Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek
Gamble Responsibly
Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!
szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, nincs prémium csoport, nincs VIP csoport, egyszerüen szupertippek.com közösség, a tippmix tippeket a regisztrált tagok az intranet oldalon találják meg. 

Csatlakozz bármelyik csoportunkhoz ingyenesen 4 hónapig csak februárban érvényes akció

 

 

Amikor elindult közösségünk több, mint 8 éve azt igértük, hogy tisztességesek és korrektek leszünk, nem igérjük, hogy sportfogadó közösségünkben pár nap alatt meg fogsz gazdagodni, aki ilyent igér az hazudik, bármennyire is szeretnénk óriás és gyors jövedelmet a sportfogadásból, ez lehetetlen, aki ilyeneket igér annak egyetlen célja, hogy átverjen és a tagsági dijból megéljen. Amit mi igérni tudunk és amit be is tartottunk 8 éve, hogy ha betartod tanácsainkat te is kisebb, nagyobb profitot fogsz szerezni a sportfogadásból. Nem tudom melyik magyar tippadó közösség még büszkélkedhet azzal, hogy 8 év után, sehol nem irt róla senki egy rossz szót, az oka ennek nagyon egyszerü, amit mi igérünk azt be is tartottuk. Ahogy fennébb is irtuk, a teljes hitelesség kedvéért kövess minket instagramon és telegramon. 

 

 

>> KATT IDE ÉS CSATLAKOZZ FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ <<

 

>> KATT IDE ÉS CSATLAKOZZ TELEGRAM BEMUTATÓ CSOPORTUNKHOZ <<

 

 

 

Mit kell tudnod rólunk?

 

Elsősorban köszöntelek ha első alkalommal vagy weboldalunkon, az én nevem Andris több, mint 15 éve sportfogadok, közel 11 éve profi módon, tehát csak ezzel foglalkozok, ez évek során nemcsak a szupertippek.com közösségünkben voltak fantasztikus eredményeim, hanem pár nemzetközi sportfogadás 

bajnokságon is részt vettem, párszor dobogón is végeztem. Nem vagyok a világ legjobb tippadója, de egyetlen igazán profi magyar sportfogadónak bátran merem magam vallani. Sajnos már én sem élek Magyarországon, Belgiumban éltem le életem nagyrészét, de rólam ennyit, a továbbiakban közösségünkről fogok beszélni, a cikk végén pedig azt is elolvashatod, hogy kinek ajánlom és kinek nem közösségünket, igy elkerülve, hogy olyan sportfogadók bekerüljenek akik még tutti tippekről, fixed meccsekről vagy eféle baromságokról álmodoznak. 

 

 

Mi az amit nagyon fontos tudnod közösségünkről?

 

👉 nem kértünk soha pénzt a tippekért és nem is fogunk, igen kell egy regisztráció, azonban ezekből a regizésekből tippmix versenyeket rendezünk, amelyen minden tagunk részt vehet és ingyenes sportfogadás tőkét nyerhet. Ugyanakkor weboldalunk és a hirlevél fenntartása is költségekkel jár. Nem akarok meggazdagodni ezekből a regizésekből, mindig is nyiltan és őszintén bevallottam, hogy minden regizés után kapunk pár száz Ft jutalmat, amit a fentiekre költök, legtöbbször otthonról jövök pénzzel, hogy fentartsam a közösséget. Téged semmi módon nem befolyásol ha weboldalunkról regisztrálsz egy irodához, sőt az ingyenes tagság mellett, egy 100 %-os üdvözlő sportfogadás bónuszban is részesülsz, de erről többet olvashatsz a cikkünk további részében a csatlakozási lehetőségeknél.

 

👉 8 éve adunk naponta tippeket több száz magyar sportfogadónak. E sportfogadók több, mint 90 %-a évek óta közösségünkben maradt, hiszen bizonyitottuk, hogy a legjobb tippeket itt találja. 

 

👉 a tippeket már 1 nappal azelőtt elküldjük emailen vagy telegramon (ahogy neked könnyebb és kényelmesebb)

 

👉 a tippeket megjátszhatod úgy papiron, mint bármilyen internetes fogadóirda oldalán is

 

👉 a tippeken kivül abban is segitünk, hogy hogyan tedd az ajánlott szelvényeket és, hogy milyen sportfogadás stratégiát alkalmazz 

 

👉 3 csoportunk van: duplázó, tőke kezelős és a nagyszorzós csoportunk

 

👉 mindhárom csoportunk jóval profitos az évek során, de a továbbiakban mégis irunk pár szót mindegyik csoportunkról külön-külön

 

1️⃣ Duplázó csoportunk

 

Duplázó csoportunkban hétköznap 1, hétvégén 2 duplázót adunk sportfogadóinknak. A duplázó szelvényünk átlagszorzója 2,00 fölött van és a legtöbbször két foci mérkőzésből tevődik össze. Naponta azonos téttel ajánljuk tenni duplázónkat, azonban ha türelmetlenebb sportfogadó vagy és nagyobb kockázatot vállalsz játszhatsz akár tétemelős stratégiát is. 

Duplázó csoportunkban a hónapok 80 %-át profiton végeztük, ez ha naponta azonos téttel tetted duplázóinkat, ha tétemelőst játszodtál a profit sokkal nagyobb és gyorsabb.

 

2️⃣ Nagyszorzós csoportunk

 

Nagyszorzós csoportunk tagjaink, sportfogadóink kedvenc csoportja, ebben a csoportunkban naponta egy 5 fölötti átlag szorzós szelvényt adunk, legtöbbször e szelvényünk 3 foci mérkőzésből tevődik össze, maximum 4 foci eseményből. Stratégiánk ebben a csoportunkban is nagyon egyszerü, naponta azonos téttel ajánljuk tenni szelvényünket, ezt ha betartottad 2 hónap kivételével abszolút minden hónapunk profitos.

 

 

3️⃣ Tőke kezelős csoportunk (profi sportfogadó csoportunk)

 

Tőke kezelős csoportunkban naponta 1,2 maximum 3 egyes kötéses (single) tippet adunk, itt a tippeken kivül azt is ajánljuk, hogy a tőkéd hány százalékával tedd tippeinket. Ebben a csoportunkban a kockázat majdnem nulla, soha nem buktuk el a tőkénket, a nyerési arány 70 % körül van és azoknak a sportfogadóknak ajánljuk akik nem szeretnek kockáztatni. 

 

Februári akció, 4 hónapos ingyenes tagság bármelyik csoportunkban

01 februarie 2022

>> KATT IDE ÉS VEDD FEL AZ UNIBET BÓNUSZOKAT <<

Februári szuper akció

Regisztrálj az alábbi bannerről, regisztrációs gombról a 22bet magyar felülettel és ügyfélszolgálattal rendelkező fogadóiroda oldalára, fizess be legalább 3 799 Ft-ot és 4 hónapos ingyenes tagságot kapsz bármelyik csoportunkhoz (duplázó, nagyszorzós vagy tőke kezelős), amelyiket te választod. A 4 hónapos ingyenes tagságon kivül egy 100 %-os üdvözlő sportfogadás bónuszban is részesülsz 35 000 Ft-ig. A teljes befizetett összeg a tiéd marad, nem vagy kötelezve, hogy a mi tippeinket játsszd amig nem győződsz meg eredményeinkről, igy abszolút semmit nem kockáztatsz.

 

A 22bet irodához 2021-ben a legtöbb új magyar sportfogadó regisztrált. Kiemelkedik nagyon jól müködő mobilos applikációjával, legjobb szorzókkal, valamint nagyon jó bónusz ajánlattal. 

>>22BET REGISZTRÁCIÓ ITT 35 000 Ft TIPPMIX BÓNUSZ <<

Ha megtörtént a regisztráció, töltsd ki az alábbi ürlapot vagy irj emailt az intranet@szupertippek.com email cimre és tudasd velünk, hogy melyik csoportunkat szeretnéd ingyenesen kipróbálni 3 hónapig. A tippeket kaphatod telegramon vagy emailen. 

KAPCSOLATI ÜRLAP
Üzeneted tartalma
KÜLDÉS
KÜLDÉS
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Összes ingyenes csatlakozási lehetőség

 

 

Ha már van számlád a 22bet irodánál vagy más sportfogadó oldalt vagy akár online kaszinót szeretnél, úgy döntöttünk, hogy még több ingyenes csatlakozási lehetőséget adunk nektek. Mielőtt bemutatnánk ezeket, mégegyszer ismételjük, hogy a teljes befizetett összeg a tiéd marad, sőt egy 100 %-os üdvözlő bónuszban is részesülsz és, hogy nem vagy kötelezve játszani a tippeinket amig nem győződsz meg eredményeinkről, igy a kockázat abszolút nulla és te is meggyőződhetsz, hogy miért vagyunk a legjobb magyar sportfogadó közösség közel 9 éve.

 

Azért, hogy 4 hónapig ingyenes hozzáférést kapj bármelyik csoportunkhoz (duplázó, nagyszorzós vagy tőke kezelős) semmi mást nem kell tenned csak regisztrálnod kell a cikkben található bannerről vagy regisztrációs gombról az alábbi fogadóiroda vagy online kaszinó bármelyikéhez és befizetned a feltüntetett minimális összeget. Ha megtörtént a regisztráció irj emailt az intranet@szupertippek.com email cimre vagy töltsd ki a cikkben található ürlapot,amelyben ird be nekünk, hogy hová regisztráltál, melyik csoportunkat választod (duplázó, nagyszorzós vagy tőke kezelős) és, hogy emailen vagy telegramon szeretnéd kapni a tippeket. 

 

Lehetséges fogadóirodák, online sportfogadó oldalak: unibet, bwin, wazamba, rabona, sportaza, betinia - min. befizetés 7 999 Ft

 

Lehetséges online kaszinók: 7signs, cadoola, 5gringos - min. befizetés 7 999 Ft

>>SPORTAZA REGISZTRÁCIÓ ITT

>>WAZAMBA REGISZTRÁCIÓ ITT

>>UNIBET REGISZTRÁCIÓ ITT

>>RABONA REGISZTRÁCIÓ ITT

>>BETINIA REGISZTRÁCIÓ ITT

>>BWIN REGISZTRÁCIÓ ITT

>>7SIGNS REGISZTRÁCIÓ ITT

>>CADOOLA REGISZTRÁCIÓ ITT

>>5GRINGOS REGISZTRÁCIÓ ITT

Ha megtörtént a regisztráció töltsd ki az alábbi ürlapot vagy irj emailt az intranet@szupertippek.com email cimre, amelyben ird meg, hogy hová regisztráltál, melyik csoportunkat szeretnéd kipróbálni 4 hónapig ingyenesen (duplázó, nagyszorzós vagy tőke kezelős) és, hogy emailen vagy telegramon szeretnéd kapni a tippeket.

KAPCSOLATI ÜRLAP
Üzeneted tartalma
KÜLDÉS
KÜLDÉS
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Kinek ajánlom és kinek nem ajánlom 8 éves ingyenes magyar tippmix közösségünket?

 

Ajánljuk azoknak a sportfogadóknak:

 

✅ akik ki szeretnék egésziteni jövedelmüket a sportfogadásból

 

✅ akik megunták, hogy átverjék

 

✅ akik nem akarnak fizetni tippekért

 

✅ akik reális statisztikákat szeretnének

 

✅ akik tanulni szeretnének 

 

Nem ajánljuk azoknak a sportfogadóknak:

 

❌ akik tutti tippekről, bundamérkőzésekről, fixed meccsekről álmodoznak, ilyen nem létezik, de rengeteg ilyen kamu csoportot találsz, akik szivesen átvernek

 

❌ akiknek nincs türelmük és azonnali meggazdagodásról álmodoznak, a sportfogadás, főleg a profi sportfogadás hosszú távú futam, minden tippadónak vannak rossz sorozatai, a végén az lesz a győztes aki türelmes és hosszú távú profitot szeretne

Legőrültebb és legelőnyesebb ingyenes csatlakozási lehetőség 1 évig összes csoportunkhoz, 9 év alatt soha nem volt ilyen ajánlatunk (az ajánlat csütörtök 18 órától péntek 23:59-ig érvényes csak) Ha első alkalommal
Regisztrálj weboldalunkról bármelyik magyar felülettel rendelkező fogadóirodához, aktiválj egy üdvözlő sportfogadás bónuszt és nyerhetsz egy Samsung Galaxy S22 Ultra 5G okostelefont Minden új regisztrálással és bónusz aktiválással egy sorsjegyet kapsz
Speciális VB csoportunk az ingyenes tippeken kivül egy tippversennyel is jön, ahol egy okostelefont nyerhetsz, valamint ingyenes sportfogadás tőkét is
Fantasztikus hónap kezdés novemberben is nagy szorzós csoportunkban, utolsó 6 hónapból 5 profitos volt nagy szorzós csoportunkban, csatlakozz ingyenesen Tegnapi nagy szorzós szelvényünk ismét nyerő volt, ez már a 4.ik
Mindhárom ajánlott szelvényünk nyerő volt tegnap, csatlakozz ingyenesen mindhárom csoportunkhoz 3 hónapig Miután november első napján nyerő volt duplázó és tőke kezelős szelvényünk, tegnap egy mégjobb napunk volt hiszen mindhárom
Októberben 5 csoportunkból 4 profitos volt, próbáld ki bármelyik csoportunkat ingyen 3 hónapig 9 év után már nem meglepetés, hogy 5 csoportunkból 4 csoportunkat profittal végeztük októberben, tehát profittal végeztük
21 ezer eurót nyert egyik olvasónk, olvasd el szerencsés olvasónk rövid történetét Habár az alábbi szerencsés olvasónk története nem a sportfogadásról szól, mi nagyon örülünk neki és úgy döntöttünk, hogy
Egy újabb fantasztikus sorozat nagy szorzós csoportunkban, utolsó 7 szelvényünkből 4 nyerő. Csatlakozz 6 hónapig ingyenesen nagy szorzós csoportunkhoz. Ahogy utolsó fél évben, ebben a hónapban is nagyon jól megy
Egy fantasztikus szombati nap 9 éves ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben. Próbáld ki 1 hónapig ingyenesen duplázó, nagy szorzós és tőke kezelős csoportunkat.
Októberi akció, csatlakozz ingyenesen 9 éves magyar tippmix közösségünkhöz 9 éves tapasztalatunk után már nagyon jól tudjuk, hogy sajnos a sportfogadók nagyrésze a hosszúra sikerült cikkeket, irásainkat nem olvassák végig,
Már a hónap második napján megvan az első nyerő nagy szorzós szelvényünk, egyik sportfogadónk nagyon szépen nyert vele, csatlakozz 1 évig ingyenesen nagy szorzós csoportunkhoz
Szuper akció, próbáld ki 2 hónapig mindhárom csoportunkat ingyenesen vagy egyiket 1 évig (az akció szeptember 30-ig érvényes) Ha első alkalommal vagy weboldalunkon ajánljuk olvasd végig cikkünket, nézz körül weboldalunkon
100 %-os nyerési arány eddig augusztusban duplázó csoportunkban. Csatlakozz 1 évig ingyenesen duplázó csoportunkhoz.  Tegnapi duplázónk ismét nyerő volt, igy továbbra is 100 %-os nyerési arányunk van duplázó csoportunkban.  Ha
Új magyar fogadóiroda, főleg azoknak a sportfogadóknak ajánljuk akik mobilról sportfogadnak Az IVIBET egy teljesen új magyar felülettel rendelkező online fogadóiroda, azonban a cég egyáltalán nem új az online szerencsejáték
Vége a nyári szünetnek a fociban, ismét nagyon jó az ajánlat a sportfogadóknak, próbáld ki ingyenesen 1 hónapig mindhárom csoportunkat Vége a nyári szünetnek a fociban, ennek mi sportfogadók nagyon
Az Unibet megduplázza az üdvözlő sportfogadás bónuszát, sőt 60 ingyenes pörgetést is kapsz ha az alábbi linkről regisztrálsz
Tegnapi nagy szorzós szelvényünk nyerő volt ismét, csatlakozz ingyenesen 1 évig nagy szorzós csoportunkhoz, naponta 5 szorzós fölötti tippmix szelvények Tegnapi nagy szorzós szelvényünk nyerő volt ismét 5,22 szorzóval, harmadik
Egy újabb fantasztikus sorozat duplázó csoportunkban. Utolsó 8 duplázónkból 7 nyerő. Csatlakozz 1 évig ingyenesen duplázó csoportunkhoz. Ha első alkalommal vagy weboldalunkon, ajánljuk nézz körül weboldalunkon és csatlakozz facebook és
Készülj az új foci szezonra és csatlakozz ingyenesen 9 éves magyar sportfogadó közösségünkhöz Ha első alkalommal vagy weboldalunkon nagyon ajánljuk olvasd végig cikkünket, hogy jobban megismerkedj 9 éves magyar sportfogadó
Tegnapi nagyszorzós szelvényünk ismét nyerő volt, harmadik júniusban. Több, mint 5 egység profit nagyszorzós csoportunkban 8 nap alatt.  Tegnapi nagyszorzós szelvényünk ismét nyerő volt, már a harmadik júniusban. Nagyszorzós szelvényünkön
Nyerő volt tegnap minden tippünk, minden csoportunkban, csatlakozz ingyenesen 9 éves magyar sportfogadó közösségünkhöz Egy újabb fantasztikus nap tegnap ingyenes közösségünkben, abszolút összes tippünk nyerő volt tegnap ismét. Egy nagyon
Majdnem tökéletes hónap kezdés, közel 8 egység profit június első napján Mielőtt a tegnapi eredményeinkről beszélnénk, ha első alkalommal vagy weboldalunkon, ajánljuk nézz körül weboldalunkon és csatlakozz ingyenesen facebook bemutató
Júniusi akció, csatlakozz 1 évig ingyenesen 9 éves magyar sportfogadó közösségünkhöz Ha első alkalommal vagy weboldalunkon, nagyon ajánlom olvasd végig figyelmesen cikkünket, valamint csatlakozz facebook és telegram bemutató csoportunkhoz.  >>
Szuper akció, csatlakozz 1 évig ingyenesen duplázó, nagyszorzós vagy tőke kezelős csoportunkhoz Nyáron se szünetelünk, foci mérkőzésekben lesz részünk egész nyáron is pár nap kivételével, ezért egy új szuper akcióval
Tegnapi duplázónk ismét nyerő volt, utolsó 23 duplázónkból 18 nyerő Folytatódik fantasztikus sorozatunk duplázó csoportunkban, utolsó 23 duplázónkból 18 nyerő, közel 14 egység profit utolsó 18 nap ingyenes duplázó csoportunkban.
Tegnapi nagyszorzós szelvényünk nyerő volt, csatlakozz ingyenesen 9 hónapig nagyszorzós csoportunkhoz Mivel utolsó cikkeink kicsit hosszúra sikerültek, sajnos nagyrésze a sportfogadóknak nem olvasta, ezért a cikkünket nagyon rövidre próbáljuk összehozni,
Tegnapi mindkét duplázónk nyerő volt ismét, folytatjuk hihetetlen sorozatunkat, utolsó 13 duplázónkból 12 nyerő Egy újabb fantasztikus sorozat duplázó csoportunkban, utolsó 13 duplázónkból 12 nyerő, már 1 héttel április előtt
Több, mint 36 egység profit áprilisban, csatlakozz ingyenesen 9 hónapig 9 éves magyar sportfogadó közösségünkhez Tegnap egy újabb sikeres hónapot zártunk le 9 éves ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben. Összesen több,
Tegnapi duplázónk nyerő volt ismét, már jó pár napja biztosak vagyunk, hogy duplázó csoportunk is profitos áprilisban Egy újabb fantasztikus sorozat duplázó csoportunkban, utolsó 9 duplázónkból 8 nyerő, már 1
Tegnapi duplázónk nyerő volt ismét, már jó pár napja biztosak vagyunk, hogy duplázó csoportunk is profitos áprilisban Egy újabb fantasztikus sorozat duplázó csoportunkban, utolsó 7 duplázónkból 6 nyerő, már 1
Tegnap egy újabb nyerő nagyszorzós szelvény, ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben, igy már 1 héttel április vége előtt tudjuk, hogy április profitos lesz nagyszorzós csoportunkban (de nagyon jó a statisztikánk duplázó,
Ismét 100 %-os nyerési arány tegnap. Nyerő volt: nagyszorzós, duplázó és tőke kezelős szelvényünk is. Olvasd végig cikkünket és csatlakozz te is ingyenes magyar sportfogadó közösségünkhez Tudjuk, hogy a tippadó
Folytatódik fantasztikus sorozatunk nagyszorzós csoportunkban, utolsó 5 nagyszorzós szelvényünkből 4 nyerő, csatlakozz 6 hónapig ingyenesen nagyszorzós csoportunkhoz Tegnapi nagyszorzós szelvényünk ismét nyerő volt, utolsó 5 nagyszorzós szelvényünkből 4 nyerő. A
Tökéletes hét kezdés összes csoportunkban, abszolút minden tippünk nyerő volt ismét tegnap Ha első alkalommal vagy weboldalunkon a következőket ajánljuk: nézz körül weboldalunkon katt ide és csatlakozz ingyenes facebook csoportunkhoz
Közel 23 egység profit 2 nap alatt ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben Mivel észleltük, hogy sajnos a hosszú cikkeket a legtöbb sportfogadó nem olvassa el, ezt a cikket próbáljuk minél rövidebben
Egy újabb fantasztikus nap tegnap 9 éves ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben, nyerő volt abszolút összes tippünk összes csoportunkban, egyetlen nap alatt közel 10 egység profit, csatlakozz te is ingyenesen fél
Utolsó 5 duplázónk nyerő sorozatban, csatlakozz ingyenesen 9 éves magyar sportfogadó közösségünkhez Egy újabb fantasztikus sorozat duplázó csoportunkban, utolsó 5 duplázónk nyerő sorozatban, áprilisben 8 duplázónkból(hétévégén két duplázónk van) 6
Próbáld ki fél évig ingyenesen 9 éves magyar sportfogadó közösségünket Egy újabb sikeres hónap után vagyunk 9 éves magyar sportfogadó közösségünkben, sikerült profittal végeznünk márciust is. Ha első alkalommal vagy
Abszolút összes csoportunk profitos volt hétvégén 9 éves ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben Ha első alkalommal vagy weboldalunkon ajánljuk nézz körül weboldalunkon vagy csatlakozz ingyenes facebook csoportunkhoz és ha kérdésed van
16 tippünkből 14 nyerő tőke kezelős csoportunkban márciusban, csatlakozz ingyenesen Fantasztikusan kezdtük márciust tőke kezelős csoportunkban, 12 nap alatt 16 tippet ajánlottunk ebből 13 nyerő volt, 1 tippre visszakaptuk a
Nyerő volt tegnap nagyszorzós szelvényünk, duplázó szelvényünk és tőke kezelős tippünk is, tehát abszolút összes ajánlott tippünk, naponta ingyenesen 9 éve Egy újabb fantasztikus nap tegnap 9 éves ingyenes magyar
Fantasztikus hónap kezdés tőke kezelős csoportunkban márciusban, 88,88 % nyerési arány, csatlakozz ingyenesen Fantasztikusan kezdtük márciust tőke kezelős csoportunkban, 7 nap alatt 10 tippet ajánlottunk ebből 8 nyerő volt, 1
Az 1bet (figyelem, ne téveszd összes az 1xbet-el, a két irodának semmi köze egymáshoz, habár a név tévedésbe hozhat) a szupertippek.com új partnerirodája, 11 éves tapasztalattal rendelkező online fogadóiroda magyar
9 éve naponta a legjobb tippeket adjuk több száz magyar sportfogadónak, próbáld ki te is közösségünket ingyenesen 9 hónapig Márciusban ünnepeljük 9 éves szülinapunkat, 9 éve naponta a legjobb tippeket
Tegnapi duplázónk nyerő volt ismét, így már egy héttel február vége előtt biztosak vagyunk, hogy februárt is profittal végezzük duplázó csoportunkban (attól függetlenül, hogy mi történik a hónap hátralevő részében)
10 € exkluzív befizetés nélküli bónusz magyar játékosoknak A Nordis online kaszinó és sportfogadás oldal egy újabb akcióval várja a magyar kaszinó játékosokat, 10 € befizetés nélküli kaszinó bónusszal, amelyet
Szeretnél csatlakozni 9 éves magyar tippmix csoportunkhoz, de nem szeretnél regisztrálni egy új fogadóirodához? Olvasd végig a cikket figyelemmel és megkapod a megoldást! Naponta rengeteg olyan üzenetet kapunk, hogy szeretnétek
Tegnapi nagyszorzós szelvényünk nyerő volt ismét, harmadik sorozatban, naponta 5 átlag szorzó fölötti tippmix szelvények, próbáld ki ingyenesen 4 hónapig Tegnapi nagyszorzós szelvényünk ismét nyerő volt és ez egy fantasztikus
Új fogadóiroda Magyarországon, minimum befizetés csak 500 Ft, 39 000 Forint üdvözlő sportfogadás bónusz, PariPesa fogadóiroda Egy új sportfogadási oldal jelent meg Magyarországon, azonban nem új Európában, hiszen a Paripesa
Utolsó 6 duplázónból 5 nyerő duplázó csoportunkban, fantasztikus eredmények februárban is duplázó csoportunkban, csatlakozz 4 hónapig ingyenesen Tegnap egy újabb fantasztikus napunk volt 8 éves ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben, nyerő
Egy újabb fantasztikus nap tegnap 8 éves ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben, nyerő volt tegnap mindkét duplázónk, tőke kezelős tippünk, martingale szelvényünk és két single tippünk Habár tegnap majdnem minden csoportunkban
Új akció, próbáld ki mindhárom (duplázó, nagyszorzós és tőke kezelős) csoportunkat 1 hónapig ingyenesen (az akció február 28-ig érvényes) Habár egyik legrégibb magyar sportfogadó közösség vagyunk, tudjuk, hogy még vannak
Fantasztikusan kezdtük a hetet, minden tippünk nyerő volt minden csoportunkban, csatlakozz ingyenesen 4 hónapig duplázó, nagyszorzós vagy tőke kezelős csoportunkhoz Egy újabb fantasztikus nap tegnap 8 éves ingyenes magyar sportfogadó
100 %-os nyerési arány február első két napjában duplázó és tőke kezelős csoportunkban, csatlakozz bármelyik csoportunkhoz ingyenesen 4 hónapig
Csatlakozz bármelyik csoportunkhoz ingyenesen 4 hónapig csak februárban érvényes akció Amikor elindult közösségünk több, mint 8 éve azt igértük, hogy tisztességesek és korrektek leszünk, nem igérjük, hogy sportfogadó közösségünkben pár
Utolsó 7 duplázónkból 6 nyerő, csatlakozz te is ingyenesen 6 hónapig duplázó csoportunkhoz, olvasd végig a cikket és tudd meg hogyan Tegnapi duplázónk ismét nyerő volt, egy újabb fantasztikus sorozat
Legjobb fogadóirodák és sportfogadás bónuszok 2022-ben Ebben a cikkünkben megtudhatod, hogy melyek a legjobb fogadóirodák és sportfogadás bónuszok 2022-ben a magyar sportfogadóknak. Ha tényleg azt szeretnénk, hogy sikeresek legyünk a
Szuper akció, 8 éves magyar sportfogadó közösségünkben, próbáld ki ingyenesen duplázó csoportunkat 6 hónapig Egy újabb akcióval jövünk az év elején, ezúttal duplázó csoportunkban. Most te is nagyon könnyen kipróbálhatod
Elsősorban Boldog Új Évek kivánunk minden régi és új olvasónknak, sportfogadónknak. Egy új igéretes év elején vagyunk, természetesen mi folytatjuk közel 9 éves munkánkat és 2022-ben is a legjobb ingyenes
Tegnapi duplázónk nyerő volt ismét, 4.ik sorozatban, csatlakozz 1 évig ingyenesen duplázó csoportunkhoz 8 éve naponta a legjobb duplázó tippmix tippeket adjuk több száz magyar sportfogadónak, tegnap egy újabb nyerő
Karácsonyi akció, próbáld ki összes tippmix csoportunkat ingyenesen március 1-ig Ha első alkalommal vagy weboldalunkon nézz körül weboldalunkon vagy katt ide és olvass többet 8 éves magyar sportfogadó közösségünkről. Ugyanakkor
Szerezz 4 000 Ft-os FREEBET-et (ingyenes fogadást) a Wazambánál A Wazamba már évek óta ismerős főleg a magyar kaszinó játékosoknak, azonban már több, mint 2 hónapja a Wazambánál nemcsak kaszinó
Megkezdődött az Unibetnél az Adventi sportfogadás és kaszinó  kalendárium, minden nap új sportfogadás/kaszinó bónusz csak regisztrált játékosoknak Egészen Karácsonyig naponta szuper meglepetések várnak rád az Unibet adventi kalendáriumában. Tarts velünk
8 éve naponta a legjobb tippeket adjuk Magyarországon több száz magyar sportfogadónak, használd ki decemberi akciónkat és csatlakozz ingyenesen bármelyik/összes csoportunkhoz Mielőtt decemberi akciónkról beszélünk, a továbbiakban egy rövid bemutatót
Egy nyerő nagyszorzós szelvénnyel kezdtük decembert, tegnapi nagyszorzós szelvényünk nyerő volt, jóval 5 fölötti szorzóval, csatlakozz nagyszorzós csoportunkhoz 1 évig ingyenesen  Decembert egy nyerő nagyszorzós szelvénnyel kezdtük. Nagyszorzós csoportunkban naponta
Tegnapi nagyszorzós szelvényünk ismét nyerő volt, 5 fölötti szorzóval, egyetlen hónap kivélelével abszolút minden hónapunk profitos, csatlakozz ingyenesen 8 éves magyar tippmix közösségünkhöz te is, több száz  magyar sportfogadó Tegnapi
Használd ki black friday(fekete péntek) ajánlatunkat és csatlakozz ingyenesen 8 éves magyar sportfogadó közösségünkhez, ennél könnyebb többé soha nem lesz csatlakozni Ebben a cikkünkben nem fogunk sokat beszélni eredményeinkről, közösségünkről,
1500 € sportfogadás bónusz a Nordis kaszinó/sportfogadó oldalon magyar játékosoknak
Minden tippünk nyerő volt tegnap minden csoportunkban Habár a tegnapi sportfogadás ajánlat nem a legjobb volt, mivel elég kevés foci meccs volt, közösségünkben igy is sikerült egy újabb fantasztikus nap,
Tegnap ismét nyerő volt nagyszorzós szelvényünk, egyetlen hónap kivételével abszolút minden hónapban profitos nagyszorzós csoportunk, csatlakozz ingyenesen 1 évig Tegnapi nagyszorzós szelvényünk ismét nyerő volt, jóval 5 fölötti szorzóval. Nagyszorzós
Október is profitos volt összes csoportunkban, összesen több, mint 20 egység profitot szereztünk októberben Egy újabb sikeres hónapon vagyunk keresztül 8 éves magyar sportfogadó közösségünkben, mindhárom csoportunkat: duplázó, nagyszorzós és
Tegnap ismét minden tippünk nyerő volt minden csoportunkban, már jó pár nappal a hónap vége előtt tudjuk, hogy október is profitos 8 éves ingyenes magyar tippmix közösségünkben Egy újabb fantasztikus
Ha első alkalommal vagy weboldalunkon olvasd végig cikkünket, hogy mindent megtudj közösségünkről
Fantasztikus sorozat tőke kezelős csoportunkban, utolsó 10 tippünk nyerő sorozatban, próbáld ki 1 évig ingyenesen Egy újabb nagyszerü sorozat tőke kezelős (profi sportfogadó csoportunkban) utolsó 10 ajánlott tippünk nyerő zsinórban.
Szenzációs sorozat ingyenes tippmix csoportjainkban, utolsó 2 nap minden tippünk nyerő volt, 2 nap alatt 6 nyerő szelvény A keddi tökéletes nap után amikor mindhárom csoportunkban minden tippünk nyerő volt,
Egy újabb szenzációs nap tegnap 8 éves közösségünkben, abszolút minden tippünk nyerő volt, minden csoportunkban. Próbáld ki ingyenesen. Összesitve: ✅ nyertes volt nagyszorzós szelvényünk (nagyszorzós csoportunk egyetlen hónap kivételével minden
Naponta 5 szorzós fölötti ingyenes tippmix szelvények, egyetlen hónap kivételével abszolút minden hónapunk profitos Tegnapi nagyszorzós szelvényünk ismét nyerő volt 5,06 szorzóval. Nagyszorzós csoportunkban naponta 5 szorzós fölötti ingyenes tippmix
Szeptemberben profitos volt összes csoportunk, próbáld ki ingyenesen 1 hónapig közösségünket(duplázó, tőke kezelős és nagyszorzós csoportunkat) Mit kell tudnod közösségünkről? 8 éve naponta a legjobb tippeket adjuk Magyarországon, ezt nem
Minden hónap profitos nagyszorzós csoportunkban, egyetlen hónap kivételével, csatlakozz ingyenesen Egy újabb fantasztikus hónapot zártunk szeptemberben nagyszorzós csoportunkban, de nemcsak, hiszen abszolút mindegyik csoportunk profitos volt  szeptemberben, azonban ebben a
Szeptember is profitos nagyszorzós csoportunkban, egyetlen hónap kivételével abszolút minden hónapunk profitos, naponta ingyenesen Tegnap ismét nyerő volt nagyszorzós szelvényünk, jóval 5 fölötti szorzóval bármilyen irodánál is tetted szelvényünket, igy
Egy újabb hihetetlen nap ingyenes 8 éves magyar sportfogadó közösségünkben, abszolút minden tippünk nyerő volt, óriás nyeremények több száz magyar sportfogadónak Egy újabb fantasztikus héten vagyunk keresztül 8 éves ingyenes
Ismét 100 %-os nyerési arány tegnap, nyerő volt minden tippünk összes csoportunkban Ahogy 8 éve bizonyitjuk naponta több száz magyar sportfogadónak tegnap is bizonyitottuk, hogy a legjobb tippeket naponta ingyenesen
Nagyszorzós csoportunk egyetlen hónap kivételével, az összes profitos, próbáld ki ingyenesen 1 évig  Tegnap egy újabb nyerő nagyszorzós szelvényt pipáltunk ki, nagyszorzós csoportunkban abszolút minden nap 5 fölötti átlag szorzós
Egy újabb fantasztikus nap tegnap mindhárom csoportunkban, összes tippünk nyerő volt, próbáld ki ingyenesen 2 hónapig Tegnap mindhárom csoportunkban nyerő volt az összes tippünk, nagyszorzós szelvényünk, duplázó tippmix szelvényünk és