben vissza fogunk térni, hogy melyek a tanácsaim a kezdő sportfogadóknak.

 

 

  Visszatérve saját tapasztalatomhoz, egyre lehangúltabb, stresszesebb kezdett lenni az életem, még mindig hajtott az ösztön, hogy az elbukott pénzt minél gyorsabban visszanyerjem. Évek után olvastam, hogy az emberi agynak egyik legnehezebben elfogadott dolog az ha pénzt veszit, ilyenek vagyunk mi emberi lények, ha beismerjük ha nem. Egy éjszaka papirra vettem az összes bukásomat, ami még jobban felidegesitett, azonban eldöntöttem, hogy ennyi elég volt és, hogy többet nem fogok sportfogadni. Szerencsémre ezt sikerült is betartanom, azonban teljes mértékben nem tudtam megszakadni a sportfogadástól, továbbra is sokat olvastam a sportfogadásról, végre sikerült megtanulnom helyesen megszürni az információkat és elfogadnom azt, hogy a sportfogadás nem egy tutti jövedelem és bármilyen profi valaki, minden hónapja nem lehet profitos, sikeres.

 

 

Úgy döntöttem, hogy adok még egy esélyt magamnak és ismét neki kezdek sportfogadni, azonban nem azelőtt, hogy egy papirra leirjam azokat a szabályokat amiket mindenképp be fogok tartani és nem azelőtt, hogy úgy döntöttem mielőtt újra kezdek sportfogadni gyüjtök egy nagyobb sportfogadó kezdő tőkét. Valamint tudtam azt is, hogy szükségem van még időre azért, hogy ne ismételjem meg az előző évek hibáit.

Most kitérek kicsit a sportfogadó kezdő tőkére azért, hogy senki ne essen tévedésben, bármilyen tőkével neki lehet állni sportfogadni, azonban az én esetemben az volt, hogy mivel kevés volt a tőkém, ha profi módon fogadtam természetesen a profit is nagyon kevés volt és ezt nem tanultam értékelni és sok sportfogadóval beszélve rájöttem, hogy ez nemcsak nálam van igy.

 

“Előzetes a következő részből”

“Próbálom úgy be osztani a részeket, hogy egyik fejezetből ne fússunk a másikba és, hogy egy fejezet ne

legyen túl hosszú. A következő részben arról olvashattok, hogy pontosan, példaszerüen mit csináltam és

milyen szabályokat véstem fel arra a papirra. “

FONTOS: kérésetekre a sportfogadó suli 2 részét olvashatto 1 héten az intraneten kedden és pénteken.

 

szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, több száz magyar sportfogadó közösségünkben, csak reális statisztika. Legjobb ingyenes tippmix tippek és exkluzív sportfogadás stratégiák. Próbáld ki ingyenesen.

Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Gamble Responsibly

Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek