Sportfogadás, ingyenes tippmix tippek, tippmix kalkulátor, tuti tippek, legjobb sportfogadó oldalak, legális fogadóirodák,telegram tippmix tippek
Gamble Responsibly
Iratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról.
Küldés
Küldés
Köszönjük.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!
szupertippek.com

Nincs tagsági díj, nincs átverés, nincs prémium csoport, nincs VIP csoport, egyszerüen szupertippek.com közösség, a tippmix tippeket a regisztrált tagok az intranet oldalon találják meg. 

Több, mint 36 egység profit áprilisban, csatlakozz ingyenesen 9 hónapig 9 éves magyar sportfogadó közösségünkhez

 

Tegnap egy újabb sikeres hónapot zártunk le 9 éves ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben. Összesen több, mint 36 egység profitot szereztünk egyetlen hónap alatt 5 ingyenes csoportunkban. E cikkünkben elolvashatod az áprilisi eredményeink összefoglalóját, megtudhatod hogyan csatlakozhatsz májusban 9 hónapig ingyenesen bármelyik csoportunkhoz, valamint a leggyakrabban elhangzott kérdésekre is fogunk válaszolni. 

 

Áprilisi összefoglaló

 

5 csoportunkból 4 csoportunkban nagyon szép profitot szereztünk, egy hajszál hiányzott, hogy összes 5 csoportunkat profiittal végezzük, egyetlen minuszos csoportunk tőke kezelős csoportunk volt.

 

Statisztika április:
 
Duplázó csoport:+10,84 egység
Nagyszorzós csoport: +11,00 egység
Martingale: +9,04 egység
Válogatott single tippek: +6,44 egység
Tőke kezelős: -3,25 % (egységben -1,3 egység)
Összes profit:36,02 egység

Áprilisi összefoglaló, májusi ingyenes csatlakozási lehetőségek

01 mai 2022

10 000 HUF TIPPMIX BÓNUSZ


60 000 HUF KASZINÓ BÓNUSZ

+60 ingyenes pörgetés

✔️ magyar felület és ügyfélszolgálat

✔️ könnyen kezelhető felület

✔️ gyors kifizetések

✔️ legjobb iroda kezdőknek

SZEREZD MEG A BÓNUSZT ITT

Áprilisi eredményeink értelmezése, magyarázata

 

A tapasztaltabb sportfogadók könnyedén értelmezik fenti táblázatunkat, eredményeinket, azonban azok kedvéért akik még kezdők, a továbbiakban elmagyarázzuk, hogy mit is jelent 36 egység profit 1 hónap alatt. 

36 egység profit 1 hónap alatt minden tapasztalt sportfogadó tudja, hogy kiváló profit egyetlen hónap alatt, tudjuk más kamu tippadó oldalak ennél sokkal többet igérnek, de természetesen amikor a hónap végére értek nemhogy nincs meg az igért profit, hanem a legtöbbször jóval minuszon vagyunk. Mi 9 éve reális profitot segitünk termelni több száz magyar sportfogadónak annélkül, hogy pénzt kérnünk a tippekért. 

 

Mit jelent 36 egység profit?

 

36 egység profit azt jelenti, hogy a következő profitot szereztük áprilisban a következő napi téttel (tehát minden nap ugyanazzal a téttel tettük minden tippünket):

 

👉 10 000 Ft/napi téttel a profitunk 360 500 Ft volt

 

👉 5 000 Ft/napi téttel a profitunk 180 250 Ft volt

 

👉 2 000 Ft/napi téttel a profitunk 72 100 Ft volt

 

👉 1 000 Ft/napi téttel a profitunk 36 050 Ft volt

 

Egyáltalán nem számít közösségünkben,hogy mekkora tőkével rendelkezel. Rengeteg olyan sportfogadónk volt akik pár száz forinttal kezdték naponta és a hónapok elteltével, már több ezres, tízezres napi téttel teszik ma tippeinket az évek során szerzett profitból. Közösségünkben segítünk a tőkédet helyesen kezelni, így bármennyire is kezdő vagy nagyon könnyedén boldogulni fogsz te is.

 

Mit kell tudnod 9 éves ingyenes magyar sportfogadó közösségünkről?

 

 • a tippeket már 1 nappal azelőtt este elküldjük emailen vagy telegramon, ahogy neked kényelmesebb, így bőven van időd megjátszani (cikkünk végén megtudhatod, hogyan csatlakozhatsz ingyenesen közösségünkhez)

 

 • a tippeket megjátszhatod úgy papíron, mint bármilyen internetes fogadóirodánál is

 

 • 5 állandó csoportunk van, ezenkivül van az intranet oldalunk is, ahol van egy sportfogadó sulink, valamint ideiglenes projektjeink is vannak. Minden csoportunkról olvashatsz külön cikkünk további részében

 

 • több száz magyar elégedett sportfogadó van ma már közösségünkben

 

 

 •  a statisztikát közösségünkben naponta frissitjük és teljesen reális

 

Honnan tudom, hogy ez a csoport is nem átverés, mint az összes többi? Mi a garancia?

 

Nagyon de nagyon bátran merem állítani azt, hogy a legkorrektebb és legtisztességesebb magyar tippadó vagyok, rengeteg hibám van, azonban a korrektségemben és tiszességemben semmi kétségem nincs. 9 éves állandó munka után,tagjaink több, mint 98 %-a elégedett a tippekkel, facebook csoportunkban van egy szavazás ahol erről te is meggyőződhetsz, ugyanott rengeteg véleményt olvashatsz közösségünkről tagjainktól. 

 

Nagyon de nagyon ajánlom, hogy kövess minket ingyenesen facebook és telegram bemutató csoportunkban.

 

 

>> KATT IDE ÉS CSATLAKOZZ FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ <<

 

 

>> KATT IDE ÉS CSATLAKOZZ TELEGRAM CSOPORTUNKHOZ <<

 

 • facebook csoportunkban naponta megtalálod a nyerő szelvényeket, amelyeket tagjaink küldenek be nekünk, ha minimális logikád van akkor látod, hogy ugyanazok a tippek, más-más irodánál és más-más téttel vannak megjátszva

 

 • facebook csoportunkban megnézheted a szavazásunk eredményét, eddig több, mint 200 tagunk szavazott

 

 • facebook csoportunkban naponta követheted napi eredményeinket

 

Mi a garancia, hogy profitot fogok szerezni nálatok?

 

Közösségünk értelmes emberekhez szól és egy értelmes ember tudja, hogy egy olyan világban élünk, ahol abszolút semmi nem biztos, semmiféle befektetés, sőt még a tőzsde sem. Bárhová fektetjük be pénzünket létezik egy kockázat is, ha szerencsejátékról beszélünk akkor még nagyobb. 

Azonban garancia az, hogy 9 éve, évente 10-11 hónapot profittal végeztük, tehát a hónapok 90 %-a profitos közösségünkben és erről már több száz magyar sportfogadó meggyőződött. 

 

Azonban bátran merem állitani,hogy a legjobb eredményekkel levő tippadó oldal vagyunk, természetesen ha reális eredményekről beszélünk és nem igérgetésekről, tehát ha egyedül nem megy a sportfogadás és a legjobb és legkorektebb tippadó oldalt keresed akkör közösségünkben a helyed. 

 

Pár szó csoportjainkról

 

Ahogy fennébb is említettük 5 csoportunk van: duplázó, nagyszorzós, tőke kezelős, martingale és válogatott single tipp csoportunk. Utolsó 2 csoportunkhoz azonban csak akkor tudsz csatlakozni ha már benne vagy az első három csoportunk egyikében legalább. A martingale és válogatott single tipp csoportjainknak külön felületünk van. 

 

➡️ Duplázó csoportunk

 

Duplázó csoportunkban hétköznap 1 duplázót ajánlunk, szombaton és vasárnap pedig naponta 2 duplázót ajánlunk. A duplázók általában 2 foci mérkőzésből vannak összerakva. A kockázat ebben a csoportunkban minimális ha naponta azonos téttel teszed szelvényeinket. Ha többet kockáztatnál akkor játszhatsz tétemelős stratégiát is, azonban igy a kockázat is nagyobb. 

 

➡️ Tőke kezelős csoport

 

Tőke kezelős csoportunkban naponta 1,2 single tippet ajánlunk. Itt a tippek mellett azt is ajánljuk, hogy a tőkéd hány százalékával tedd a tippeket. Ezt a csoportot főleg azoknak ajánlom, akik hosszú távra terveznek és nem szeretnek kockáztatni. Itt majdnem semmi esély arra,hogy elbukd a tőkédet, azonban több hónapot is igénybe vehet, hogy akkora profitot szerezz, hogy érezd is. Inkább nagyobb tőkével rendelkező sportfogadóknak ajánlom e csoportunkat. 

 

➡️ Nagyszorzós csoport

 

Habár hosszú távon nagyszorzós csoportunk a legprofitosabb, itt vedd figyelembe, hogy mivel napi 5 fölötti átlag szorzóról beszélünk, nagyon összejöhet az is, hogy több hét is minuszos lesz egymás után. Ebben  a csoportunkban az lesz sikeres aki nagyon türelmes és nem adja fel pár nap után. Nagyszorzós csoportunkban naponta 3 foci mérkőzésből összeállitott 5 átlag szorzós fölötti tippmix szelvényt ajánlunk, e szelvényeinket naponta azonos téttel ajánljuk tenni.

 

Kihez szól közösségünk, kinek ajánljuk, hogy csatlakozzon hozzánk?

 

✅ akik megunták az igérgetéseket és, hogy fizessenek a tippekért

 

✅ akik reális, naponta frissülő statisztikát szeretnének

 

✅ egyaránt kezdő és már tapasztalt sportfogadóknak akik tanulni szeretnének egy olyan profi sportfogadótól aki csak sportfogadással foglalkozik több, mint 15 éve

 

✅ azokhoz akik reális profitot szeretnének szerezni hosszú távon a sportfogadásból és nem csak pár napra van tervük, a sportfogadás hosszú távú futam és nem 1,2 napról szól 

 

✅ azoknak akik tudják, hogy nincsenek tutti tippek, bundamérkőzések, fixed meccsek vagy ehhez hasonló baromságok

 

Tippmix tanácsaim ingyenesen azoknak is akik nem akarnak közösségünkhez csatlakozni

 

9 év alatt rengeteg baromságot, hülyeséget hallottam a sportfogadásról, egyesek fantáziája, képzelet ereje egyszerüen kiakaszt. Nagyon sok sportogadónak akkora a fantáziája, hogy azt képzeli, hogy léteznek azok a csoda tippadók akik naponta csak nyerő tippeket adnak, sőt akkora szorzóval, hogy pár száz forinttal napok alatt milliókat nyerhetnek. Használd kicsit a logikádat (ha van ilyen), ha ez ilyen könnyen müködne, akkor a világon már senki nem dolgozna, hanem mindenki milliomos lenne a sportfogadásból,természetesen ha lennének még fogadóirodák, mert ha ilyen könnyen menne akkor már rég csődöt mondtak volna. Vagy azt képzeled, hogy te okosabb vagy és te rátalálsz az ilyen tippadókra? Dehogy, akik ilyeneket igérnek, a legtöbben függők és a hiszékeny, buta embereket próbálják átverni, ilyen olyan hamisitott szelvényekkel. 

 

De akkor lehet nyerni a sportfogadásból?

 

Természetesen igen, saját tapasztalatomból beszélek, évek óta csak sportfogadással foglalkozok és ebből élek, azonban ezt nem azt jelenti, hogy nincsenek minuszos napjaim, heteim, sőt nagyon ritkán minuszos hónapom is van.

 

Pár tanácsom röviden

 

 • soha ne tegyél egy szelvényre több, mint 2,3 mérkőzést, sőt ajánlom játssz singleben (egyes kötésben)

 

 • tanuld meg kezelni a tőkédet, ha egy rossz sorozat esetén azonnal próbálod visszaszerezni azt amit az előző napokban elbuktál, nagyon valószinü, hogy az egész tőkédet elfogod bukni

 

 • ne pár napra tüzz ki célokat, célozz hosszú távra (legalább pár hónap)

 

 • soha ne kockáztass nagyobb összeget, mint amennyit megengedsz elvesziteni, ha nem ezt teszed, egy lépésre vagy te is a függőségről

 

 • vezess statisztikát, ird papirra, excelbe, időnként elemezd tippeidet, igy megtudod, hogy hol tévedtél és ezt a jövőben orvosolhatod

 

 • játssz online, interneten. Az internetes fogadóridáknál sokkal nagyobbak a szorzók, a fogadási kinál, élőben fogadhatsz , sőt első befizetésed minden online fogadóiroda megduplázza, igy már startból dupla tőkével indulsz

 

Hogyan csatlakozhatsz ingyenesen 9 hónapig közösségünkhez?

 

Azért, hogy ingyenesen megkapd bármelyik csoportunkat 9 hónapig (duplázó, nagyszorzós vagy tőke kezelős) semmi mást nem kell tenned csak regisztrálnod kell cikkünkből az alábbi magyar felületettel rendelkező fogadóiroda bármelyikéhez és befizetned a feltüntetett minimális összeget, ha összes 3 csoportunk érdekel akkor 2 új regisztrációra van szükséged. A piros regisztrációs gombra kell kattintani és úgy regisztrálni.

 

A  teljes befizetett összeg a tiéd marad, sőt egy 100 %-os üdvözlő sportfogadás bónuszban is részesülsz. Ha teheted nagyon ajánlom, hogy fizess be nagyobb összeget, hogy nagyobb üdvözlő bónuszban részesülj.

 

Nem kockáztatsz abszolút semmit, igy ingyenesen meggyőződhetsz, hogy miért vagyunk 9 éve a legjobb és legtisztességesebb magyar sportfogadó közösség, nem vagy kötelezve a tippeinket játszanod a befizetett összegből, sportfogadás tőkére amúgy is szükséged van, tehát téged semmiféle képpen nem befolyásol a regisztráció negativan.  

 

Ha megtörtént a regisztráció és a számla aktiválása semmi mást nem kell tenned csak emailt kell irnod az intranet@szupertippek.com email cimre vagy töltsd ki a cikkben található kapcsolati ürlapot, amelyben tudasd velünk, hogy emailen vagy telegramon szeretnéd naponta kapni a tippeket és melyik csoportunkat választod. 

 

Lehetséges irodák és szükséges minimum befizetés (csak az új regisztrációkat tudjuk figyelembe venni, amelyek a cikkből történnek):

 

Miért kell a regisztráció?

 

Habár tudom, hogy weboldalunk nem úgy néz ki ahogy szeretném, profi sportfogadó vagyok és nem programozó, mégis bizonyos költségekkel jár weboldalunk és a hirlevél fenntartása. Minden regizésért kapunk pár száz forintot és ebből fedezzük ezeket a költségeket. Téged semmiféle képpen nem befolyásol egy új regisztráció negativan. Sportfogadás tőkére amúgy is szükséged van, ahogy fennébb is irtuk a teljes befizetett összeg a tiéd marad, sőt üdvözlő sportfogadás bónuszban is részesülsz. Nem kérünk pénzt a tippekért, tehát a regisztrációval legalább elvárjuk támogasd közösségünket, ha nem vagy hajlandó ennyire sem, akkor megkérünk,hogy ne zavarj.

 

-22bet: minimum befizetés 4 999 Ft

- unibet: minimum befizetés 5 999 Ft (csak az új regisztrációk érvényesek, tehát ha már van Unibet számlád akkor egy másik irodához kell regisztrálnod)

- 1bet, campobet, rabona: minimum befizetés 9 999 Ft

- bwin: minimum befizetés 14 999 Ft

 

22BET REGISZTRÁCIÓ ITT

UNIBET REGISZTRÁCIÓ ITT

CAMPOBET REGISZTRÁCIÓ

RABONA REGISZTRÁCIÓ ITT

BWIN REGISZTRÁCIÓ ITT

1BET REGISZTRÁCIÓ ITT

Ha megtörtént a regisztráció és a befizetés a fenti irodák bármelyikéhez irj emailt az intranet@szupertippek.com email cimre vagy töltsd ki az alábbi ürlapot, amelyben tudasd velünk melyik irodához regisztráltál és, hogy emailen vagy telegramon szeretnéd kapni a tippeket és melyik csoportunkat választod duplázó, nagyszorzós vagy tőke kezelős. 

KAPCSOLATI ÜRLAP
Üzeneted tartalma
KÜLDÉS
KÜLDÉS
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!
Legőrültebb és legelőnyesebb ingyenes csatlakozási lehetőség 1 évig összes csoportunkhoz, 9 év alatt soha nem volt ilyen ajánlatunk (az ajánlat csütörtök 18 órától péntek 23:59-ig érvényes csak) Ha első alkalommal
Regisztrálj weboldalunkról bármelyik magyar felülettel rendelkező fogadóirodához, aktiválj egy üdvözlő sportfogadás bónuszt és nyerhetsz egy Samsung Galaxy S22 Ultra 5G okostelefont Minden új regisztrálással és bónusz aktiválással egy sorsjegyet kapsz
Speciális VB csoportunk az ingyenes tippeken kivül egy tippversennyel is jön, ahol egy okostelefont nyerhetsz, valamint ingyenes sportfogadás tőkét is
Fantasztikus hónap kezdés novemberben is nagy szorzós csoportunkban, utolsó 6 hónapból 5 profitos volt nagy szorzós csoportunkban, csatlakozz ingyenesen Tegnapi nagy szorzós szelvényünk ismét nyerő volt, ez már a 4.ik
Mindhárom ajánlott szelvényünk nyerő volt tegnap, csatlakozz ingyenesen mindhárom csoportunkhoz 3 hónapig Miután november első napján nyerő volt duplázó és tőke kezelős szelvényünk, tegnap egy mégjobb napunk volt hiszen mindhárom
Októberben 5 csoportunkból 4 profitos volt, próbáld ki bármelyik csoportunkat ingyen 3 hónapig 9 év után már nem meglepetés, hogy 5 csoportunkból 4 csoportunkat profittal végeztük októberben, tehát profittal végeztük
21 ezer eurót nyert egyik olvasónk, olvasd el szerencsés olvasónk rövid történetét Habár az alábbi szerencsés olvasónk története nem a sportfogadásról szól, mi nagyon örülünk neki és úgy döntöttünk, hogy
Egy újabb fantasztikus sorozat nagy szorzós csoportunkban, utolsó 7 szelvényünkből 4 nyerő. Csatlakozz 6 hónapig ingyenesen nagy szorzós csoportunkhoz. Ahogy utolsó fél évben, ebben a hónapban is nagyon jól megy
Egy fantasztikus szombati nap 9 éves ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben. Próbáld ki 1 hónapig ingyenesen duplázó, nagy szorzós és tőke kezelős csoportunkat.
Októberi akció, csatlakozz ingyenesen 9 éves magyar tippmix közösségünkhöz 9 éves tapasztalatunk után már nagyon jól tudjuk, hogy sajnos a sportfogadók nagyrésze a hosszúra sikerült cikkeket, irásainkat nem olvassák végig,
Már a hónap második napján megvan az első nyerő nagy szorzós szelvényünk, egyik sportfogadónk nagyon szépen nyert vele, csatlakozz 1 évig ingyenesen nagy szorzós csoportunkhoz
Szuper akció, próbáld ki 2 hónapig mindhárom csoportunkat ingyenesen vagy egyiket 1 évig (az akció szeptember 30-ig érvényes) Ha első alkalommal vagy weboldalunkon ajánljuk olvasd végig cikkünket, nézz körül weboldalunkon
100 %-os nyerési arány eddig augusztusban duplázó csoportunkban. Csatlakozz 1 évig ingyenesen duplázó csoportunkhoz.  Tegnapi duplázónk ismét nyerő volt, igy továbbra is 100 %-os nyerési arányunk van duplázó csoportunkban.  Ha
Új magyar fogadóiroda, főleg azoknak a sportfogadóknak ajánljuk akik mobilról sportfogadnak Az IVIBET egy teljesen új magyar felülettel rendelkező online fogadóiroda, azonban a cég egyáltalán nem új az online szerencsejáték
Vége a nyári szünetnek a fociban, ismét nagyon jó az ajánlat a sportfogadóknak, próbáld ki ingyenesen 1 hónapig mindhárom csoportunkat Vége a nyári szünetnek a fociban, ennek mi sportfogadók nagyon
Az Unibet megduplázza az üdvözlő sportfogadás bónuszát, sőt 60 ingyenes pörgetést is kapsz ha az alábbi linkről regisztrálsz
Tegnapi nagy szorzós szelvényünk nyerő volt ismét, csatlakozz ingyenesen 1 évig nagy szorzós csoportunkhoz, naponta 5 szorzós fölötti tippmix szelvények Tegnapi nagy szorzós szelvényünk nyerő volt ismét 5,22 szorzóval, harmadik
Egy újabb fantasztikus sorozat duplázó csoportunkban. Utolsó 8 duplázónkból 7 nyerő. Csatlakozz 1 évig ingyenesen duplázó csoportunkhoz. Ha első alkalommal vagy weboldalunkon, ajánljuk nézz körül weboldalunkon és csatlakozz facebook és
Készülj az új foci szezonra és csatlakozz ingyenesen 9 éves magyar sportfogadó közösségünkhöz Ha első alkalommal vagy weboldalunkon nagyon ajánljuk olvasd végig cikkünket, hogy jobban megismerkedj 9 éves magyar sportfogadó
Tegnapi nagyszorzós szelvényünk ismét nyerő volt, harmadik júniusban. Több, mint 5 egység profit nagyszorzós csoportunkban 8 nap alatt.  Tegnapi nagyszorzós szelvényünk ismét nyerő volt, már a harmadik júniusban. Nagyszorzós szelvényünkön
Nyerő volt tegnap minden tippünk, minden csoportunkban, csatlakozz ingyenesen 9 éves magyar sportfogadó közösségünkhöz Egy újabb fantasztikus nap tegnap ingyenes közösségünkben, abszolút összes tippünk nyerő volt tegnap ismét. Egy nagyon
Majdnem tökéletes hónap kezdés, közel 8 egység profit június első napján Mielőtt a tegnapi eredményeinkről beszélnénk, ha első alkalommal vagy weboldalunkon, ajánljuk nézz körül weboldalunkon és csatlakozz ingyenesen facebook bemutató
Júniusi akció, csatlakozz 1 évig ingyenesen 9 éves magyar sportfogadó közösségünkhöz Ha első alkalommal vagy weboldalunkon, nagyon ajánlom olvasd végig figyelmesen cikkünket, valamint csatlakozz facebook és telegram bemutató csoportunkhoz.  >>
Szuper akció, csatlakozz 1 évig ingyenesen duplázó, nagyszorzós vagy tőke kezelős csoportunkhoz Nyáron se szünetelünk, foci mérkőzésekben lesz részünk egész nyáron is pár nap kivételével, ezért egy új szuper akcióval
Tegnapi duplázónk ismét nyerő volt, utolsó 23 duplázónkból 18 nyerő Folytatódik fantasztikus sorozatunk duplázó csoportunkban, utolsó 23 duplázónkból 18 nyerő, közel 14 egység profit utolsó 18 nap ingyenes duplázó csoportunkban.
Tegnapi nagyszorzós szelvényünk nyerő volt, csatlakozz ingyenesen 9 hónapig nagyszorzós csoportunkhoz Mivel utolsó cikkeink kicsit hosszúra sikerültek, sajnos nagyrésze a sportfogadóknak nem olvasta, ezért a cikkünket nagyon rövidre próbáljuk összehozni,
Tegnapi mindkét duplázónk nyerő volt ismét, folytatjuk hihetetlen sorozatunkat, utolsó 13 duplázónkból 12 nyerő Egy újabb fantasztikus sorozat duplázó csoportunkban, utolsó 13 duplázónkból 12 nyerő, már 1 héttel április előtt
Több, mint 36 egység profit áprilisban, csatlakozz ingyenesen 9 hónapig 9 éves magyar sportfogadó közösségünkhez Tegnap egy újabb sikeres hónapot zártunk le 9 éves ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben. Összesen több,
Tegnapi duplázónk nyerő volt ismét, már jó pár napja biztosak vagyunk, hogy duplázó csoportunk is profitos áprilisban Egy újabb fantasztikus sorozat duplázó csoportunkban, utolsó 9 duplázónkból 8 nyerő, már 1
Tegnapi duplázónk nyerő volt ismét, már jó pár napja biztosak vagyunk, hogy duplázó csoportunk is profitos áprilisban Egy újabb fantasztikus sorozat duplázó csoportunkban, utolsó 7 duplázónkból 6 nyerő, már 1
Tegnap egy újabb nyerő nagyszorzós szelvény, ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben, igy már 1 héttel április vége előtt tudjuk, hogy április profitos lesz nagyszorzós csoportunkban (de nagyon jó a statisztikánk duplázó,
Ismét 100 %-os nyerési arány tegnap. Nyerő volt: nagyszorzós, duplázó és tőke kezelős szelvényünk is. Olvasd végig cikkünket és csatlakozz te is ingyenes magyar sportfogadó közösségünkhez Tudjuk, hogy a tippadó
Folytatódik fantasztikus sorozatunk nagyszorzós csoportunkban, utolsó 5 nagyszorzós szelvényünkből 4 nyerő, csatlakozz 6 hónapig ingyenesen nagyszorzós csoportunkhoz Tegnapi nagyszorzós szelvényünk ismét nyerő volt, utolsó 5 nagyszorzós szelvényünkből 4 nyerő. A
Tökéletes hét kezdés összes csoportunkban, abszolút minden tippünk nyerő volt ismét tegnap Ha első alkalommal vagy weboldalunkon a következőket ajánljuk: nézz körül weboldalunkon katt ide és csatlakozz ingyenes facebook csoportunkhoz
Közel 23 egység profit 2 nap alatt ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben Mivel észleltük, hogy sajnos a hosszú cikkeket a legtöbb sportfogadó nem olvassa el, ezt a cikket próbáljuk minél rövidebben
Egy újabb fantasztikus nap tegnap 9 éves ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben, nyerő volt abszolút összes tippünk összes csoportunkban, egyetlen nap alatt közel 10 egység profit, csatlakozz te is ingyenesen fél
Utolsó 5 duplázónk nyerő sorozatban, csatlakozz ingyenesen 9 éves magyar sportfogadó közösségünkhez Egy újabb fantasztikus sorozat duplázó csoportunkban, utolsó 5 duplázónk nyerő sorozatban, áprilisben 8 duplázónkból(hétévégén két duplázónk van) 6
Próbáld ki fél évig ingyenesen 9 éves magyar sportfogadó közösségünket Egy újabb sikeres hónap után vagyunk 9 éves magyar sportfogadó közösségünkben, sikerült profittal végeznünk márciust is. Ha első alkalommal vagy
Abszolút összes csoportunk profitos volt hétvégén 9 éves ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben Ha első alkalommal vagy weboldalunkon ajánljuk nézz körül weboldalunkon vagy csatlakozz ingyenes facebook csoportunkhoz és ha kérdésed van
16 tippünkből 14 nyerő tőke kezelős csoportunkban márciusban, csatlakozz ingyenesen Fantasztikusan kezdtük márciust tőke kezelős csoportunkban, 12 nap alatt 16 tippet ajánlottunk ebből 13 nyerő volt, 1 tippre visszakaptuk a
Nyerő volt tegnap nagyszorzós szelvényünk, duplázó szelvényünk és tőke kezelős tippünk is, tehát abszolút összes ajánlott tippünk, naponta ingyenesen 9 éve Egy újabb fantasztikus nap tegnap 9 éves ingyenes magyar
Fantasztikus hónap kezdés tőke kezelős csoportunkban márciusban, 88,88 % nyerési arány, csatlakozz ingyenesen Fantasztikusan kezdtük márciust tőke kezelős csoportunkban, 7 nap alatt 10 tippet ajánlottunk ebből 8 nyerő volt, 1
Az 1bet (figyelem, ne téveszd összes az 1xbet-el, a két irodának semmi köze egymáshoz, habár a név tévedésbe hozhat) a szupertippek.com új partnerirodája, 11 éves tapasztalattal rendelkező online fogadóiroda magyar
9 éve naponta a legjobb tippeket adjuk több száz magyar sportfogadónak, próbáld ki te is közösségünket ingyenesen 9 hónapig Márciusban ünnepeljük 9 éves szülinapunkat, 9 éve naponta a legjobb tippeket
Tegnapi duplázónk nyerő volt ismét, így már egy héttel február vége előtt biztosak vagyunk, hogy februárt is profittal végezzük duplázó csoportunkban (attól függetlenül, hogy mi történik a hónap hátralevő részében)
10 € exkluzív befizetés nélküli bónusz magyar játékosoknak A Nordis online kaszinó és sportfogadás oldal egy újabb akcióval várja a magyar kaszinó játékosokat, 10 € befizetés nélküli kaszinó bónusszal, amelyet
Szeretnél csatlakozni 9 éves magyar tippmix csoportunkhoz, de nem szeretnél regisztrálni egy új fogadóirodához? Olvasd végig a cikket figyelemmel és megkapod a megoldást! Naponta rengeteg olyan üzenetet kapunk, hogy szeretnétek
Tegnapi nagyszorzós szelvényünk nyerő volt ismét, harmadik sorozatban, naponta 5 átlag szorzó fölötti tippmix szelvények, próbáld ki ingyenesen 4 hónapig Tegnapi nagyszorzós szelvényünk ismét nyerő volt és ez egy fantasztikus
Új fogadóiroda Magyarországon, minimum befizetés csak 500 Ft, 39 000 Forint üdvözlő sportfogadás bónusz, PariPesa fogadóiroda Egy új sportfogadási oldal jelent meg Magyarországon, azonban nem új Európában, hiszen a Paripesa
Utolsó 6 duplázónból 5 nyerő duplázó csoportunkban, fantasztikus eredmények februárban is duplázó csoportunkban, csatlakozz 4 hónapig ingyenesen Tegnap egy újabb fantasztikus napunk volt 8 éves ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben, nyerő
Egy újabb fantasztikus nap tegnap 8 éves ingyenes magyar sportfogadó közösségünkben, nyerő volt tegnap mindkét duplázónk, tőke kezelős tippünk, martingale szelvényünk és két single tippünk Habár tegnap majdnem minden csoportunkban
Új akció, próbáld ki mindhárom (duplázó, nagyszorzós és tőke kezelős) csoportunkat 1 hónapig ingyenesen (az akció február 28-ig érvényes) Habár egyik legrégibb magyar sportfogadó közösség vagyunk, tudjuk, hogy még vannak
Fantasztikusan kezdtük a hetet, minden tippünk nyerő volt minden csoportunkban, csatlakozz ingyenesen 4 hónapig duplázó, nagyszorzós vagy tőke kezelős csoportunkhoz Egy újabb fantasztikus nap tegnap 8 éves ingyenes magyar sportfogadó
100 %-os nyerési arány február első két napjában duplázó és tőke kezelős csoportunkban, csatlakozz bármelyik csoportunkhoz ingyenesen 4 hónapig
Csatlakozz bármelyik csoportunkhoz ingyenesen 4 hónapig csak februárban érvényes akció Amikor elindult közösségünk több, mint 8 éve azt igértük, hogy tisztességesek és korrektek leszünk, nem igérjük, hogy sportfogadó közösségünkben pár
Utolsó 7 duplázónkból 6 nyerő, csatlakozz te is ingyenesen 6 hónapig duplázó csoportunkhoz, olvasd végig a cikket és tudd meg hogyan Tegnapi duplázónk ismét nyerő volt, egy újabb fantasztikus sorozat
Legjobb fogadóirodák és sportfogadás bónuszok 2022-ben Ebben a cikkünkben megtudhatod, hogy melyek a legjobb fogadóirodák és sportfogadás bónuszok 2022-ben a magyar sportfogadóknak. Ha tényleg azt szeretnénk, hogy sikeresek legyünk a
Szuper akció, 8 éves magyar sportfogadó közösségünkben, próbáld ki ingyenesen duplázó csoportunkat 6 hónapig Egy újabb akcióval jövünk az év elején, ezúttal duplázó csoportunkban. Most te is nagyon könnyen kipróbálhatod
Elsősorban Boldog Új Évek kivánunk minden régi és új olvasónknak, sportfogadónknak. Egy új igéretes év elején vagyunk, természetesen mi folytatjuk közel 9 éves munkánkat és 2022-ben is a legjobb ingyenes
Tegnapi duplázónk nyerő volt ismét, 4.ik sorozatban, csatlakozz 1 évig ingyenesen duplázó csoportunkhoz 8 éve naponta a legjobb duplázó tippmix tippeket adjuk több száz magyar sportfogadónak, tegnap egy újabb nyerő
Karácsonyi akció, próbáld ki összes tippmix csoportunkat ingyenesen március 1-ig Ha első alkalommal vagy weboldalunkon nézz körül weboldalunkon vagy katt ide és olvass többet 8 éves magyar sportfogadó közösségünkről. Ugyanakkor
Szerezz 4 000 Ft-os FREEBET-et (ingyenes fogadást) a Wazambánál A Wazamba már évek óta ismerős főleg a magyar kaszinó játékosoknak, azonban már több, mint 2 hónapja a Wazambánál nemcsak kaszinó
Megkezdődött az Unibetnél az Adventi sportfogadás és kaszinó  kalendárium, minden nap új sportfogadás/kaszinó bónusz csak regisztrált játékosoknak Egészen Karácsonyig naponta szuper meglepetések várnak rád az Unibet adventi kalendáriumában. Tarts velünk
8 éve naponta a legjobb tippeket adjuk Magyarországon több száz magyar sportfogadónak, használd ki decemberi akciónkat és csatlakozz ingyenesen bármelyik/összes csoportunkhoz Mielőtt decemberi akciónkról beszélünk, a továbbiakban egy rövid bemutatót
Egy nyerő nagyszorzós szelvénnyel kezdtük decembert, tegnapi nagyszorzós szelvényünk nyerő volt, jóval 5 fölötti szorzóval, csatlakozz nagyszorzós csoportunkhoz 1 évig ingyenesen  Decembert egy nyerő nagyszorzós szelvénnyel kezdtük. Nagyszorzós csoportunkban naponta
Tegnapi nagyszorzós szelvényünk ismét nyerő volt, 5 fölötti szorzóval, egyetlen hónap kivélelével abszolút minden hónapunk profitos, csatlakozz ingyenesen 8 éves magyar tippmix közösségünkhöz te is, több száz  magyar sportfogadó Tegnapi
Használd ki black friday(fekete péntek) ajánlatunkat és csatlakozz ingyenesen 8 éves magyar sportfogadó közösségünkhez, ennél könnyebb többé soha nem lesz csatlakozni Ebben a cikkünkben nem fogunk sokat beszélni eredményeinkről, közösségünkről,
1500 € sportfogadás bónusz a Nordis kaszinó/sportfogadó oldalon magyar játékosoknak
Minden tippünk nyerő volt tegnap minden csoportunkban Habár a tegnapi sportfogadás ajánlat nem a legjobb volt, mivel elég kevés foci meccs volt, közösségünkben igy is sikerült egy újabb fantasztikus nap,
Tegnap ismét nyerő volt nagyszorzós szelvényünk, egyetlen hónap kivételével abszolút minden hónapban profitos nagyszorzós csoportunk, csatlakozz ingyenesen 1 évig Tegnapi nagyszorzós szelvényünk ismét nyerő volt, jóval 5 fölötti szorzóval. Nagyszorzós
Október is profitos volt összes csoportunkban, összesen több, mint 20 egység profitot szereztünk októberben Egy újabb sikeres hónapon vagyunk keresztül 8 éves magyar sportfogadó közösségünkben, mindhárom csoportunkat: duplázó, nagyszorzós és
Tegnap ismét minden tippünk nyerő volt minden csoportunkban, már jó pár nappal a hónap vége előtt tudjuk, hogy október is profitos 8 éves ingyenes magyar tippmix közösségünkben Egy újabb fantasztikus
Ha első alkalommal vagy weboldalunkon olvasd végig cikkünket, hogy mindent megtudj közösségünkről
Fantasztikus sorozat tőke kezelős csoportunkban, utolsó 10 tippünk nyerő sorozatban, próbáld ki 1 évig ingyenesen Egy újabb nagyszerü sorozat tőke kezelős (profi sportfogadó csoportunkban) utolsó 10 ajánlott tippünk nyerő zsinórban.
Szenzációs sorozat ingyenes tippmix csoportjainkban, utolsó 2 nap minden tippünk nyerő volt, 2 nap alatt 6 nyerő szelvény A keddi tökéletes nap után amikor mindhárom csoportunkban minden tippünk nyerő volt,
Egy újabb szenzációs nap tegnap 8 éves közösségünkben, abszolút minden tippünk nyerő volt, minden csoportunkban. Próbáld ki ingyenesen. Összesitve: ✅ nyertes volt nagyszorzós szelvényünk (nagyszorzós csoportunk egyetlen hónap kivételével minden
Naponta 5 szorzós fölötti ingyenes tippmix szelvények, egyetlen hónap kivételével abszolút minden hónapunk profitos Tegnapi nagyszorzós szelvényünk ismét nyerő volt 5,06 szorzóval. Nagyszorzós csoportunkban naponta 5 szorzós fölötti ingyenes tippmix
Szeptemberben profitos volt összes csoportunk, próbáld ki ingyenesen 1 hónapig közösségünket(duplázó, tőke kezelős és nagyszorzós csoportunkat) Mit kell tudnod közösségünkről? 8 éve naponta a legjobb tippeket adjuk Magyarországon, ezt nem
Minden hónap profitos nagyszorzós csoportunkban, egyetlen hónap kivételével, csatlakozz ingyenesen Egy újabb fantasztikus hónapot zártunk szeptemberben nagyszorzós csoportunkban, de nemcsak, hiszen abszolút mindegyik csoportunk profitos volt  szeptemberben, azonban ebben a
Szeptember is profitos nagyszorzós csoportunkban, egyetlen hónap kivételével abszolút minden hónapunk profitos, naponta ingyenesen Tegnap ismét nyerő volt nagyszorzós szelvényünk, jóval 5 fölötti szorzóval bármilyen irodánál is tetted szelvényünket, igy
Egy újabb hihetetlen nap ingyenes 8 éves magyar sportfogadó közösségünkben, abszolút minden tippünk nyerő volt, óriás nyeremények több száz magyar sportfogadónak Egy újabb fantasztikus héten vagyunk keresztül 8 éves ingyenes
Ismét 100 %-os nyerési arány tegnap, nyerő volt minden tippünk összes csoportunkban Ahogy 8 éve bizonyitjuk naponta több száz magyar sportfogadónak tegnap is bizonyitottuk, hogy a legjobb tippeket naponta ingyenesen
Nagyszorzós csoportunk egyetlen hónap kivételével, az összes profitos, próbáld ki ingyenesen 1 évig  Tegnap egy újabb nyerő nagyszorzós szelvényt pipáltunk ki, nagyszorzós csoportunkban abszolút minden nap 5 fölötti átlag szorzós
Egy újabb fantasztikus nap tegnap mindhárom csoportunkban, összes tippünk nyerő volt, próbáld ki ingyenesen 2 hónapig Tegnap mindhárom csoportunkban nyerő volt az összes tippünk, nagyszorzós szelvényünk, duplázó tippmix szelvényünk és
Próbáld ki 2 hónapig ingyenesen duplázó, tőke kezelős és nagyszorzós csoportunkat (az akció szept 23-ig érvényes) Ha első alkalommal vagy weboldalunkon megkérünk nézz körül honlapunkon és tudj meg többet 8
A mai naptól bárki csatlakozhat "tutti" csoportunkhoz 1 évig ingyenesen Mit kell tudnod röviden "tutti" csoportunkról? Elsősorban tudnod kell, hogy nem azok a tutti tippek amiről te évek óta ámodozol,
Szeptemberi akció, 1 évig ingyenesen kipróbálhatod bármelyik csoportunkat ingyenesen Ha először vagy weboldalunkon és még nem ismered 8 éves ingyenes magyar sportfogadó közösségünket, ajánljuk nézz körül weboldalunkon, ahol bármit megtudhatsz