Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek
Gamble Responsibly
Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!
szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, nincs prémium csoport, nincs VIP csoport, egyszerüen szupertippek.com közösség, a tippmix tippeket a regisztrált tagok az intranet oldalon találják meg. 

Tippmix tanácsok

 

Mielőtt belevágnánk a tippmix tanácsok adásában, nem szeretnénk azon sportfogadók idejét rabolni akik még mindig a bundamérkőzéseket, fixed meccseket, olyan óriás szorzókra vadásznak, amelyek azonnali úgymond meggazdagodást hoznak. Melegen ajánljuk, hogy kerüld az összes ilyen tippadókat, mivel tuti, hogy csak átverés, senki nem fedezte fel még ezt a receptet. A jó hírek nagyon gyorsan terjednek és ha lenne egy ilyen tippadó nem Magyarországon, hanem a világon már mindannyian megtudtuk volna és már rég csődbe küldtük volna az összes fogadóirodát. Azonban ha ezt még nem tudod felfogni akkor tényleg megérdemled, hogy átverjenek. 

 

Sikeres tippmix tanácsok

 

A sportfogadás, jobban mondva a sikeres sportfogadás egy hosszú távú futam, az azonnali jövedelem lehetetlen ezért is hivatalos statisztikák szerint a sportfogadók 98 %-a veszít, mert úgyebár mi emberek genetikailag nagyon türelmetlenek vagyunk és amikor pénzről van szó nagyon nehéz fenntartani az önkontrolt és pár olyan nap után, hogy nem jönnek a tippek, kétségbe esünk és bedobjuk az összes tőkénket és legtöbbször ilyenkor bejön a bukás.

A sikeres sportfogadáshoz tehát nagyon fontos és ennélkül soha nem fog menni, ha nincs türelmünk és jó tippünk. A jó tippeket legtöbb sportfogadó hibásan értelmezi, nincs az a tippadó akinek 85-90 %-os nyerési aránya van, ismét visszatérünk itt az igérgetésekre, igérni mindenki tud, amikor teljesíteni kell jön a nehezebb dolog. 

 

Tippmix tanácsok, hogyan csinálják a profi sportfogadók?

 

Azokat nevezhetjük profi sportfogadóknak akik a sportfogadásból élnek meg, azonban ide idő, türelem, tőke és sok évi tapasztalatra van szükség, egyetlen sportfogadó se volt profi a kezdetekben, azonban évek tapasztalata után akár te is elérhetsz erre a szintre. 

Azért, hogy jobban megértsd a profi sportfogadást példának az októberi triplázónkat adjuk és két tippmix stratégiát, első stratégia amelyet a profi sportfogadók is alkalmaznak, a második pedig a türelmetlenebb sportfogadóknak ajánljuk, azonban nem titok, hogy ez kockázattal is jár. 

Továbbá nézzük a táblázatot és utánna a magyarázatot, hogy jobban megértsd.

 

Tippmix tanácsok, októberi triplázónk statisztikája

 

Tippmix tanácsok, 100 000 Ft kisebb kockázattal vagy 275 000 Ft nagyobb kockázattal 20 nap alatt? 

22 octombrie 2020
tippmix tanácsok
tippmix tanácsok

Tippmix tanácsok, táblázat, eredményeink értelmezése, elemzése

 

Ahogy a táblázatban látod, október első 20 napjában 20 triplázó szelvényt ajánlottunk, vannak köztük pár kisebb szorzó is, ilyenkor vagy nem kerül egyik mérkőzés lejátszásra és 1-es szorzót kaptunk vagy egyszerüen gyenge volt az ajánlat és úgy döntöttünk, hogy nem erőltetjük és megélegedtünk kisebb szorzóval is, de nagyobb eséllyel, hogy a szelvényünk nyerő legyen. A felületes és tapasztalatlan sportfogadóknak tutti, hogy első látásra a 11 nyerő és 9 vesztes szelvény 2,7 körüli átlag szorzóval gyengének tünik, azonban garantáljuk, hogy hosszú időre sehol nem fogsz ilyen eredményeket találni. 7 éve adunk ingyenes tippeket, ismerjük az összes tippadó oldalakat és habár egyik kezünket megszámolhatjuk azokat az oldalakat, amelyek reális statisztikát mutatnak be, sehol nem fogsz találni ilyen nyerési arányt, ilyen átlag szorzóval.

Nálunk teljesen minden hiteles és átlátszó, naponta a nyerő szelvényeket, amelyeket beküldenek tippadóink feltöltjük közösségi oldalainkra, tehát ajánljuk kövess minket facebookon (katt ide) és instagramon (katt ide)

 

Továbbá bemutatjuk mindkét változatot a kockázat nélkülit és a nagyobb kockázattal járó tippmix stratégiát. 

 

1. Tippmix tanácsok, profi sportfogadás stratégia, napi azonos tét

 

Minden sportfogadónak azt ajánljuk mindig, hogy legyen türelmes és akkor előbb utóbb a profit is előbukkan a sportfogadásból, a sportfogadásra úgy kell tekinteni pontosan, mint egy üzletre, ha jövedelmet is akarunk szerezni. 

A fenti táblázatban láthatod az utolsó nap ha minden triplázónkra 10 000 forintot tettél volna a profit 97 200 forint lett volna 20 nap alatt, legtöbb bukó sorozatban 3 volt, azonban ez lehet kisebb, nagyobb de ebben az esetben 30 000 forintra lett volna szükésged, hogy ne bukj. 

 

Tippmix tanácsok azoknak a sportfogadóknak akik nem rendkelkeznek ekkora tőkével, nem kell óriás tőkével indulnod, a továbbiakban egy szimulátor segítségével bemutatjuk, hogy hová juthatsz ezer forintos napi azonos téttel 100 nap alatt ilyen eredményekkel. 

 

Ha ezer forintot fogadtál volna e húsz nap alatt a napi triplázónkra a profitod 9 720 forint lett volna és igy a következő húsz napra már megduplázhattad volna a napi tétet 2 000 forintra. Azonos eredményekkel minden húsz napban megudplázhatnád a napi téteted és száz nap alatt a következő profithoz juthatsz. 

 

Induló tőke: 1 000 Ft/ napi tét

 

1-20 nap profit 9 720 Forint

 

21-40 nap 2 000 Ft/ napi tét 19 440 Forint profit

 

41-60 nap 4 000 Ft/ napi tét 38 880 Forint profit

 

61-80 nap 8 000 Ft/ napi tét 77 600 Forint profit

 

81-100 nap 16 000 Ft/ napi tét 155 200 Forint profit

 

Tehát mindössze napi ezer forintos tétből több, mint százötvenzer forint profitot szerezhetsz ezzel az egyszerü tippmix stragégiával 100 nap alatt, tudjuk, hogy kevésnek tünik, azonban tovább számolhatsz kétszáz, háromszáz napra, de csak a te döntésed, hogy azért fogadsz, hogy profitot is szerezz vagy csak szórakozásból. Ha a szórakozás a cél, de mégis nyerni akarsz nagyobb kockázattal ajánljuk a második stratégiákt.

 

2. Tippmix tanácsok, tétemelős stratégia

 

A táblázat utolsó oszlopában láthatod, hogy közel 275 ezer forint profitra tettünk volna szert az esetben ha tizezer forinttal kezdtünk volna és minden vesztett triplázó után megdupláztuk volna a tétel, igen ez már nagyon szép jövedelem, azonban nagyobb a kockázat is és egy rossz sorozat esetén nagyon nagy tőkére lenne szükségünk, azonban aki nagy tőkével rendelkezik, érdemes játsszani hisz  utóbb bejön és nagyon szép jövedelemre tehet szert. 

 

Következtetés

Minden sportfogadónak aki csatlakozik ingyenes közösségünkben az első változatot ajánljuk, azonban a végső döntés mindig a tiétek. 

 

CSATLAKOZZ INGYENESEN KÖZÖSSÉGÜNKHEZ

 

Ha nincs időd elemezni, mérkőzéseket keresni és igazán profi tippeket keresel és nem álmodozol baromságokon életed végéig te is csatlakozhatsz közösségünkhez, előfizetés nélkül és annélkül, hogy valamit kockáztatnál. Közel nyolcszáz magyar sportfogadó van 7 éves közösségünkben, nagyon fontos nálunk a korrektség, tisztesség, soha nem igérünk olyant ami nem létezik, azonban mi tudjuk, hogy a legjobb tippek közösségünkben vannak, ismételjük, itt reális eredményekről beszélünk és nem hamis statisztikákról, igéretekről. 

A tippeket naponta megkaphatod emailen, intranet felületünken vagy telegramon. Nem kell mást tenned csak az alábbi gombról vagy bannerről regisztrálnod a 22bet vagy melbet magyar nyelvü fogadóirodához és befizetned legalább 3 499 forintot. Ha teheted fizess be nagyobb összeget, hiszen mindkét iroda üdvözlő bónuszt is ad első befizetésedre. Ha megtörtént a regisztráció irj emailt az intranet@szupertippek.com email cimre vagy töltsd ki a cikk végén található ürlapot. 

 

Gyakori kérdések: Nem akarok új számlát, nem akarok regisztrálni

 

Nyiltak vagyunk, voltunk és leszünk minden tagunkkal, e portál nem hoz nekünk jövedelmet, azonban fenntartása bizonyos költségekkel jár, ezeket az irodáktól való szponzorizással fedezzük, szerintünk nem nagy kérés a regisztráció, nem kell feltétlen az ajánlott irodáknál játsszani, habár teljesen jó és megbizható irodák és mi is ezeken a felületeken játsszunk, de te játsszhatsz bárhol. Tehát egyetlen regisztrációval életre szóló ingyenes tagságot kapsz.

 

 

 

 

tippmix tanácsok

35 000 HUF BÓNUSZ

(nem kell bónuszkód)

 

 • magyar felület, ügyfélszolgálat
 • legmagasabb szorzók
 • licensszel rendelkező iroda
 • mobilos applikáció
 • gyors kifizetések
 • könnyen kezelhető felület
 • gazdag fogadási ajánlat
tippmix tanácsok

39 000 HUF BÓNUSZ

(bónuszkód TIPPMIX nagybetükkel)

 

 • magyar felület, ügyfélszolgálat
 • online kaszinó is
 • licensszel rendelkező iroda
 • mobilos applikáció
 • gyors kifizetések
 • könnyen kezelhető felület
 • gazdag fogadási ajánlat

22BET REGISZTRÁCIÓ

MELBET REGISZTRÁCIÓ

KAPCSOLATI ÜRLAP
Üzeneted
KÜLDÉS
KÜLDÉS
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!
Legőrültebb és legelőnyesebb ingyenes csatlakozási lehetőség 1 évig összes csoportunkhoz, 9 év alatt soha nem volt ilyen ajánlatunk (az ajánlat csütörtök 18 órától péntek 23:59-ig érvényes csak) Ha első alkalommal
Regisztrálj weboldalunkról bármelyik magyar felülettel rendelkező fogadóirodához, aktiválj egy üdvözlő sportfogadás bónuszt és nyerhetsz egy Samsung Galaxy S22 Ultra 5G okostelefont Minden új regisztrálással és bónusz aktiválással egy sorsjegyet kapsz
Speciális VB csoportunk az ingyenes tippeken kivül egy tippversennyel is jön, ahol egy okostelefont nyerhetsz, valamint ingyenes sportfogadás tőkét is
Fantasztikus hónap kezdés novemberben is nagy szorzós csoportunkban, utolsó 6 hónapból 5 profitos volt nagy szorzós csoportunkban, csatlakozz ingyenesen Tegnapi nagy szorzós szelvényünk ismét nyerő volt, ez már a 4.ik
Mindhárom ajánlott szelvényünk nyerő volt tegnap, csatlakozz ingyenesen mindhárom csoportunkhoz 3 hónapig Miután november első napján nyerő volt duplázó és tőke kezelős szelvényünk, tegnap egy mégjobb napunk volt hiszen mindhárom
Októberben 5 csoportunkból 4 profitos volt, próbáld ki bármelyik csoportunkat ingyen 3 hónapig 9 év után már nem meglepetés, hogy 5 csoportunkból 4 csoportunkat profittal végeztük októberben, tehát profittal végeztük
21 ezer eurót nyert egyik olvasónk, olvasd el szerencsés olvasónk rövid történetét Habár az alábbi szerencsés olvasónk története nem a sportfogadásról szól, mi nagyon örülünk neki és úgy döntöttünk, hogy
Egy újabb fantasztikus sorozat nagy szorzós csoportunkban, utolsó 7 szelvényünkből 4 nyerő. Csatlakozz 6 hónapig ingyenesen nagy szorzós csoportunkhoz. Ahogy utolsó fél évben, ebben a hónapban is nagyon jól megy
Egy fantasztikus szombati nap 9 éves ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben. Próbáld ki 1 hónapig ingyenesen duplázó, nagy szorzós és tőke kezelős csoportunkat.
Októberi akció, csatlakozz ingyenesen 9 éves magyar tippmix közösségünkhöz 9 éves tapasztalatunk után már nagyon jól tudjuk, hogy sajnos a sportfogadók nagyrésze a hosszúra sikerült cikkeket, irásainkat nem olvassák végig,
Már a hónap második napján megvan az első nyerő nagy szorzós szelvényünk, egyik sportfogadónk nagyon szépen nyert vele, csatlakozz 1 évig ingyenesen nagy szorzós csoportunkhoz
Szuper akció, próbáld ki 2 hónapig mindhárom csoportunkat ingyenesen vagy egyiket 1 évig (az akció szeptember 30-ig érvényes) Ha első alkalommal vagy weboldalunkon ajánljuk olvasd végig cikkünket, nézz körül weboldalunkon
100 %-os nyerési arány eddig augusztusban duplázó csoportunkban. Csatlakozz 1 évig ingyenesen duplázó csoportunkhoz.  Tegnapi duplázónk ismét nyerő volt, igy továbbra is 100 %-os nyerési arányunk van duplázó csoportunkban.  Ha
Új magyar fogadóiroda, főleg azoknak a sportfogadóknak ajánljuk akik mobilról sportfogadnak Az IVIBET egy teljesen új magyar felülettel rendelkező online fogadóiroda, azonban a cég egyáltalán nem új az online szerencsejáték
Vége a nyári szünetnek a fociban, ismét nagyon jó az ajánlat a sportfogadóknak, próbáld ki ingyenesen 1 hónapig mindhárom csoportunkat Vége a nyári szünetnek a fociban, ennek mi sportfogadók nagyon
Az Unibet megduplázza az üdvözlő sportfogadás bónuszát, sőt 60 ingyenes pörgetést is kapsz ha az alábbi linkről regisztrálsz
Tegnapi nagy szorzós szelvényünk nyerő volt ismét, csatlakozz ingyenesen 1 évig nagy szorzós csoportunkhoz, naponta 5 szorzós fölötti tippmix szelvények Tegnapi nagy szorzós szelvényünk nyerő volt ismét 5,22 szorzóval, harmadik
Egy újabb fantasztikus sorozat duplázó csoportunkban. Utolsó 8 duplázónkból 7 nyerő. Csatlakozz 1 évig ingyenesen duplázó csoportunkhoz. Ha első alkalommal vagy weboldalunkon, ajánljuk nézz körül weboldalunkon és csatlakozz facebook és
Készülj az új foci szezonra és csatlakozz ingyenesen 9 éves magyar sportfogadó közösségünkhöz Ha első alkalommal vagy weboldalunkon nagyon ajánljuk olvasd végig cikkünket, hogy jobban megismerkedj 9 éves magyar sportfogadó
Tegnapi nagyszorzós szelvényünk ismét nyerő volt, harmadik júniusban. Több, mint 5 egység profit nagyszorzós csoportunkban 8 nap alatt.  Tegnapi nagyszorzós szelvényünk ismét nyerő volt, már a harmadik júniusban. Nagyszorzós szelvényünkön
Nyerő volt tegnap minden tippünk, minden csoportunkban, csatlakozz ingyenesen 9 éves magyar sportfogadó közösségünkhöz Egy újabb fantasztikus nap tegnap ingyenes közösségünkben, abszolút összes tippünk nyerő volt tegnap ismét. Egy nagyon
Majdnem tökéletes hónap kezdés, közel 8 egység profit június első napján Mielőtt a tegnapi eredményeinkről beszélnénk, ha első alkalommal vagy weboldalunkon, ajánljuk nézz körül weboldalunkon és csatlakozz ingyenesen facebook bemutató
Júniusi akció, csatlakozz 1 évig ingyenesen 9 éves magyar sportfogadó közösségünkhöz Ha első alkalommal vagy weboldalunkon, nagyon ajánlom olvasd végig figyelmesen cikkünket, valamint csatlakozz facebook és telegram bemutató csoportunkhoz.  >>
Szuper akció, csatlakozz 1 évig ingyenesen duplázó, nagyszorzós vagy tőke kezelős csoportunkhoz Nyáron se szünetelünk, foci mérkőzésekben lesz részünk egész nyáron is pár nap kivételével, ezért egy új szuper akcióval